Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

138 Locuri de Munca Gratar in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

138 Locuri de Munca Gratar in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gratar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gratar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Bucatar Ajutor Bucatar


La Vida este un restaurant cu o locație deosebită, mâncare excepțională și o echipă de personal dinamică și amabilă! Suntem în căutare de colegi pentru posturile de Bucatar, Ajutor de Bucatar si Pizzar!! Dacă vrei să ne cunoști, sună-ne la
La Vida

Angajam Casier Fast Food.​


Punct de lucru MOSNITA NOUA Cerinte : - cazier curat -seriozitate si consecventa - respect fata de oameni - capacitate de lucru in echipa Oferim : - salariu atractiv - 1 masa zi - se lucreaza 1 zi 1 zi - bonusuri prime - Asiguram transport - contract de munca pe periodata nedeterminata Descrierea postului : - preluarea comenzilor servirea comenzilor. - lucrul cu casa de marcat. - receptionare marfa. - curatenie la locul de munca.
DUMERA

Angajam Personal Fast-food


SC Casa Dell'Amore SRL angajează: -Lucrător in bucătărie Candidatul Ideal Cerințe: -Abilități excelente de lucru în echipă, atenție la detalii și rapiditate în execuție -Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat -Flexibilitate în program și disponibilitate pentru lucru în ture -Experiență anterioară în prepararea produselor tip fast food și nu numai, reprezintă un avantaj Descrierea jobului Responsabilități: -Pregătirea și asamblarea produselor tip fast food și nu numai conform standardelor companiei -Asigurarea calității și prospețimii produselor -Menținerea curățeniei și respectarea normelor de igienă în bucătărie -Colaborarea eficientă cu colegii din echipă pentru a asigura un flux de lucru optim -Asigurarea unei experiențe pozitive pentru clienți prin servirea produselor într-un mod prompt și politicos Beneficii: -Salariu motivant -Mediu de lucru plăcut -Posibilitate de avansare
SC Casa DellAmore SRL

Angajam Brutar Si Patiser


Fabrica de paine, angajam brutar si patiser cu experienta in domeniu.
Bega Pam

Angajam Ajutor Bucatar


Angajam AJUTOR BUCATAR iscusit, disponibil sa invete tainele bucatariei mediteraneene si nu numai, curatand si feliand bucatele noastre cu cele mai profesionale ustensile Horeca. Cautam persoane punctuale, responsabile si care isi doresc un loc de munca pe termen stabil. Pentru mai multe detalii contactati-ne in particular.
Casa DellAmore

Angajam Ajutor Bucatar


SC DUMERA SRL, cu sediul social în Timisoara, jud. Timis, angajeaza 10 persoane pentru postul de AJUTOR BUCATAR. Cerinte: studii generale si limba engleza, CV-ul la adresa de e-mail office @ workinro . ro pana la data de 11.05.2024. Concursul se va desfasura la data de 11.05.2024, la ora 09:00.
SC DUMERA SRL

Angajam Pizzer


Montecatino Cafe angajeaza PIZZER! Candidatul ideal cunoaște regulile de igiena, este punctual si organizat, atent la detalii si dispus sa învețe. Acesta are capacitatea de a lucra atât singur, cat si in echipa. Experiența într-un job similar nu este obligatorie, însă constituie avantaj. Posibilitati de avansare. Salariile cresc in functie de vechimea pe care o veti ocupa la noi in societate. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, 2 mese asigurate, apa si 2 cafele, locatie de top in Dumbravita, conditii de Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, esti o persoana dinamica si plina de viata, te asteptam cu drag sa ne cunoastem!
Montecatino Cafe

Personal Fast Food Part Time


Angajez personal fast food(preparare produse la gratar...sofer vînzator.Activitatea se desfasoara in tîrgurile din jud timis.asiguram transport .Salar motivant.rel la tel.
Begu

Angajam Ajutor Bucatar Si Lucrator Comercial


Locatie din Shopping city, in partea de food, angajam ajutor de bucatar si lucrator comercial. Experienta nu este necesara. Program flexibil, posibilitate de a lucra zile suplimentare platite. Putem asigura cazare + utilitati gratuit, Asiguram masa si bonuri de masa. Relatii suplimentare la tel:
SC ANEXIM COM SRL

Angajez Personal - Ospatari ,​ Bucatar Si Ajutor Bucatar


Restaurant VICTORIA , angajeaza personal OSPATARI , BUCATARI SI AJUTOR BUCATARI - Conditii de lucru foarte bune - Program flexibil - Salariul atractiv Bucataria noastra este spatiosa , mobilata dupa standardele europene. Restaurantul este elegant , echipa tanara. Pentru detalii sunati la nr de telefon
RESTAURANT VICTORIA

Cautam Ajutor Bucatar Pentru Restaurant


Angajăm ajutor bucătar cu sau fără experiență, ospătar pentru Restaurantul La Paella in stil spaniol din zona Studenți de pe strada Daliei Nr 9. Tel.
Restaurant La Paella

Ajutor Bucatar 3 Posturi


S.C. BIG ARTFOOD S.R.L. avand CUI RO40525190 cu sediul în Timisoara, Str. Calea Aradului , Nr.46B , Jud. Timis , angajeaza Ajutor Bucatar Cod Cor 941101, 3 post : Selectia va avea loc in data de 25.03.2024 ora 09.00 la sediul societatii.
BIG ARTFOOD

Angajam Personal Pentru Curatenie In Laborator De Cofetarie


Firma de patiserie cofetarie angajam personal pentru curatenie si spalator vase, program de lucru in doua schimburi de luni pana sambata inclusiv, salar 3200 lei net plus bonuri masa, program de 8 ore zi . Locul de munca este in zona Mehala - Ronat, langa piata de en gros . Nu se asigură transport. Pentru alte detalii sunati la nr de telefon de luni pana vineri intre orele 9-17
Sc Senneville Inter Srl

Angajare Lucratori Comerciali Pentru Fast Food


Angajam lucrători comerciali pentru servire gyros ! Timisoara , str. Calea Torontalului 25, Stavros Gyros. Program 2 cu 2, orar 10-22.
SOLDADO SRL

Angajez Lucratori Servire Fast Food


Stavros Gyros angajeaza lucratori comerciali pentru servire clienti.Punct de lucru din Timisoara, str. Calea Torontalului 25. E necesara experienta de lucru ,dar pentru cei cu abilitati, se poate invata rapid la locatie. Carte de munca .Salar atractiv.
SC SOLDADO SRL

Pizzer


Zone angajeaza Pizzer cu experienta. Salariul in functie de experienta, mediu placut de lucru.
Zone

Media netă estimată pe baza celor 13 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajam Ospatari,​ Spalator Vase,​ Bucatari,​ Pizzer- Cu Experienta Zona Libertatii Timisoara


Restaurant angajeaza: ospatari, spalator vase, Bucatar masa rece si Bucatar masa calda, Pizzer. Exterienta este obligatorie . Salariu atractiv. Daca te consideri o persona sociabila, cu spirit de echipa si atitudine pozitiva, te asteptam in echipa noastra. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon:
Splendid Food SRL

Angajam Ospatari,​ Spalator Vase,​ Bucatari,​ Pizzer- Cu Experienta Zona Libertatii Timisoara


Restaurant angajeaza: ospatari, spalator vase, Bucatar masa rece si Bucatar masa calda, Pizzer. Exterienta este obligatorie . Salariu atractiv. Daca te consideri o persona sociabila, cu spirit de echipa si atitudine pozitiva, te asteptam in echipa noastra. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon:
Splendid Food SRL

Angajam Ospatar A Cu Experienta Si Ajutor Bucatar


The Charlatan's Pub in Piata Unirii din Timisoara angajeaza ospatar a cu experienta si ajutor bucatar. Program de lucru flexibil. Mai multe detalii si stabilirea unui interviu telefon
The Charlatans Pub

Angajam Ajutor Bucatar Schimb De Noapte


Firma se catering situat in zona sagului angajam ajutor bucatar, pentru schimbul de noapte. Program 12:30-08:30 Luni-Vineri. Salariu 4000lei net. Cerem experimenta , punctualtate, seriozitate. Asteptam sa ne sunati.
Gustā
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 138 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.