Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

36 Locuri de Munca Hotel in Eforie

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

36 Locuri de Munca Hotel in Eforie

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Eforie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Eforie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Barman Si Receptionera


Complexul Grand sin Eforie Nord angajeaza barman si receptionera. Relatii la tel. sau E-mail
Minibraseria Grand

Angajam Cameriste Si Receptionera


Angajam camerista,cu program 08 - 16 ,cu un salariu de 4500 lei + pina la 500 lei decontare transport. Contract de munca. Receptionera cu program 12 24 si salariu de 3000 lei+ 300 ;ei pemtru transport.
SC MAT.​MOB.​IORGOVAN SRL

Sc Complex Hotelier Steaua De Mare Srl


SC Complex Hotelier Steaua de Mare SRL angajeaza urmatoarele posturi cu conditiile de mai jos: - 2 posturi Barman- experienta minim 1 an,studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Menajera- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 10 posturi de Ospatar (chelner)- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Ajutor bucatar- experienta min. 2 ani, studii medii si engleza nivel mediu; Selectiile se fac in baza CV-urilor priite la adresa de mail: office @ recrutari.ro
SC Complex Hotelier Steaua de Mare SRL

Angajam Receptionera


Hotelul Grand din Eforie Nord angajeaza receptionera. Relatii la tel. sau E-mail
Minibraseria Grand

Angajam Cameriste,​ Cameristi Pensiune Eforie Nord


Angajam cameriste, cameristi pentru pensiune situata in Eforie Nord. Se asigura salariu motivant si transport decontat. Se cere si se ofera seriozitate.
Administrator

Șef Receptie


Aparthotel Coral din Eforie Nord angajează șef de receptie, ( pentru locația noua ce se deschide la 1 Iunie 2024.) , cu un salariu atractiv , condiții bune de munca . Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic la nr
SC DAMI TRANS SRL

Media netă estimată pe baza celor 626 de salarii introduse în Salario: 2750 RON/Luna

Complex Hotelier Steaua De Mare Srl Angajeaza


SC Complex Hotelier Steaua de Mare SRL angajeaza urmatoarele posturi cu conditiile de mai jos: - 2 posturi Barman- experienta minim 1 an,studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Menajera- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 10 posturi de Ospatar (chelner)- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Ajutor bucatar- experienta min. 2 ani, studii medii si engleza nivel mediu; Selectiile se fac in baza CV-urlor primite la adresa de mail: office @ recrutari-persoanl.ro
COMPLEX HOTELIER STEAUA DE MARE SRL

Angajare Personal Hotelier Si Baza Tratament Eforie Sud


Angajam personal in domeniul hotelier pentru sezon 2024. Sunt dsponibile urmatoarele posturi: - receptioneri - cameriste - guvernanta - asistent BFT BFKT maseur Locurile de munca sunt disponibile la Complex Edmond si Cosmos
Casa Noua Turism SRL

Angajare Personal Hotelier Si Baza Tratament Eforie Sud


Angajam personal in domeniul hotelier pentru sezon 2024. Sunt dsponibile urmatoarele posturi: - receptioneri - cameriste - guvernanta - asistent BFT BFKT maseur Locurile de munca sunt disponibile la Complex Hotelier Edmond si Cosmos
Casa Noua Turism SRL

Menajera Pensiune Eforie Sud


Pentru lunile iulie si august angajam menajera la pensiune in Eforie Sud. Oferim, pe langa salariu motivant, cazare si masa. Informatii suplimentare puteti obtine intr-o convorbire apelind la numarul de telefon afisat.
CasaCarp

Angajez Cameristă Pensiune Eforie Nord


Angajez pe perioada sezonului cameristă la o pensiune formată din 8 camere. Salariul este de 4000 RON. Pe lângă atribuțiile legate de curățenia din cele 8 camere este necesar să se întrețină curățenia într-un foișor.
Ozghiur

Angajez Camerista Pensiune 8 Camere Eforie Nord


Angajez camerista pentru sezonul estival 2024, in Eforie Nord. se deconteaza transportul cazarea
Ii Gafar nuzet

Angajam Sef Receptie Si Receptionere


Pentru hotel, in Eforie Nord, angajam sef receptie (cu experienta) si receptionere ( experienta minima sau fara experienta). Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari) sau cazare pentru personalul din tara. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
Histria Tour Mondial

Angajam Personal Hotelier


Hotel si restaurant din Eforie Nord angajeaza : receptioneri, cameriste, barbat intretinere hotel, ospatari, ajutor ospatar,ajutor bucatar, femeie la vase. Se asigura transportul iar pentru cei din afara judetului se asigura cazare si masa. Detalii despre salarii se obtin la interviu.
SC ALEXANDRA2000 SRL

Angajare șef Receptie


Aparthotel CORAL din EFORIE NORD angajează șef de receptie , perioada nedeterminata, cu un salariu atractiv, intr o locație care se deschide la 1 Iunie 2024
SC DAMI TRANS SRL

Angajez Receptioneri


Hotel din statiunea Eforie Nord angajeaza receptioneri e preferabil cunoscatori ai programului Fidelio. Asiguram transportul, iar pentru cei din afara judetului asiguram cazare si masa. Detalii despre salariu se obtin la interviu.
SC ALEXANDRA2000 SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 36 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.