Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

42 Locuri de Munca Hotel in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

42 Locuri de Munca Hotel in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bucatar Mic Dejun La Opera Hotel Timisoara


Responsabilități: Pregatirea micului dejun pentru oaspetii hotelului Cerințe: Experiență anterioară în bucatarie Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat Flexibilitate în programul de lucru Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un hotel de lux Mediu de lucru plăcut și echipă prietenoasă Pachet salarial atractiv și beneficii suplimentare Oportunități de avansare în cadrul companiei Dacă ești pasionat de industria ospitalității și ai abilitățile necesare pentru a oferi servicii de calitate superioară, te invităm să aplici pentru poziția de bucatar mic dejun la Opera Hotel. Așteptăm cu nerăbdare să faci parte din echipa noastră!
Opera Hotel Timisoara

Angajam Receptionera


Hotel Galaxy angajeaza RECEPTIONERA Consideri că punctele tale forte sunt amabilitatea și spiritual sociabil? Dacă da, te așteptăm să te alături echipei noastre! Suntem tineri, energici, entuziaști si orientați către performanță. Este necesară cunoasterea limbii engleze la nivel mediu. pachet salarial atractiv program de lucru flexibil in ture mediu de lucru placut Dacă esti interesata trimite-ne un CV pe sau sună-ne la nr din anunt.
Hotel Galaxy

Receptioner


Dacă ești o fire prietenoasă și îți place să interacționezi cu o mulțime de oameni, haide în echipa #BestWesternPlus #LidoHotel pe postul de recepționer! Trebuie să menții o ținută impecabilă, de la felul în care ai grijă de uniformă până la modul de adresare față de clienți! Dacă ești spontan, atent la detalii și ai o prezență agreabilă, atunci ești persoana potrivită! Cunoașterea limbii engleze este o condiție obligatorie, iar dicția cât mai corectă, aspectul fizic plăcut și atenția distributivă nu trebuie să-ți lipsească! Pentru mai multe informații, ne poți contacta la nr. de telefon: !
Best Western Plus Lido Hotel

Media netă estimată pe baza celor 3512 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Recepționeră Salon


Front Desk În lista de atribuții ale postului de recepționeră intra atât sarcinile de coordonare specifice acestei poziții, cât și sarcinile legate de fluxul de clienți pentru personalul salonului. Candidatul ideal pentru acest post trebuie să fie dispus să învețe permanent, să aibă abilități de comunicare și relaționare cu oamenii, de organizare și prioritizare a task-urilor. Responsabilități: 1. Programarea telefonică și recepția clienților pacienților 2. Prezentarea serviciilor spa către clienți 3. Activități zilnice administrative de gestiune baze de date clienți, gestiune program organizațional al personalului din subordine, facturare, încasări 4. Urmăreste atragerea permanenta de noi clienți 5. Stabilește și dezvolta o relație profesionala cu clienții organizatiei 6. Asigura optimizarea și bunul mers al activității, coordonează echipa de terapeuti 7. Pregătirea rapoartelor către managerul general 8. Alte activități conforme cu fișa postului Beneficii: 1. Salariu atractiv 2. Mediu
Oriental Spa

Angajam Receptioner(a)


Daca esti o persoana prietenoasa,comunicativa,atenta la detalii și pasionata de industria ospitalității,te așteptam in echipa noastră. Atributiile tale ar fi urmatoarele : - întâmpinarea oaspeților intr-o maniera profesionista - preluarea apelurilor telefonice și a email-urilor - activități de Check-in,Check-out ale oaspeților - încasarea și facturarea acestora - comunicarea in permanenta cu celelalte departamente. Salariul se acorda in functie de calificarile si experienta candidatului in domeniul hotelier. Tel:
ANRA NOVERA

Angajam Receptioner


Suntem in cautarea unei persoane pozitive, cu spirit de echipa, capabila sa stabileasca relaţii optime cu clienţii. Program full time in ture. Ce asteptam de la tine? studii de calificare în domeniu; experienţă de minim 1an pe un post similar; cunoştinţe de operare pe calculator (Windows, Word, Excel); aspect fizic plăcut, prezenţă agreabilă, amabilitate, solicitudine; abilităţi foarte bune de comunicare şi negociere; capacitate de a lua decizii rapide, eficiente şi responsabile; foarte bune abilităţi de planificare şi organizare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon.
SC ASCENDRO TECHNOLOGIE SRL

Angajam Receptionera - Secretara


Vino in #kynesysteam ! Căutăm colegă pentru frontdesk(secretariat si receptie) la cabinetul Kynesys! Ce fel de persoană căutăm? -energică și căreia îi place să se implice în activități diverse -organizată și conștiincioasă -dornică de a învăța lucruri noi -cu memorie bună -comunicativă, empatică-căreia îi face plăcere să îi ajute pe cei din jur -înfățișare plăcută Care vor fi îndatoririle tale? -primirea și comunicarea cu pacienții clinicii -programarea pacienților -încasarea contravalorii tratamentelor -oferirea de informații către diferite persoane, telefonic sau în scris -sprijin pentru echipa medicală pentru diferite activități -trimiterea/ primirea/ urmărirea coletelor -înregistrarea de informații în calculator sau în scris -diferite activități de secretariat. NU conteaza daca ai experienta sau esti absolventa promoția 2023 de studii superioare, atitudinea face diferenta! Trimite CV-ul la: Abia așteptăm să te cunoaștem!
Kynesys Educational srl

Angajam Receptioner ă


Hotel Angellis Angajam Receptioner: -Cunostinte limba engleza minim nivel mediu; -Abilitați de utilizare a calculatorului (word, Excel, web, programe Horeca) -Seriozitate, punctualitate, Atitudine pozitiva, aspect fizic placut, optimism, flexibilitate; -Initiativa, dedicat si orientat catre cerintele clientilor; -Bune abilitati de vânzare și comunicare;
SC.​ ANGELLIS.​SRL

Angajez Receptionera


Angajez receptionera pentru un hotel de 3 stele, zona Modern. Salariu atractiv, o masa calda in fiecare zi, echipa tanara si dinamica. Cautam o persoana organizata, serioasa, punctuala, vorbitoare de limba engleza nivel mediu, cunoasterea altei limbi straine constituie un avantaj. Experienta nu este obligatorie, acceptam studenti, nu acceptam minori. Informatii la tel.:
Ramina BC Company SRL

Servicii Curățenie Apartamente în Regim Hotelier


DescriereOferim servicii complete pentru apartamente în regim hotelier. Serviciul include: -curățenie de întreținere - lenjerie pat matrimonial -lenjerie de 1 persoana -2 prosoape mari -2 prosoape mici -1 prosop de baie. Se asigura și consumabilele care includ: -role hârtie igienica - saci menajeri -gel de dus -burete se vase -detergent vase -rola de bucătărie -pastile mașina de spălat vase -pastile detergent mașina de spălat -odorizant wc Curățenia este efectuata cu produsele și ustensilele proprii. Lucram în regim de colaborare, cu contract și factura. Bonus: trimestrial se asigura o curățenie generala.
Clean Shine

Consilier In Vanzarea De Produse Tehnico-medicale Receptie


Responsabilitati: Identifica necesitatile clientului pentru a putea oferi produsul potrivit; Introducerea, urmarirea deciziilor in programul CAS realizarea rapoartelor si folosirea instrumentelor specifice ale companiei pentru gestionarea bazei de clienti; Planificarea si monitorizarea activitatilor zilnice, saptamanale si lunare, in conformitate cu obiectivele PL Indeplineste target-ul si obiectivele stabilite de coordonatorul PL ; Monitorizeaza permanent activitatea de vanzari-incasari; Intocmeste analize si rapoarte diverse; Cerinte: Studii medii superioare, asistent medical, kinetoterapeut,, Abilitati d comunicare si ascultare, negociere si persuasiune, prezentare si munca in echipa; Dinamism si abilitati d lucru cu termene limita; Proactivitate, seriozitate, constiinciozitate si promptitudine in indeplinirea activitatii profesionale; Cunostinte avansate d operare PC (MS Office: EXCEL, WORD); Ofertă (bonusuri, beneficii): Oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist și stabi
TRIAMED

Angajam Receptionera Salon Manichiura


Angajam personal receptie Salon Manichiura, in Iulius Mall Timisoara la o noua locatie care se va deschide in luna Iunie.Program: 2 zile se lucreaza , 2 zile libere. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la nr. de telefon afisat!
Nail Bar

Angajam Personal Pentru Curatenie Apartamente Regim Hotelier


Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, patru ore zi, salariu decent
Tim Clean S.​r.​l

Angajam Bărbați Pentru ProducȚie PlĂci și StÂlpi Gard Beton TimiȘoara ,​oferim Cazare .​


Angajam bărbați cu Experiență în domeniu pentru producție PLĂCI și STÂLPI Gard BETON. Se ofera program de lucru si salar atractiv. Angajarea se face cu acte in regula si pe perioada NEDETERMINATA. SE OFERĂ CAZARE! Toti cei interesati sunt rugati sa sune la numarul de telefon.
ROM-VIC BEST CONSTRUCT SRL

Angajez Spalator Auto-ofer Cazare,​ Procent Intre 30%-40%


ANGAJEZ SPALATOR AUTO, OFER CAZARE, CONTRACT DE MUNCA, PROCENT DIN INCASARI (INTRE 30-40%)

Angajez Spalator Vulcanizator Auto Oferim Cazare


Angajez spalator si vulcanizator auto ! Oferim cazare si contract de munca ! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta
Alfa

Locuri Cazare Muncitori


O.M.R.Organizatia Migrantilor Romania ofera max. 30 locuri cazare pentru muncitori intr-o cladire cu 6 camere, 4 bai, 1 bucatarie, 4 locuri de parcare, gradina. PRET 100 euro persoana luna +tva detalii la telefon
omr

Proprietar Comision 0% Cazare Muncitori


Timisoara este un oras mare si dinamic, în continuă miscare si expansiune. Atunci când compania ta are nevoie de cazare avantajoasă pentru echipele de muncitori relocatii îti recomandăm să mergi la sigur si să alegi HBC RESIDENCE LOC SPECIAL DE CAZARE MUNCITORI HBC RESIDENCE este un ansamblu de clădiri construite la standarde înalte, destinate să găzduiască în orice perioadă, personalul relocat si alte persoane care tranzitează TIMISOARA si au nevoie de o cazare confortabilă ii adaptată la propriile nevoi. Companiile care au apelat la forță de muncă din alte țări au găsit la noi soluții de cazare potrivite atât pentru bugetele disponibile dar și pentru cerințele echipelor cazate. Personalizăm spatiile după nevoile reale ale oamenilor si eficientizăm costul proiectelor. investim constant în dotări si servicii pentru sporirea confortului suntem parteneri profesionisti de cursă lungă avem optiuni eficiente pentru companii pentru managementul costurilor de proiect Respectăm interesele anga
HBC RESIDENCE

Angajez Personal Regim Hotelier Timisoara Zona Balcescu


Buna ziua ! Angajez o doamna la curatenie pentru apartamente in regim hotelier in zona Balcescu-Odobescu program de lucru intre orele 11 si 15. Se lucreaza luni-duminica, in functie de rezervari. Apartamente noi f bine intretitinute. Este necesara masina, pentru deplasarea intre apartamente ! Ofer 2500 luna in mana. Se incepe din 2 mai.
Smart Property Rentals

Lucrator In Depozit Anvelope Operator Receptie Si Pregatire Marfa Timisoara


- asigura activitatea depozitului zonal din Timisoara-Giarmata (NU este obligatorie experienta, deoarece oferim posibilitatea noilor angajati sa invete totul de la zero); - asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne; - participa la inventarul scriptic sau faptic; - asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita. Programul de lucru este L-V: 08.30-17.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa. Transportul angajatilor din Timisoara la locul de munca este asigurat cu masinile societatii. Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata. Detalii la tel
Dinamic 92 Distribution SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 42 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.