Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Infirmiera in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Infirmiera in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Infirmiera in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Infirmiera in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Asistenti Medicali Elvetia


Oferta de munca in Elvetia pentru asistenti medicali generalisti. Salariul lunar intre 4.000 si 8000 CHF. Detalii pe AMGJobs.eu sau la telefon 0***.***.***

Asistenta Medicala - Dental Point Clinic


Suntem o echipă tânără, cu multă energie, care abia așteptăm să te cunoaștem. Îți oferim condiții foarte bune de muncă, un mediu plăcut și dinamic în care ai ocazia să te perfecționezi din punct de vedere profesional. La tine ca și candidat seriozitatea, punctualitatea, abilitățile de comunicare, atitudinea pozitivă, dinamismul, adaptabilitatea sunt puncte forte. Experiența într-un post asemănător, disponibilitatea, deschiderea spre nou și bunul simț dorim să fie caracteristici ale noului membru al echipei. Dacă simți că poți aduce un aport echipei și clinicii noastre trimite-ne CV-ul tau cu poză. Te așteptăm în echipă!

Cabinet Stomatologic Cauta Asistenta Medicala


Angajam asistenta medicala pentru cabinet stomatologic cu experienta. Este necesar sa aveti scoala de asistenta medicala și disponibilitate pentru program de lucru full-time. Ce ne dorim de la viitoarea colegă: Integritate, corectitudine, implicare; Atitudine pozitivă și constructivă față de echipă și pacienți; Dorința de a-și îmbunătăți permanent pregătirea profesională; Inițiativă și abilități de organizare; Bune abilități de comunicare. Care vor fi responsabilitățile tale: Asigurarea suportului în activitatea medicală; Pregătirea cabinetului și instrumentarului medical; Executarea procedurilor de sterilizare; Gestionarea stocului. Studii și competențe: Diploma de bacalaureat; Studii finalizate la o Scoala Postliceala Facultate - Specializare Asistent Medical; Puteti trimite CV-ul pe adresa de email
B Racovicean Dent SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.