Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

45 Locuri de Munca Inginer Instalatii in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

45 Locuri de Munca Inginer Instalatii in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Instalatii in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Instalatii in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Instalatori


Căutam coleg! NR Instal Systems SRL angajează personal pentru urmatoarele posturi: - INSTALATOR INSTALAȚII TERMICE ȘI SANITARE INSTALATOR Cerințe: - Absolvent de studii de scurta durata sau lunga durata in domeniul instalatiilor sau persoana cu experienta relevanta in aceasta activitate - Persoana organizată, cu spirit d echipă; - Personalitate deschisă - foarte bune abilitați d comunicare, relaționare si orientare catre rezultat; - Permis d conducere categoria B (constituie avantaj) Activitat a presupune: Execuția instalațiilor termice si sanitare echipamente diverse de genul centrale termice, aer conditionat etc; Alte informații: - Activitatea presupune munca de teren, pe raza judetului Timis si imprejurimi; - Programul de lucru este de luni pana vineri, in intervalul 08:00 17:00. Se ofera: -salariu motivant -echipament de lucru -tichete de masa.
NR instal systems

Angajam Vanzator Instalatii Termice Si Sanitare


Compania CICLOP este prezenta pe piata timisoreana, fiind principala destinatie in cautare de piese sau accesorii auto la preturi corecte, pentru toate marcile de autovehicule si utilaje. Suntem o echipa dinamica care se adapteaza la nou, in favoarea clientilor nostri.
TIM CICLOP

Angajam Sudor Electric Pentru Instalatii Gaze Naturale


Societate autorizata ANRE, angajam SUDOR ELECTRIC pentru instalatii gaze naturale. Cerinte: - Experienta pe un post similar; - Calificare in domeniu constituie avantaj, dar nu este obligatorie; - Seriozitate si atentie la detalii. - permis conducere Cat. B Beneficii: - Salariul se negociaza in functie de experienta; - Ore suplimentare platite; - Program de lucru de luni-vineri, intre orele 08-16.30.
Golden Age Construct SRL

Muncitor In Constructii Pentru Montaj Si Intretinere Instalatii De Filtre Aciculare.​


Societatea noastra se ocupa cu coborarea si controlarea panzei freatice in vederea executarii lucarilor subterane, pentru construcii, fundatii, pasaje subterane,rezervoare subterane etc. Atributii : pregatirea si montarea instalatiilor in santiere, intretinere si mentenanta echipamentelor. Disponibilitate de deplare in tara;abilitati de adaptare la conditii noi de munca :depozit,santier. Permis categ B,respectarea masurilor de siguranta si protectia muncii. Beneficii: salar atractiv,program flexibil,asigurarea echipamentelor de protectie,acordare diurna ,transport.Tel .
INTERWELL DEWATERING SRL

Angajam Instalator Sisteme Climatizare Si Aer Conditionat.​


Angajam Frigotehnist cu experienta pentru instalatii de climatizare si aer conditionat rezidentiale. Cerinte: - Experienta pe un post similar este obligatorie: - Califcare in domeniu; - Cu sau fara Permis Cat. B (dar constituie un avantaj). - Seriozitate. Beneficii: - Salariu negociabil in functie de experienta; - Autorizare lucru la inaltime; - Specializare operator Autonacela;
Sc.​ Happy Land srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 45 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.