Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Inginer Mecanic in Turda

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Inginer Mecanic in Turda

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Mecanic in Turda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Mecanic in Turda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Lacatus Mecanic/​sudor


SC MIP CAR SRL cu sediul in Turda angajeaza lacatus mecanic si sudor cu experienta. Se ofera salarizare atractiva, bonuri de masa, program de lucru luni-vineri 7-15. Pt. mai multe informatii sunati la tel.:
SC MIP CAR SRL

Vopsitori Auto


Se cauta tinichigii si vopsitori auto profesioniști (se cere probă de muncă), pentru muncă pe termen lung in Barcelona/Spania. Mai multe detalii, în privat sau la numărul de telefon:
RACC

Angajam Conducator Auto


Firma nationala cu puncu de lucru in Turda , angajam conducator auto. Cerinte : -posesor permis de conducere categoria B , minim 2 ani experienta -seriozitate -punctualitate -abilitati de lucru in echipa
SC MEDA PROD 98 SA

Angajez Conducator Auto Pentru Camioane 20 Tone


Angajam conducatori auto pentru camione de 20 to , TIR cu prelata, euro 5 si euro 6: pentru cursele efectuate tur-retur in Romania , salar intre 6000 - 8000 ron luna Pentru detalii suplimentare sunati la numarul de telefon afisat . Cerinte : -permis categoria C, E -atestat valabil -card tahograf -experienta
Transcrisan Logistic
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.