Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

61 Locuri de Munca Inginer Productie in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

61 Locuri de Munca Inginer Productie in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Productie in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Productie in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Tehnician Mentenanta


Candidatul Ideal: Experiență minimă de 1 an într-o poziție similară; Cunoștințe în domeniile electricității, electronicii, automatizării, pneumaticii și hidraulicii; Cunoștințe în hardware-ul PLC și SCADA- reprezintă un avantaj; Disponibilitate de lucru în schimburi. Descrierea jobului: Asigură întreținerea preventivă, diagnosticarea și remedierea corectă a tuturor tipurilor de echipamente de producție, într-un interval de timp adecvat, fără a afecta producția; Elaborează planul anual de revizii și reparații curente și capitale pentru fiecare utilaj și echipament în colaborare cu șeful departamentului de mentenanță și se asigură că acesta este respectat; Elaborează planul de verificare metrologică pentru: aparatele de măsură, contoarele, termometrele, manometrele și compresoarele; Gestionează materialele și echipamentele necesare pentru desfășurarea activității departamentului de mentenanță; Asigură alimentarea cu energie electrică a utilajelor și birourilor. Beneficii: Salariul corela
ZENPRO HR SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 61 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.