Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

89 Locuri de Munca Inginer in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

89 Locuri de Munca Inginer in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer Proiectant Instalații - Colaborare


Inginer proiectant realizez proiecte de instalații caut colaborare cu ingineri sau arhitecți. La cerere pot realiza doar partea desenată. Pentru mai multe detalii ma puteți contacta la numarul de telefon.
Persoana fizica

Ingineri Pe Executie (constructie)


Firma Atlas cauta ingineri pe executie cu experienta in domeniul si fara experienta, firma serioasa cauta oameni seriosi si dornici de munca, plata lunar, munca pe termen lung, incepere imediata cu contract la zi."avantaj" posesori de permis .. salar avantajos. (3500-6000) Suna-ti cu incredere la nr de tel Sebastian.
Atlas

Angajare Inginer Diagnoza


Casa Auto Iasi angajeaza inginer diagnoza. Cerinte: studii tehnice, calificare, experienta electromecanica si diagnoza auto. Persoanele interesate pot obtine informatii la numarul de telefon .
Casa Auto

Inginer Construcții Civile


Colegul ideal: are abilități de planificare, organizare, coordonare și control; are o atitudine pozitivă; are un comportament proactiv, orientat spre obiective. Responsabilități: asigură si monitorizează încadrarea lucrărilor de execuție în bugetul stabilit; organizează și monitorizează activitatea pe șantier; supervizează și îndrumă echipele de muncitori; corelează activitățile defăsurate în șantier pentru obținerea maximului de eficiență.
CONEDIL IASI

Media netă estimată pe baza celor 796 de salarii introduse în Salario: 5501 RON/Luna

Inginer Constructor Structurist


Sc angajeaza inginer Structurist, Salarizare 3500- 12000 / luna masina de servici
geocon design

Inginer Ofertare Licitatii Publice Drumuri


Candidatul Ideal Studii superioare in domeniul constructiilor (cai ferate, drumuri si poduri); Experienta in studierea documentatiei (caiete de sarcini, fise de date, planuri, memoriu tehnic) si intocmirea ofertelor complete, tinand cont de cerinte; Cunostinte pachet Office, cunoasterea programelor devize constructii, constituie un avantaj; Cunostinte legislative in domeniu; Bune abilitati de organizare; Comunicare persuasiva; Responsabilitate, seriozitate, ambitie, perseverenta, implicare, loialitate; Experienta: minim 2 anI. Descrierea jobului Studierea documentatiei (caiete de sarcini, fise de date, planuri, memoriu tehnic), inclusiv eligibilitate; Stabilirea strategiei pentru intocmirea documentatiei de prezentare a ofertei, tinand cont de cerinte ; Intocmirea documentatiei complete pentru participarea la licitatii publice; Transmiterea clarificarilor pentru oferta predata; Intocmire grafice de executie, cash flow; Intocmirea Planului Calitatii pentru documentatie/santier cu includ
Enviro Construct

Iasicon Sa Iasi Angajeaza Inginer Constructor


Societatea IASICON SA, cu sediul in Iasi, B-dul Tudor Vladimirescu 45A, tel. , , angajeaza inginer constructor pentru executie lucrari( sef punct de lucru, sef santier); Cerinte: - Absolvent facultatea de CCIA - Minimum 1-3 ani experienta in derulare executie proiecte de constructii civile; - Cunostinte de PC: MS Office, Auto Cad; - Aptitudini bune de comunicare, prezentare personala si relatii interpersonale; - Meticulozitate si aptitudini de analiza si rezolvare a problemelor; - Abilitati si cunoastere a limbajului tehnic in constructii si instalatii; - Disponibilitate pentru deplasari . -Posesor permis categoria B; Responsabilitati Responsabil cu supravegherea lucrarilor de executie conform proiectului si a conditiilor contractuale; Realizeaza planificarea activitatilor de executie atat a personalului propriu cat si a subcontractorilor, urmareste respectarea graficului de executie si coordoneaza activitatea in santier; Intocmeste necesarele de materiale si echipamente in conformitat
IASICON SA IASI

Magnum Therm Angajeaza Inginer Ofertare


- absolvent al facultatii de constructii(avantaj specializare instalații.) -experienta pe post(inginer ofertare decontare) -experienta in executia lucrarilor de instalații(constituie un avantaj) -cunoasterea tehnologiei de executie a lucrarilor de instalații -experienta in utilizarea softurilor:,Microsoft Office(excel avansat), Autocad, -seriozitate, rezistenta la stres,gandire distributiva,abilitati de negociere,abilitati de analiza de cost Descrierea Job-ului: - Identifica materialele si echipamentele principale care intra in componenta ofertei, caracteristicile tehnice si cantitatile acestora; -Studiaza oferte de preturi de materiale, analizeaza preturile subcontractorilor, intocmeste cereri de oferta pentru furnizorii de echipamente, urmareste primirea acestora, analizeaza ofertele primite si selecteaza cele mai convenabile oferte; - Completeaza formularele conform cerintelor prevazute in caietele de sarcini si a legislatiei in vigoare; -Realizează și urmărește graficele de lucrări
S.​C MAGNUM THERM S.​R.​L

Firma De Constructii Din Iasi Angajeaza Inginer A Birou Tehnic


Firmă de construcții din Iași angajează inginer ă birou tehnic. Dacă sunteți o persoană serioasă, ambițioasă, dornică de perfecționare vă așteptăm în echipa noastră! :-) Beneficii Avantaje: 1. Pachet salarial negociat stabilit în urma interviului; 2. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; 3. Program de lucru Luni-Vineri 09 - 17; 4. Oferim seriozitate și stabilitate. Cerințe: 1. Pregătire de specialitate - studii superioare finalizate te cu licență în domeniile construcțiilor civile, industriale, agricole sau căi ferate, drumuri, poduri; 2. Experiență d minim un an; 3. Atitudine proactivă, spirit dinamic, organizatoric și analitic, deschis pentru lucrul în echipă, aptitudini tehnice; 4. Capacitatea de a lucra în echipă; 5. Cunoștințe de operare pe calculator: Microsoft Office (Word, Excel) și Autocad; 6. Urmărește execuția lucrărilor din punct de vedere al cantității executate și al calității (CQ); 7. Întocmește și verifică atașamentele, situațiile de lucrări, rapoarte de lucru, p
BNB PREST SERV SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 89 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.