Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

27 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

27 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Bona Prejmer


Angajăm Bona - Zona Prejmer, Județul Brașov Suntem în căutarea unei persoane iubitoare, responsabile și dedicate pentru a se alătura familiei noastre ca bonă pentru copiii noștri: un băiat în vârstă de 3 ani și o fetiță în vârstă de 7 luni. Este obligatoriu ca bonă să fie nefumătoare și să locuiască în zona Prejmer, județul Brașov. Responsabilități: Oferirea îngrijirii, atenției și supravegherii copiilor în timpul programului de lucru Planificarea și desfășurarea activităților educaționale și de joacă potrivite vârstei copiilor Asigurarea igienei personale și a mediului înconjurător al copiilor Colaborarea strânsă cu părinții pentru a asigura nevoile și cerințele copiilor. Cerințe: Experiență anterioară în îngrijirea copiilor Bune abilități de comunicare și relaționare cu copiii și adulții Capacitatea de a organiza și gestiona timpul eficient Responsabilitate și încredere în relația cu familia Certificare în prim ajutor și resuscitare cardio-pulmonară (CPR) - un avantaj Program de lucr
Florin

Îngrijitor Animale


Cât om sa meargă cu animale la păscut. Animale sunt învățate trebuiesc supravegheate. Seara se doarme în cameră cu televizor. Condiții bune!
Ferma

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angazez Ingrijitor Cladiri Intr-un Complex Comercial.​


Ingrijitorul de cladiri se ocupa de cutarea propriu zisa a cladirilor, precum si cu utilizarea si intretinerea echipamentelor de lucru. Ingrijitorul de cladiri are urmatoarele responsabilitati: 1.sa utilizeze corect sculele si utilajele din dotare. 2. sa se ocupe de salubrizarea scarilor cladirilor 3.sa realizeze reparatii si revizii a instalatiilor si utilajelor.
COMPLEX COMERCIAL BRINTEX

Bona Brasov


Cautam bona pt un baietel de 1 an, program de luni pana vineri de la 8 la 17. Va multumesc!
Bona Brasov

Angajez Față Pentru îngrijire Copil -intern.​


Cautam o fata pana în 35 de ani, căreia iii oferim cazare și mâncare, care sa stea la noi pentru a duce și aduce copilul de la școală și menaj . Poți avea și tu un copil-va primim cu drag! Menționez ca jocul este pentru Bacau.
Persoana fizica

Angajam Ingrijitori Animale


S.C. AGRICOL CARM INVEST SRL angajează IngrijitorI animale la ferma de bovine din loc. Voila, jud. Brașov. Oferim: - Salariu avantajos ; - Muncă în echipă; - Cazare sau Decontarea deplasării la locul de muncă. Cerinte: - Seriozitate; - Abilitati de comunicare; - Punctualitate; - Experienta in munca cu animalele. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon afisat.
SC AGRICOL CARM INVEST SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 27 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.