Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

30 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

30 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Îngrijire Seniori La Domiciliu


Cadru medical ofer îngrijire part time 4 ore zi de luni - vineri , ocazional sâmbătă și duminica unei doamne in vârsta sau familie pensionari ( medicație , tratament , îngrijire plăgi , escare , baie săptămânală , plimbări , cumpărături , gătit , etc ) Zona Bucium , P Ros , Nicolina . Cer și ofer seriozitate . A se folosi doar adresa de mail . Aștept descrierea persoanei persoanelor și a cerințelor .
Persoana fizica

Angajez Bona


angajez bona interna
bona

Bona în Iași Valea Adâncă Cug


Sunt o bona cu experienta si imi doresc o colaborare cu o familie de oameni care sa trateze bona ca pe un membru al familiei.Ofer corectitudine,respect,iubire pentru copii ,grija la detalii multă joaca si afectiune si cer să fiu tratată cu respect.
Daniela bona

Familie Caută Bona Marbella Spania


Bona Marbella Spania Familie cautam bona pentru Baiatel 5 ani . Oferim conditii excelente, contract de munca, carte de munca, o zi libera pe saptamana, Detalii suplimentare Cautam o doamna domnișoara curata, educata, cu simtul umorului, sociabila, comunicativa, receptiva, prompota. Cerintele familiei sunt urmatoarele: - absolut tot ce tine de ingrijirea copilului si programul lui - curatenia locului de joaca si al spatiului unde cel mic petrece timpul. - organizarea lucruriilor copilului Oferim un salariu de inceput de 800 Oferim o zi libera pe saptamana. 30 de zile libere pe an.
Alina

Caut Job Ca Bona In Iasi Pentru Copii începând Cu Varsta De 3ani


Caut job ca bona in Iasi pentru copii cu varsta începând de la 3 ani.Am experienta ca bona, am lucrat 2 ani ca educatoare. Îmi plac copiii, pot sa am grijă de tot ce tine de îngrijirea și educația lor,doresc să colaborez cu părinții, ofer și rog seriozitate,pot face diverse activități cu copiii. Telefon: .
persoana fizica

Bona Internă Belgia.​ Cazare,​mâncare și Produse Igiena Oferite .​ 1000 Euro Salariu.​


Bina interna pentru un băiețel de 7 ani și o fetiță de 6 ani. Locul de muncă este în Belgia. Asiguram contract de muncă ,cazare în camera separată,mâncare și produsele de igienă . Salariu 1000 euro Detalii la
Laurentiu Ionu

Ingrijitor Animale


Caut angajat la animale (oi, vaci) ib localitatea Pascani, judetul Iasi, pentru mai multe detalii la numarul de telefon
Mercore crostinel

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Bona In Valea Lupului Sau In Iasi


buna ziua! sunt o persoana cu multa empatue pt copii vreau sa muncesc ca bona sa ingrijesc un copil sau doi sau ca menajera externa in casa am multa expierenta sunt o persoana responsabila zimbitoate agradable educata !
persoana fizica

Caut Persoana Ingrijire Bătrin


caut persoană îngrijire bătrin de gen femenin virsta pina 40 de ani fara obligaati
gheorghe

Imi Ofer Serviciile Ca Bona Pt Copii Care Merg La Scoala Sau Ca Menajera In Casa!


buna! sunt o persoana care I place sa munceasca ordonata buna expierenta la bucatarie si calcat am expuerenta de orindui o xasa am iniciativa, expierenta fobindita in multi ani de munca printre care 20 ani lucrati inafara!
persoana fizica
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 30 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.