Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

43 Locuri de Munca Ingrijire in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

43 Locuri de Munca Ingrijire in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Curs Ingrijitoare Batrani La Domiciliu + 40 Ore De Limba Germana Start 30.​04.​2024


Marti, 30.04.2024 , dam startul CURSULUI DE INGRIJITOARE BATRANI LA DOMICILIU + 40 ORE DE LIMBA GERMANA special create pentru pozitia de ingrijitoare batrani ! Inscrierile au inceput! Locuri limitate! Diploma de calificare Ingrijitoare batrani la domiciliu are recunoastere internationala, iar in Austria este OBLIGATORIE!. BONUS : In pachetul cursului iti oferim si 40 de ore de limba germana - un pachet special structurat pentru pozitia de Ingrijitoare batrani la domciliu. Nota: Toti absolventii care iau interviul cu partenerii nostrii primesc locuri de munca! Diploma de calificare Ingrijitoare batrani la domiciliu are recunoastere internationala, iar in Austria este OBLIGATORIE!. BONUS : In pachetul cursului iti oferim si 40 de ore de limba germana - un pachet special structurat pentru pozitia de Ingrijitoare batrani la domciliu. Nota: Toti absolventii care iau interviul cu partenerii nostrii primesc locuri de munca! Te asteptam in Timisoara , str. 20 Decembrie nr. 2 et 2 of 5A , inter
MM Job trends

Bona Interna Elvetia


Cautam bona interna Elveția.Zurich.Ne dorim o doamna între 35 și 45 de ani.fara obligații.rabdatoare și responsabila.pentru a avea grija de doua fetite de trei și cinci ani . Oferim salariu 2000franci.camera și baie proprie.mancare.etcMai multe detalii la tel. .
Budurean Livia

Caut Bona In Zona Soarelui,​ Timisoara Urgent


Buna ziua, Doresc colaborare cu o bona calma, serioasa, iubitoare de copii - program 6 ore zi, de Luni pana vineri, pe termen lung. Mentionez ca am 2 baieti (3 si 5 ani), programul ar fi asa: - 1 ora dimineata 7.30-8.30 - dus copiii la gradinita - 5 ore , intre 12.40 - 17.40, deoarece cel mare nu doarme la gradinita trebuie luat la 12.40, iar cel mic trebuie luat de la gradinita la 16.00. Ma intereseaza pentru Timisoara, zona Soarelui - langa spitalul Judetean. Responsabilitati strict legate de copii, nu doresc gatit sau menaj. Ofer 1500 luna. Astept sa ma contactati, daca sunteti interesate! Tel.
Persoana fizica
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 43 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.