Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

132 Locuri de Munca Ingrijitor in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

132 Locuri de Munca Ingrijitor in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijitor in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijitor in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Persoana îngrijire Bătrân


Angajam persoană menaj și îngrijire batran fara probleme deosebite de sănătate. Dorim persoană internă. Se asigură cazare, condiții deosebite și salariu motivant negociabil. Detalii suplimentare telefonic
Persoana privată

Angajez Infirmiera Ingrijitoare Batrani


Angajez infirmiera ingrijitoare batrani cu fara experienta pentru centru batrani Sector 4, Str. Justititiei 27 (zona 11 Iunie). Responsabilitatile postului constau in ingrijirea, asigurarea igienei corporale, hranirea si asistarea rezidentilor centrului, precum si igienizarea camerelor (schimbat asternuturi, ordine, curatenie) Relatii la tel
Amira Management Group

Ingrijitoare Copii Pentru Gradinita Particulara,​


Academia Strumfilor sector 1. Atributii: curatenie, servirea mesei, sprijin pentru doamnele educatoare si pentru bucatarie
ACADEMIA STRUMFILOR

Ingrijitoare Copii Cresa Particulara


Atribuții: Activitati legate de tot ce tine de rutina copiilor (ajutor la grupa, joaca, servirea mesei, schimbat scutec, spalat dacă este necesar, mers la toaleta, schimbat hăinuțe, adormit, ajutor pentru doamnele educatoare si pentru bucatarie etc), efectuarea și menținerea curățeniei. Cautam persoane care sa își dorească să lucreze alaturi de copii, serioase și carora sa le placa stabilitatea, calme comunicative, blande, organizate. Studii: medii Mai multe detalii se vor discuta în cadrul interviului. Oferim un mediu de lucru placut, salariu fix, carte de munca, prime de sărbători, masa calda la prânz, binuri de masa, binusuri in functie de performanta și implicare.
Micii Poznasi

Ingrijitoare Copii - Full Time


Gradinita particulara sector 4, zona Aparatorii Patriei cauta ingrijitoare copii Atribuții: activitati legate de tot ce tine de rutina copiilor (ajutor la grupa, joaca, servirea mesei, schimbat scutec, spalat dacă este necesar, mers la toaleta, schimbat hăinuțe, adormit etc), efectuarea și menținerea curățeniei. Cautam persoane care sa își dorească să lucreze alaturi de copii, serioase și carora sa le placa stabilitatea, calme comunicative, blande, organizate, nefumatoare! Studii: medii, minim liceul Mai multe detalii se vor discuta în cadrul interviului, salariul este negociabil în funcție de experienta în domeniu. Oferim un mediu de lucru placut, salariu fix, carte de munca, prime de sărbători, masa calda la prânz și bonusuri in functie de performanta și implicare. Va asteptam sa va alăturați echipei noastre!
Bemindful Kids

Îngrijire Bătrân Angajez Doamnă în Regim Extern Pentru îngrijire Persoană Vârstnică


Căutăm doamna EXTERNĂ vârstă 50+ pentru îngrijire persoană vârstnică. Dorim să colaborăm cu o doamnă răbdătoare, înțelegătoare, comunicativă și dinamică, punctuală și de încredere. Persoana care necesită îngrijire: - femeie, 93 ani, personalitate foarte voluntară, sănătate bună - NU este imobilizată la pat, are autonomie mișcare (cadru, baston) - DA se poate hrăni și spăla singură - FĂRĂ pampers - început dificultăți cognitive (uită diverse lucruri) - locuiește singură la bloc București sector 3 Titan Atribuțiile doamnei îngrijitoare față de persoana care necesită îngrijire și locuința acesteia: Ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice: - igienă generală, corporală, - îmbrăcare şi dezbrăcare, - hrănire şi hidratare, (IMPORTANT!!! mobilizare să mănînce). Ajutor pentru alte activitati ale vietii zilnice: - prepararea hranei, curățenie în bucătărie, - administrarea de medicamente conform prescripţiei medicului curant, - facilitarea deplasării în exterior, (IMPORTANT!!! mobili
Bogdan Iacob

Doresc Să îmi Ofer Serviciile Pentru îngrijire Bătrâni


Sunt un bărbat cu experiență în acest domeniu de 8 ani. Știu să gătesc, curățenie, etc.
Caut de muncă

Angajez Pe Termen Lung Ingrijitor Animale


Angajez pe termen lung ingrijitor (sau familie) pentru ingrijire animale. Zona limita Sector 2.
Veres Adrian

Angajam Ingrijitoare Varstnici ,​ Zona Ploiesti


Angajam ingrijitoare varstnici , pentru ingrijirea unei femei de 83 ani mobila ,ajutor la igiena corporala, tratament , plimbare, hranire, program intern salariu 4000 lei.
SENIOR CARE

Angajez Persoana Pentru Ingrijire Persoana Varstnica


caut persoana pentru ingrijirea unei persoane varstnice, in etate de 92 de ani, lucida si care se deplaseaza in locuinta, pentru: - pregatire mese de dimineata si pranz; - menaj usor: aspirator, sters praf, spalat cu mop, spalat rufe, uscat rufe, etc; - cumparaturi; - suport pentru ingrijire personala: dus (minim o data pe saptamana) etc; sunt incluse si cele doua mese: mic dejun si pranz, conform meniului pacientei. program de lucru: 08.30 - 15.30, 5 zile pe saptamana. locatie: strada Bucovinei, peste drum de intrarea principala a Arenei Nationale. suma oferita: 1200 LEI.
popescu

Agenția Sc.​elly.​srl Ingrijire Batrani Varsnici


Va oferă personal ingrijire batrani bolnavi la domiciliu în regim de lucru permanent (intern) Full time ,part-time,week-end! Salariu oferit ingrijitoarei pentru programul de lucru intern este de 3600 lei pe luna unde se oferă: Cazare+Masa+salariu și 2 week enduri pe luna libere . Salariul oferit pentru programul de lucru Full tine este de 3000 lei luna.Toate persoanele au actele la dosar obligatorii:Copie CI BI+Adeverinta de la medic+Cazier judiciar. Va oferim detalii și informații suplimentare la telefon ..
Agenia Elly

Clinica Privata Angajeaza Ingrijitoare Curatenie


Clinica privata, cu o experienta de peste 15 ani, de ingrijire, asistenta si recuperare medicala, angajeaza ingrijitoare. Responsabilitati: curatenia in incinta sectiei medicale colaborare cu restul personalului folosirea materialelor de curatenie conform protocolului Beneficii: contract de munca medicina muncii program doar pe parcursul zilei, fara ture de noapte
SC Geronto Life Med

Caut Ingrijitoare Persona Alzheimer Sector 4


Caut ingrijitoare pentru bolnava alzheimer,putin deplasabila,pampersi,tratament medicamentos,mancare cu lingurita ,9 ore pe zi de luni pana vineri,menaj,mancare de doua ori saptamana,colaborare permanenta,rog o persona empatica si serioasa.
persoana fizica

Ingrijire Batrini Cu Program Part -time.​


Ofer ingrijire si supraveghere la domiciliu, pt.batrini(avind experienta in domeniu) in regim part-time .(daca se poate de la ora prinzului).
Lacramioara Gheorghe.​

-ingrijire Varstnici La Domiciliu Si Menaj Usor-


Îngrijirea și bunăstarea persoanelor dragi ție, sunt prioritatea mea! Cu experiență și grijă, ofer servicii de îngrijire la domiciliu, cu tariful de 50 RON pe oră. Asigur asistență în sarcinile de îngrijire personală, inclusiv igiena personală, baie, toaletă și îmbrăcare. Administrez medicamentele conform instrucțiunilor prescrise, cu atenție și responsabilitate. Ofer suport emoțional și social, implicându-mă în activități care promovează bunăstarea fizică și mentală a clienților. Acord ajutor la pregătirea, servirea și hrănirea meselor, respectând nevoile dietetice specifice ale fiecărui individ. Elaborez și implementez un plan personalizat de îngrijire, evidențiind detaliat activitățile și observațiile zilnice. Furnizez asistență pentru mobilitate, inclusiv transferul clienților între pat și scaun sau scaun cu rotile, utilizând echipamente și tehnici adecvate. Mă asigur că mediul este întotdeauna curat și sigur, implicându-mă în sarcini de menaj și respectând cu strictețe procedurile
Serban Sanda-Letitia

Îngrijire Bătrâni La Domiciliu (3 Săptămâna - 4h)


Bună ziua, Persoana fizica ( nu suntem firma). Avem nevoie pentru menaj pentru apartament 2 camere, mancare de facut o data pe saptamana, ( 2 feluri de mancare gatita ) pentru tatăl meu in varsta ( deplasabil, cooperant) mai are nevoie de ajutor la deplasare, la baie, taiat unghii etc. O data pe săptămână , cand face baie generala. Avem nevoie de 3 ori saptamana, 4 h. zilele nu sunt impuse , se vor discuta la fata locului Locatia: piata Rahova sector.5 Detalii suplimentare sau alte nelamuriri va rog sa ma contactati.Suma platita este cea din anunț 800 lei pe luna Multumesc anticipat!
Persoana fizica

Ingrijire Batrani Italia Perioade Lungi Sau Inlocuiri


Angajam personal cu experienta si limba italiana pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.
Asociatia InsiemeAte

Ingrijire Varstnica Intern Imobilizata 4500 Lei


Cautam o doamna pentru a avea grija de o doamna imobilizata la pat în București. Program 2 săptămâni lucrate si una libera. Salariu 4500 lei.pe luna
Pf

Cautam Ingrijitoare Pentru O Persoana In Varsta- Anunt De Actualitate


caut persoana pentru ingrijirea unei doamne batrane in varsta de 92 de ani. pacienta se deplaseaza prin locuinta si este lucida. doresc persoana pentru: - menaj usor, - cumparaturi, - asistenta servire a mesei de dimineata si de pranz, - asistenta pentru igiena personala (dus) - minim 1 data pe saptamana. programul de lucru este: 08.30 -15.30, de 5 ori pe saptamana. locuinta pacientei este pe strada Bucovina, peste drum de intrarea principala in parcul Arenei Nationale. pret 1400 ron lunar. telefon .
popescu

Angajam Ingrijitor Bloc ,​ Asociatie De Proprietari ,​ Sector 5


Asociatie de Proprietari , angajeaza ingrijitor bloc , in sectorul 5 . Blocul are 2 scari . Interviurile vor avea loc , Marti 16.04.2024 si Miercuri 17.04.2024 , incepand cu ora 08:30. Dicu Florica , Presedinte Asociatie , tel
Asociatia de Proprietari Bl M89
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 132 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.