Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

35 Locuri de Munca Ingrijitor in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

35 Locuri de Munca Ingrijitor in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijitor in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijitor in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ingrijesc Varstnici Si Persoane Bolnave


Pensionara sănătoasă îmi ofer serviciile 4-6 ore inclusiv sambata și duminica dacă este nevoie.
persoana fizica

Angajam Ingrijitoare La Domiciliu Varstnici


Angajam ingrijitoare la domiciliu varstnici de luni-vineri, inclusiv weekend-uri la nevoie, in regim extern, cu contract de munca la Comunitatea Evreilor Cluj-Napoca. Ne dorim persoane serioase, doritoare sa lucreze cu persoane varstnice, experienta nefiind un criteriu de selectie. Pentru toate detaliile necesare va rugam sa contactati numarul de mai jos. Asteptam cu mult interes sa ne cunoastem!
Comunitatea Evreilor Cluj-Napoca

Caut Ingrijitoare Persoana In Varsta


caut o doamna serioasa dispusa sa ingrijeasca o doamna imobilizata. pot oferi cazare si masa. persoana locuieste in Ceanu Mare.
-

Angajam Ingrijitoare La Domiciliu Varstnici


Angajam ingrijitoare la domiciliu varstnici de luni-vineri, inclusiv weekend-uri la nevoie, in regim extern, cu contract de munca la Comunitatea Evreilor Cluj-Napoca. Ne dorim persoane serioase, doritoare sa lucreze cu persoane varstnice, experienta nefiind un criteriu de selectie. Pentru toate detaliile necesare va rugam sa contactati numarul de mai jos. Asteptam cu mult interes sa ne cunoastem!
Comunitatea Evreilor Cluj-Napoca

Oportunitate De Angajare în Italia Pentru Îngrijitoare De Bătrâni


Detalii angajare: Suntem în căutare de îngrijitoare dedicate pentru bătrânii din Potenza, Italia. Cerințe: Disponibilitate de a lucra în Potenza, Italia Abilități de comunicare și empatie Beneficii: Experiență: nu este necesară Salarizare: Aproximativ 1000 de euro lunar Asigurare medicală inclusă O zi liberă pe săptămână Cazare și masă asigurată Contract prin intermediul agenției Toate cheltuielile acoperite de agenție (fără costuri suplimentare) Salariul este net, fără taxe Limba italiană nu este necesară: Posibilitatea de a învăța limba italiană pe parcurs Suport și resurse pentru învățarea limbii Detalii suplimentare: Plata călătoriei către locul de muncă în valoare de 150 de euro Pentru mai multe informații și pentru a aplica, vă rugăm să ne contactați la Alăturați-vă echipei noastre și contribuiți la îmbunătățirea vieții bătrânilor într-un mediu plăcut și profesionist!
GESA S.​R.​L.​S.​

Ingrijire Batrani Italia Perioade Lungi Sau Inlocuiri


Angajam personal pentru ingrijire batrani in Italia (Lombardia), pe perioade lungi sau la inlocuiri, se cere experienta si limba italiana la nivel conversational.
Associazione InsiemeAte

Clinica Medical Privata Angajam Ingrijitor Cladiri (pt.​curatenie)


Angajam ingrijitor cladiri (pt.curatenie) Cerinte:candidatul trebuie sa aibe urmatoarele calitati: -sa fie harnic, punctual, serios si disciplinat. Poate fi si fara experienta. CV-urile se vor trimite la adresa de mail la cristina.giurgiuman
CARDIOMED SRL

Caut O Persoana Pt îngrijire Companie Pt O Doamnă în Vîrstă.​


Căutăm o doamnă pt îngrijire, companie la o doamnă în vîrstă persoana nu este imobilizată, menaj ușor, 5 sau 6 ore pe zi, luni, marți, miercuri, joi și sîmbătă.
Persoană fizică

Caut Doamna Serioasa și Responsabilă Pentru îngrijirea Tatalui Langa Cluj Napoca


Doamna serioasa,de cuvânt pentru o perioadă mai mare.Salar 1900 fix ,fiind în vârstă tatăl nu puteți pleca sau pauze doar la 6 luni va pot schimba .Daca aveți alte obligații va rog sa nu încurcați.As prefera sa stati definitiv acum sa va platesc modic cu mancare si pe urma sa ingrijiti proprietatea. .Multumesc!
Adrian

Doamna Serioasă 42 Anii îngrijesc La Domiciliu Meu Din Floresti Un Copil


Îngrijesc un copil la domiciliu meu din floresti..despre mine ..sunt o fire vesela activa ,plină de viața plus iubesc copii..fiind mama la rândul meu
Ioana

Căutăm Personal Hotelier - Ajutor Bucatarie,​ Cameriste,​ Ingrijire Piscina


Grup hotelier german căutăm personal pentru hotelurile noastre de 4 și 5 stele situate pe malul Mării Baltice. - Cameriste cu sau fără experientă limba germană constituie un avantaj, dar nu este obligatorie - Muncitor întreținere piscină - limba germană constituie un avantaj, dar nu este obligatorie - Ajutor în bucătărie, spălător vase cu sau fără experientă limba germană constituie un avantaj, dar nu este obligatorie Oferim - Contract de muncă conform legislației germane. - Salariu atractiv cu posibile modele flexibile de timp de lucru. - Loc de muncă pe tot parcursul anului. - Cazarea și o masă pe zi asigurate de către noi. - Locuri de parcare gratuite pentru angajați la hotel. - Utilizarea sălii de fitness. - 50% reducere la tratamentele de wellness. - Reduceri de vacanță în cadrul grupului hotelier și cu partenerii noștri. - Sunt posibile oportunități de avansare în cadrul companiei sau al grupului hotelier. - Suntem angajatori direcți, nu se plătesc taxe sau comisioane de intermed
arca

Caut Femeie Pentru îngrijire La Domiciliu 2 Persoane Soț și Soție Surdo-muți


Cautam femeie câteva zile pe săptămână pentru îngrijire 2 persoane vârstnice surdo-muți. Preferabil sa știe limbajul semnelor.Serviciul include menaj și igiena corporala
Iulia

Bona Gemeni Full Time


Familie tanara ,cautam bona permanenta pentru ingrijire 2 gemeni sugari.oferim cazare in conditii de lux,mancare si in weekend relaxare,chiar posbilitatea de a petrece concediul impreuna si un salariu atractiv.cautam pers intre 25-45 ani care sa iubeasca copiii.pentru detalii suplimentare in privat
Madis

Dadust Keresünk/​ Cautam Bona


Sziasztok, 2 gyermek (3 es 10 ev) gondozására keresünk szorgalmas, komoly és gyakorlattal rendelkező dadust. Rugalmas időbeosztás, 4-8 óra, Marasti gödör környéke. További információért keress minket privátban. Buna ziua, cautam o bona harnica, serioasa si cu experienta pentru a avea grija de 2 copii (3-10 ani). Program flexibil, 4 - 8 ore, zona Marasti groapa. Pentru informatii va rugam sa ne contactati in privat.
Traduplus

Bona Cluj-napoca


Caut bona pt o fetita de 2 ani, full time (7:30-16:00) de luni pana vineri in Manastur zona Edgard Quinet, Cluj-Napoca. Detalii la telefon:
.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 35 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.