Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

254 Locuri de Munca instalator in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

254 Locuri de Munca instalator in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Instalatori


Ne marim echipa! Firma serioasa angajeaza instalatori (instalatii sanitare si termice) cu/ fara diploma de calificare. Contract perioada nedeterminata. Program de lucru 8 ore/zi. Sediul firmei Bucurestii-Noi. Permisul de conducere categoria B constituie avantaj. Pachet salarial motivant!! Mai multe detalii la tel.
EMsia

Angajez Instalator


Firma serioasa cu vechime in domeniul instalatiilor sanitare , termice , anti-incendiu si electrice angajam in condiții avantajoase: INSTALATOR CU SAU FARA EXPERIENTA - instalatii sanitare - instalatii electrice - instalatii termice - instalatii anti-incendiu -instalatii camere acs -instalatii centrale termice PROGRAM- luni - vineri 08:00 -17:00 (cu pauza de masa o ora). OFERIM: 5500 - 6500 net ( in mana) pentru inceput in functie de experienta Sâmbătă și duminică liber Transport plătit STB sau metrou Contract de munca din prima zi. zilele libere de sarbatori platite , concediu de odihna Oferim și cerem seriozitate! Loc de muncă stabil. Plăți făcute la timp! Salariu de doua ori pe luna ! Se oferă cazare pentru cei din provincie ! Se lucrează în București.
grupo alesant

Instalator /​ Frigotehnist


Candidatul Ideal Are cunoștințe temeinice privind modul de funcționare a echipmentelor de climatizare; Are experiență în activități de service și punere în funcțiune a echipamentelor/ sistemelor de climatizare și instalațiilor frigorifice: efectuează sudură în Cu, efectuează probe de presiune, recuperare și introducere agent frigorific (freon), reglează, resetează, verifică sistemele de control ale echipamentelor/ sistemelor HVAC; Are abilități de comunicare, este calm, riguros, responsabil, disciplinat; Este un bun organizator; Are capacitatea de a lucra în condiții de stres, are disponibilitate pentru deplasări în țară; Studii necesare: Medii (de specialitate)/ superioare; Autorizația AGFR reprezintă un avantaj. Cu sau fara permis de conducere categoria B Descrierea jobului Operațiuni de instalare, montare și întreținere instalații de climatizare și instalații frigorifice: sisteme VRF, chillere, pompe de căldură, centrale de tratare a aerului, rooftopuri. Se oferă: Pachet salarial at
Price Service Quality

Instalator Sanitar


Compania noastră caută un instalatori sanitari experimentati și dedicati pentru a se alătura echipei noastre. Instalatorul sanitar va juca un rol esențial în asigurarea funcționării corespunzătoare a sistemelor de apă și canalizare pentru clienții noștri. Candidatul ideal va fi responsabil de instalarea, întreținerea și repararea sistemelor de instalații sanitare, asigurând calitatea și siguranța în toate lucrările efectuate. Responsabilități: Instalarea și Repararea Sistemelor Sanitare: Efectuarea instalărilor de apă și canalizare în conformitate cu planurile și specificațiile tehnice. Identificarea și remedierea defecțiunilor și a scurgerilor într-un mod eficient și sigur. Respectarea Standardelor de Siguranță: Aplicarea strictă a normelor și reglementărilor de siguranță la locul de muncă pentru a preveni accidentele și incidentele.. Colaborarea în Echipă: Lucrul eficient în echipă cu colegii pentru a atinge obiectivele proiectelor și pentru a asigura calitatea lucrărilor. Mentenanța
CEFK PARTNERS SRL

Media netă estimată pe baza celor 10 de salarii introduse în Salario: 3150 RON/Luna

Angajam Instalatori


Firma profesionista si experta in domeniul instalatiilor Angajeaza instalator in instalatii sanitare, termice si climatizare Oferim salariu stabil si fara intarzieri sau scuze care poate creste in functie de randament si performante Nu ezita sa ne suni, daca esti un tip matinal , ne putem vedea la primele ore ale diminetii. Permis cat.B reprezinta si un avantaj dar nu este obligatoriu ! accept și companii partenere!
Relu

Instalator Tehnic


sunt disponibil pentru instalati incalziri centrale si tehnico sanitare de 15 ani in domeniu
marian

Instalator Mentenanta


Re lize z operatiuni d menten nta pr v ntiv l inst l tii s nitare, electrice si HVAC. Respons bil d intr tinere si rep ratia instalatiilor si echipamentelor din cadrul cladirilor, verificările zilnice si cele periodice. Asigura întreținerea și funcționarea tuturor instalatiilor si echipamentelor tehnice la parametri stabiliti. Realizeaza rond zilnic de verificare a echipamentelor si instalatiilor din site. Intervine rapid pentru repararea defectiunilor.
Pescariu Sports Spa

Angajam Instalator


Firma SC PLACOART CONSTRUCT SRL, angajeaza instalator (sanitare, termice si HVAC) ; - contract de munca pe perioda nedeterminata - program de lucru 8 ore - salariu motivant incepand de la 5000 ron - bonus lunar 1500-2500 ron, in functie de experienta si determinare - bonuri de masa 20 ron zi - bonus de sofer 300 ron. (permis cat. B)
SC Placoart construct SRL

Angajam Instalator


Firma de constructii angajam instalator si electrician, cu carte de munca
CBN BAUUNTERNEHMEN

Angajare Instalatori


Societate din Bucuresti angajeaza instalatori sanitari si incalzire pentru santiere in Bucuresti si Ilfov. Programul de lucru este de luni pana vineri , de o ore pe zi .
GT INSTAL 2002 SRL

Instalator Tehnician - Instalatii De Gaze Si Centrale Termice


Compania Master Gaz angajeaza Instalator Gaze Naturale si reparatii in Bucuresti cu program Full-Time, experiența minimă recomandată este de 1 an OBLIGATORIU Candidatul ideal Experienta de lucru in domeniu de minim 2 ani - Experienta in domeniul instalatiilor de gaze naturale: executie instalatii, verificari si revizii tehnice periodice - Experienta instalatii termice si metenanta Permis de conducere cat. B Autorizat RVT si autorizat ANRE OBLIGATORIU Descrierea jobului Verificari si revizii instalatii gaze, reparatii verificari centrale termice inlocuire racord la masina aragaz montaj plita Se ofera: Masina de serviciu Telefon Prime de sarbatori Contract nedeterminat Bonus de performanta Program h pauza)
Master Gaz

Angajam Sudor,​ Lacatus,​ Instalator,​ Ajutor Instalator.​


Societate comerciala de instalatii termice si sanitare angajeaza sudori, lacatusi, instalatori, ajutor instalator. Pentru cei interesati lasati cv-ul atasat sau sunati la nr afisat in intervalul orar 09-16.
cc termotehnic

Cautam Instalatori - Firma In Domeniu Constructii Si Instalatii


Cautam instalatori profesionisti in domeniul instalatiilor termice, sanitare si de stingere a incendiilor. Angajatorul este o societate care opereaza in domeniul constructiilor si instalatiilor care opereaza in principal in zona Bucuresti-Ilfov. Oferim salariu atractiv, recunoasterea orelor suplimentare, bonusuri (in functie de performanta). Asiguram cazare pentru cei care nu locuiesc in zona in care se desfasoara lucrarea.
GS Tecnokreativity srl

Sc Ecovent Instal Srl Angajeaza Instalator


SC ECOVENT INSTAL SRL cu sediul in Bucuresti, sector 6, str.lt.Gheorghe Saidac, nr.2, bl.12ICEM,ap.45 angajeaza: - instalator retele termice si sanitare
SC ECOVENT INSTAL SRL

Angajez Instalatori Si Necalificati


Angajez Instalatori salariu incepand cu 5000 lei net Necalificati salariu incepand cu 4000 lei Santiere noi Medou lucru placut Program L V 8H DETALII TEL
Remeka

Angajam Instalator Experimentat


Suntem in cautarea unui instalator talentat si experimentat pentru a se altura echipei noastre dinamica. Daca ai abilitati excelente in domeniul instalarilor termice, incendiu, climatizare, sanitare si HVAC, si esti pasionat de munca precisa si de calitate, te invitam sa aplici pentru pozitia noastra vacanta! Cerinte: 1. Experienta anterioara 2. Capacitate de a lucra atat independent,cat si in echipa 3. Atitudine pozitiva 4. Seriozitate Oferta noastra: 1. Salariu competitiv si beneficii atractive 2. Oportunitati de dezvoltare profesionala 3. Mediu de lucru placut 4. Cazare + transoprt la locul de munca Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre, te rugam sa ne contactezi la nr de mai jos:

Angajăm Instalator Sanitar


SOCIETATE ADMINISTRARE ASOCIAȚII DE PROPRIETARI ANGAJEAZĂ INSTALATORI PENTRU MENTENANȚA INSTALAȚIILOR SANITARE A BLOCURILOR.
Romad

Angajam Instalatori Sanitari


Firmă de constructii/instalati cu sediul in Bucurestii Noi angajăm Instalatori tehnico-sanitari, apa canal, pentru santier- blocuri noi/vile noi. Program de L-V de la 7.30 la 16.30, se oferă Contract de muncă, benefici in functie de pregatire, salariu Motivant. Se cere Seriozitate, experienta în domeniu. Mai multe detalii se pot da la telefon .
EMsia

Renovari Hub Angajeaza Instalator


Renovari HUB angajeaza instalator cu experienta pentru lucrarile de instalatii termice si sanitare. Contract pe perioada nedeterminata, salariu atractiv. Firma noastra efectueaza lucrari in Bucuresti si Ilfov.
Renovari HUB SRL

Instalatori Aer Condiționat


Angajez instalatori aer condiționat cu fata experienta
Climastar
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 254 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.