Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

29 Locuri de Munca instalator in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

29 Locuri de Munca instalator in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

General Tehnic Instal Srl,​ Angajeaza Sefi De Echipa Pentru Santiere In Domeniu Instalatilor.​


Firma de instalatii din Sibiu, angajeaza personal pentru santiere. Personalul muncitor, instalatori pentru instalatii sanitare, termice , ventilatii si ingineri. Mentionam ca munca necesita si deplasari in tara.
GENERAL TEHNIC INSTAL SRL

Instalator Panouri Fotovoltaice Electrician Sau Necalificat


Căutăm coleg pentru echipa de instalatori de sisteme fotovoltaice. Permis de conducere auto si experienta similara constituie avantaj, instructajul se face la locul de munca, se lucrează la inaltime cu echipamente specifice de protecția muncii.
Energo Pro LC SRL

Firma De Instalatii Electrice Din Sibiu Angajeaza Electricieni


SC Electric Serv SRL angajeaza : Electricieni pentru: - executie bransamente electrice - executie instalatii electrice medie si joasa tensiune; - executie posturi de transformare; - instalatie electrice civile si industriale; - montaj panouri fotovoltaice - mentenanta instalatii electrice Cerinte; Studii medii in domeniul electric sau certificat de calificare în meseria de electrician; Pachet salarial Beneficii: Salariu : 4000 lei - 5000 lei; Bonuri de masa; Prime de sarbatori; Oferim cazare + Transport pentru persoanele din alte judete Program de lucru , Luni - Vineri 08-16, Activitatea se desfasoara in localitatea Sibiu si Medias Detalii la telefon sau e-mail
Electric Serv

Angajam Instalator Autorizat Anre Gaze Naturale


Descrierea postului Companie de constructii si instalatii, angajeaza instalator retele gaze naturale (cu autorizatie ANRE, EGD, EGIU). Detinerea cursului de sudor PE/OL, constituie avantaj. Se ofera pachet salarial motivant si alte beneficii salariale. Detalii suplimentare la numarul de telefon:
SC PRO HART GROUP SRL

Total Logycon Srl,​ Angajeaza Inginer Instalatii Sanitare/​termice,​ Hvac


TOTAL LOGYCON, firam de instaltii din Sibiu angajeaza inginer pentru instaltii sanitare/termice si HVAC. Descrierea jobului: - Supervizarea executiei si coordonarii productiei in santierele societatii; - Coordonarea si supravegherea personalului din santier; - Intocmirea documentatiei necesare pentru buna gestionare a personalului; - Elaborarea planului de lucrari si monitorizarea planului de executie;
TOTAL LOGYCON SRL

Operator Buldoexcavator Sibiu


Descrierea ofertei Cerințe: Experiență în domeniul atestat operator utilaj, Permis de conducere categoria c Seriozitate Condiții: Mediu placut de lucru Utilije de lucru moderne Contract de munca pe o perioada nederminata Tichete de masa Concedii conform legislatiei Responsabilități: Execuție săpături, întreținerea utilajului pentru funcționarea corespunzatoare
Tyramis INSTAL

Angajam Montator Clime


Vino alături de noi! Firma de familie, organizata, cauta coleg pentru MONTAJE CLIME (AC și HVAC) în SIBIU Program 8 ore Flexibilitate Plata bi-saptamanala sau lunara la alegerea noului coleg Pauza de masa Un singur schimb Oferim ajutor și training la începutul colaborării Te așteptăm în familia noastră!
COLD AIR INSTALL 22 SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 29 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.