Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca It engineer in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca It engineer in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi It engineer in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi It engineer in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Tehnician


Emdep Group este un furnizor mondial pentru echipamente de testare a asamblării și software specific pentru producătorii de cablaje auto. Obiectivul Emdep este acela de a oferi echipamente si servicii de inalta calitate pentru a obține satisfacția totală a clienților. Responsabilitati: Instaleaza si programeaza toate echipamentele EMDEP în fabricile EMDEP și pentru clienții EMDEP. Face start-up-uri pentru echipamentele EMDEP și validarea acestora cu clienții. Efectuaza servicii de întreținere și asistență tehnică pentru clienți conform planurilor definite; Raporteaza serviciile efectuate. Cerinte: Diponibilitate pentru efectuarea deplasarilor la clienti; Minime cunostiinte electrice si de programare; Experienta in industria automotive reprezinta un avantaj. Oferim: Oferta salariala atractiva, in functie de experienta Contract de munca pe perioada nedeterminata Bonuri de masa (30 ron zi) Transport intern decontat (pe mijloacele de transport din oras) Asigurare medicala privata
Sc Assembly Testing Technology SRL

Media netă estimată pe baza celor 7683 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajam Medic Tehnician Veterinar


Angajam medic veterinar sau tehnician veterinar Ferma de bovine situata in pecica
SC INTERGLOBAL SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.