Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

38 Locuri de Munca Livrator in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

38 Locuri de Munca Livrator in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Societate Comerciala De Transport Persoane Angajeaza


Societate comerciala de transport persoane angajeaza SOFERI AUTOBUZ in urmatoarele conditii: - domiciliul in Arad, Iratos , Zimand Cuz; - permis de conducere ctg.D; - atestat profesional de transport persoane; Oferim conditii de munca optime, program flexibil, salarizare competitiva si bonuri de masa.
TRANSDARA SA

Angajez Sofer Transport Marfa Categoria C+e


Angajez sofer camion 40t pentru transport intern marfa Curse tur -retur Salariu intre 5000 - 8000 lei Pentru detalii sunati la
TRF ANA-DIA CARGO S.​R.​L.​

Angajez Curier Arad


Angajam curier pentru clientul nostru lider de piata pe segmentul curieratului intern. Cerinte: - atentie la detalii - rezistenta la efort - studii medii - permis categoria B minim 2 ani experienta - fara antecedente penale si antecedente majore in trafic, cu o conduita exemplara pe sosea. Program de lucru: luni - vineri Acte necesare la angajare: - CV - cazier - ultima diploma de studii
VST

șoferi Transport Marfă Internațional


Firmă de transport internațional angajează șoferi categoria C+E Plata se face pe zi, (diurna nu se va impozita) , plus salar pe țară Țările de încărcare, descărcare Germania, Austria, Ungaria, Belgia, Cehia Programul de lucru, -3 săptămâni 3 zile -4 săptămâni 7 zile -6 săptămâni 12 zile -diurna se virează săptămânal în cont bancar Se încarcă automotive Telefon Octavian
Uly Truck West Internaional o

Angajez Curier Pt Incarcat Colete In Easybox


Angajam sofer curier pentru alimentare lockere in municipiul Arad. Cerinte: Permis categ B minim 2 ani experienta Cazier curat Serios, punctual.
Velxa

Angajez Sofer Cat.​c+e Transport Intern ,​cursa Fixa.​


Angajez sofer cat.c+e transport intern,curse regulate in fiecare zi, plecare 17:30 sosire 21:30,descarcare -incarcare la rampa,timp in care soferul doarme, iar la ora 4:00 se pleaca spre Arad,sosire in Arad ora 7:45 se lasa camionul in rampa.
MM

Curier Tazz By Emag


Angajam curier pentru platforma Tazz by eMag. Posturi disponibile in toate orașele unde Tazz activează.
Dariustin Express Delivery

Angajez Sofer Profesionist Pentru Transportul De Containere


Firma de transport cu sediul in Arad, caut sofer profesionist pentru transportul de containere. Se lucreaza pe comunitate (Franta, Belgia, Germania). Se circula la program Experienta in transportul de containere constituie avantaj. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de tel .
GAVRIS TR

Angajez Sofer Cat B Transport Marfa Extern


Angajez sofer categoria B pentru transport marfa international Fara cominitate! Informatii:
Pandora

Dispecer Transport International 40 Tone


Cautam coleg cu experienta in transport Intern si International , Experienta minima obligatorie , Limba Engleza Limba Italiana prezinta un Avantaj prezenta birou , Locatie Arad
SC AC SPEEDLINE SRL

Agent Transport Valori - Arad


Societate nationala de transport valori angajam personal pentru transport valori, program de lucru de zi, de Luni pana Vineri. Cerintele postului: - studii medii absolvite; - disponibilitate de lucru in ture, deplasari frecvente cu autoblindata; - atestat profesional de agent securitate eliberat de Politie; - permis de conducere categoria B - prezinta avantaj; - disponibilitate/capacitate (apt medical/psihologic) pentru lucru inarmat; - integritate, responsabilitate, rezistenta la stres; - experienta profesionala de minim 1 an de zile in domeniul asigurarii securitatii. Responsabilitati principale: - transportarea fizica a sacilor cu valori de la/la autoblindata; - conducerea autoblindatei cu care efectueaza transportul de valori, cu respectarea legislatiei in vigoare si a procedurilor interne - alimentarea ATM-urilor, - asigurarea securitatii autovehiculului si a continutului transportului, - supravegherea si apararea zonei de incarcare-descarcare. Oferta: - tichete de masa - asigurar
FORCE 1 DIVIZIA DE SECURITATE

Sofer Transport Autoturisme Cat C+e


sc din arad angajam sofer autocamion transport autoturisme.necesar categoria C+E
SC BACUS SRL

Angajam Sofer Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL -Firma de transport international din Arad, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru urmatoarele trasee : ITALIA tur -retur (Zona Arad- Treviso) , ITALIA tur-retur (in diferite zone in Italia), CEHIA tur-retur(Arad-Cheb-Arad). dar si ocazional pentru curse mai lungi in Italia si Spania. Persoana contact: Dna LUCIA (doar telefonic, fara mesaje ). Nu se face doar un anumit traseu, sau doar pe o anumita tara.
SC.​MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Operatori Cnc Fara Experienta - Transport Asigurat - 4.​400 Brut


HPA recrutează operatori CNC fără experiență pe 3 schimburi pentru o companie de origine elvețiană. Program de lucru: (7-15; 15-23; 23-7) Cerințe: -Minim 10 clase -Cunoașterea principiului de toleranță -Abilitatea de a face calcule matematice -Stabilitate la locurile de muncă anterioare Salariu de încadrare: - începând de la 4400 lei BRUT, negociabil in funcție de experiență. Bonus lunar: - 300 ron net primele 6 luni, pentru operatorii Juniori fără experiență ca Operator CNC. - 400 ron net dupa 6 luni, dacă sunt atinse obiectivele de performanță pentru promovarea în categoria de Operator CNC Senior - 600 ron net, dacă sunt atinse obiectivele de performanță pentru promovarea în categoria de Operator CNC Expert Alte beneficii: - Tichete de masă în valoare de 40 ron zi lucrătoare (630 ron luna); - Bonus de loialitate 500 lei net, dupa primele 3 luni de la angajare + 500 lei net, la 6 luni de la angajare; - Ore suplimentare plătite 200%; - Al 13-lea salariu; - Prima de Crăciun 700 ron net
HPA

Angajam Sofer Profesionist Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL -Firma de transport International din Arad, cu garaj la iesirea din Arad spre Pecica, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru ITALIA tur -retur..pentru mai multe detalii , dna CRISAN LUCIA (doar telefonic, fara mesaje)
SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Firma De Transport Marfa Cauta Sofer


firma de transport marfa cauta sofer camion tur-retur, conditii excelente de munca, salariu atractiv.Mai multe informatii la telefon.
DM

Stivuitorist - Cdc Transport


Cauti un loc de munca stabil? Vrei sa faci parte dintr-o echipa primitoare si deschisa? Te asteptam in echipa noastra. Detalii si necesar job: Autorizatie ISCIR vizata; Efectuează incarcarea descarcarea stivuirea marfurilor. Răspunde de întreţinerea zilnică a stivuitorului cu care îşi desfăşoară activitatea; Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati.
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajam șofer I Profesioniști Cu Atestat Profesional Transport Marfa


Curse interne în Timișoara și în afara orașului de regulă transport bere
Ama madadana trans
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 38 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.