Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

37 Locuri de Munca Livrator in Pitesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

37 Locuri de Munca Livrator in Pitesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm șofer Livrator Produse Lactate și Congelate Pe Județul Argeș Pe 3,​5 T


Angajăm șofer distribuitor pt produse congelate și lactate pe județul Argeș Pt mai multe detalii sunați la numărul din anunț
LIRUS PROD MUNTENIA

Angajare Dispecer - Transport Marfa Pitesti


Societate comercială cu activitate din 1994 angajeaza dispecer pentru transport international marfa 3.5T cu sau fără experiența in acest domeniu. Este necesară cunoașterea limbii engleze(scris+vorbit) nivel avansat, a unei imagini de anasamblu a teritoriului geografic european și cunoștințe solide in lucrul cu calculatorul. Căutam un candidat comunicativ, flexibil, dornic de a învața, amabil, responsabil, cu spirit organizatoric. Serviciul consta in negocierea și obtinerea comenzilor de transport, planificarea și coordonarea activității șoferilor prin optimizarea traseelor și eficientizarea timpilor de tranzit. De asemenea, dispecerul are in responsabilitate actele aferente activității (comanda transport, CMR, packing list, booking, factura etc). Salariul se negociază in prealabil de către ambele părți. Se oferă cele necesare unei bune desfasurari ale activitatii (telefon, laptop etc).
CORADIA STAR

Firma Autorizata Arr,​ Angajeaza șoferi Cu Atestat Transport Persoane Pentru Colaborare Uber,​bolt.​ ,​


Firma autorizata ARR , angajeaza șoferi cu atestat transport persoane ,și masina proprie pentru colaborare UBER,BOLT. , Comisionul nostru este 9% din încasări. Noi ne ocupam de toate documentele necesare ,copie conforma,ecusoane,etc.. Obligatoriu contract de munca full time sau part time daca sunteti angajat ,2, 4 sau 8 ore. Descrierea jobului Plățile se fac săptămânal prin transfer bancar sau numerar . Cerem și oferim seriozitate !!! Descrierea companiei S.C. Damian Auto drive S.R.L. , firma autorizata ARR.
Damian Auto drive

Angajez Curier


De preferat, din Pitești , cu un minim de experiență în domeniu, permis de minim 1 an, rog seriozitate
Cargus

Dispecer Coordonator Transport Marfa


Daca esti o persoană organizată, ordonată, atentă la detalii, responsabilă, cu bune capacitati de coordonare si organizare, cu inițiativă și orientare către rezolvarea problemelor, ai cunostinte de limba engleză scris si vorbit la nivel mediu avansat, detii cunostinte generale specifice pieței transporturilor și a legislației, te asteptam sa te alaturi echipei noastre. Te vei ocupa de organizarea transporturilor in cele mai bune conditii, urmarind indeaproape realizarea transporturilor si intocmirea actelor, mentinerea contactului permanent cu soferii pentru a remedia eventualele probleme ivite pe traseu. Ne gasesti pe platforma Tara SA, Strada Darzul, Nr. 4, Pitesti, Jud. Arges.
Alx Transport Logistic Arg SRL

Dispecer-transport Marfa International


INSERT AUTO SERVICE Societate specializata in transport marfa international angajeaza persoana pentru transport international de marfa dispecer/coordonator transport pentru camione 20 tone. Cerinte : - Cunostinte operare PC nivel mediu, - Pentru cei care au lucrat ca dispecer sau logistica constituie un avantaj - Abilitati de planificare ,organizare, de negociere si comunicare atat in interiorul companiei cat si cu clientii, - Experienta intr-o activitate similara in domeniul dispeceratului sau coordonare transport constituie un avantaj. - Cunosterea mai multor limbi straine : Franceza, Germana, Italiana,Spaniola,altele... constituie un avantaj - Foarte bune abilitati de comunicare -Ofertarea si negocierea curselor de pe bursa transport ,timocom, trans.eu si cu casele de expeditii. -Atragerea de noi parteneri (clienti directii , case expeditii interne si externe ). Cerinte obligatorii : Pachet salarial motivant -Program de luni -vineri de la ora 09:00--17:00 Simbata,Duminica sau tura n
INSERT AUTO SERVICE

Firma De Transport Angajeaza Sofer Pe Auto 3,​5t


Coradia Star din Arges angajeaza sofer pe auto 3,5t Cerinte: -vechime permis minim 2 ani -experienta pe comunitate minim 6 luni -disponibilitate de a sta plecat 4-5 saptamani Contract de munca pe perioada nedeterminata. Se lucreaza pe auto cu prelata (8-10ewp) dotate corespunzator Activitatea se desfasoara in tarile UE si UK. Dispecerat propiu, disponibilitate 24/24 pentru orice problema a soferului. Salarizare :65 la zi sau 0,08/km cum este mai avantajos pentru sofer la decont. Tel: Pentru mai multe detalii va rog sunati. Multumesc!
Coradia Star

Persoana--transport Marfa


Angajam persoana cu experienta in domeniul logisticii si transportului care stie sa faca deconturi. Are cunostiinte PC, office, cunstiinte minime de contabilitate si cunoaste cel putin o limba straina. Experienta este obligatorie. Salariu intre 800 eur-1000 eur Program L-V. Nu se lucreaza ore suplimentare si nici in weekend.

Angajare Dispecer - Transport Marfa Pitesti


Societate comerciala cu activitate din 1994 angajeaza dispecer pentru transport international marfa 3.5T cu sau fara experienta in acest domeniu. Criterii angajare: Cunoasterea limbii engleze (scris+vorbit) la un nivel avansat; Cunoasterea unei imagini de ansamblu a teritoriului geografic european; Cunostinte solide in lucrul cu calculatorul. Candidatul ideal: Comunicativ; Flexibil; Dornic de a învăța; Amabil; Responsabil; Spirit organizatoric. Descrierea jobului Negociază și obține comenzi de transport Planifica si coordoneaza activitatea soferilor prin optimizarea traseelor si eficientizarea timpilor de tranzit Este responsabil de actele aferente activitatii (comanda transport, CMR, packing list, booking, factura etc). Salariul se negociaza in prealabil de catre ambele parti. Se ofera cele necesare unei bune desfasurari ale activitatii (telefon, laptop etc).
Coradia Star

Angajam Curier


Angajam curier distribuitor colete Nu necesită experiență
Transport

Lucrator Comercial In Pitesti,​ Perioada Nedeterminata.​ Venit Salarial 2500.​ Decontam Si Ab Transport


FMCG Marketing&Distributie Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intotdeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipe
FMCG

Curier Livrari Tazz - Pitesti


De ce sa ne alegi pe noi? Bonus 100 lei la primele 100 de comenzi Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD

Cautam Lucrator Comercial Merchandiser In Pitesti.​ Venit Salarial 2450,​ Decontam Si Ab Transport


Cautam lucrator comercial merchandiser in Pitesti. Venit salarial 2450, Decontam si ab transport sau combustibil. Se lucreaza intr-o singura tura de dimineata. Contract de munca pe perioada nedeterminata. 21 zile de concediu odihna pe an. Sarbatorile legale sunt platite dublu.
FMCG

Fan Courier Pitesti Angajează Curier


Postul include in principal: - livrarea si ridicarea expeditiilor in zona arondata (plicuri, colete) - incasarea in numerar de la clienti si mentinerea cu acuratete a evidentei monetare - respectarea standardelor de calitate si procedurilor de curierat - mentinerea unei stranse legaturi cu clientii si colegii de lucru experienta de curier sau sofer intr-o firma de distributie constituie un avantaj Se lucrează pe autoutilitară de maxim 3,5 tone. Programul de lucru este de luni până vineri și 2 sâmbete. Cerințe: - varsta minima 21 de ani - permis de conducere categoria B - cazier judiciar curat - abilități bune de comunicare - disponibilitate la efort fizic - mentalitate de lucru în echipă Experienta reprezinta un avantaj. Oferim: - pachet salarial atractiv cu bonuri de masă incluse - contract de muncă pe perioadă nedeterminată dupa perioada legala de proba - loc de muncă stabil în colectiv mare Detalii si inscriere la tel 729 001684.
Fan Courier

Angajez Dispecer Transport Internațional Marfa


Angajez persoană pentru funcția de dispecer transport internațional marfă (autoutilitare <3,5t) cu experiență , vorbitor de limba engleză.SC Chevrolet CC .CV urile pot fi trimise la următoarele adrese de mail: sau
CHEVROLET CC SRL

Angajez Soferi Profesionisti Pentru Transport International


Firmă de transport cu sediul în Pitesti Angajează soferi profesionisti cat.C+E pe termen lung. Transport Comunitatea Europeană si Turcia . Oferim salariu atractiv, carte de muncă, camioane performante. Se respectă timpii de conducere si odihnă, plata drepturilor întotdeauna la timp. Se oferă bonusuri. Cerinte: Persoană serioasă ,sinceră si dornică de muncă. Să posede permis de conducere cat. C,E, atestat, card tahograf valabil, pasaport si viza de Turcia. Experientă pe comunitate este un atu. Mai multe detalii la telefon: Doru Alx Transport Logistic, Strada, Darzu, Numarul 4, Pitesti, Arges
Alx Transport Logistic Arg SRL

Angajez Sofer Camion - Transport Intern


Firma Alucius Speed Logistic SRL angajeaza sofer camion posesor permis de conducere categoria C cu experienta de minim 1 an pentru transport intern Se acorda salariu si bonusuri lunare.
Alucius Speed Logistic SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 37 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.