Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

53 Locuri de Munca Logistica in Pitesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

53 Locuri de Munca Logistica in Pitesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajări


Angajez șofer camion pentru transport intern. Salariu atractiv. Detalii la telefon.
ALYGER TOP LOGISTIC

Șofer Tir


SC Angajează șofer profesionist pentru curse interne. Toate informațiile necesare le veți primi în momentul interviului de angajare dacă veți fi selectat Se oferă salariu atractiv Telefon :
ALYGER TOP LOGISTIC SRL

Media netă estimată pe baza celor 92 de salarii introduse în Salario: 4300 RON/Luna

Soferi Profesionisti Categoria C+e


Si vara aceasta avem camioane noi! Dacă ai experiență și vrei să lucrezi într-o companie mare, serioasa și stabilă, te așteptăm ! Oferim: simplu: 86 Euro / zi pentru transport ADR in EU + UK (81 Euro / zi fara ADR); echipaj: 152 Euro / zi pentru transport ADR in EU + UK (142 Euro / zi fara ADR); 150 Euro bonus de bun-venit ( la simplu ) bonus pentru fiecare trecere în UK si pentru condusul eco-drive; punctualitate și corectitudine la plata, inclusiv plati săptămânale; decontarea fișelor medicale; transport dus-întors; training la începutul activității în cadrul companiei; flexibilitate in alegerea perioadei de sejur; dispecerat în limba română; contract pe perioadă nedeterminată; Este necesar să ai: permis de conducere categoriile C + E, card tahograf si certificat de pregătire profesională; certificat de pregătire profesională ADR colete (opțional); pașaport.
AGEXIM TRANSPORTLOGISTICS

Angajez Sofer Camion - Transport Intern


Firma Alucius Speed Logistic SRL angajeaza sofer camion posesor permis de conducere categoria C cu experienta de minim 1 an pentru transport intern Se acorda salariu si bonusuri lunare.
Alucius Speed Logistic SRL

Angajes Sofer Categoria C+e


Angajez sofer categoria C+E pentru transport marfuri generale intern-international, curse tur-retur. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon.
ALS 2016 Logistics SRL

Dispecer Coordonator Transport Marfa


Daca esti o persoană organizată, ordonată, atentă la detalii, responsabilă, cu bune capacitati de coordonare si organizare, cu inițiativă și orientare către rezolvarea problemelor, ai cunostinte de limba engleză scris si vorbit la nivel mediu avansat, detii cunostinte generale specifice pieței transporturilor și a legislației, te asteptam sa te alaturi echipei noastre. Te vei ocupa de organizarea transporturilor in cele mai bune conditii, urmarind indeaproape realizarea transporturilor si intocmirea actelor, mentinerea contactului permanent cu soferii pentru a remedia eventualele probleme ivite pe traseu. Ne gasesti pe platforma Tara SA, Strada Darzul, Nr. 4, Pitesti, Jud. Arges.
Alx Transport Logistic Arg SRL

Angajez Soferi Profesionisti Pentru Transport International


Firmă de transport cu sediul în Pitesti Angajează soferi profesionisti cat.C+E pe termen lung. Transport Comunitatea Europeană si Turcia . Oferim salariu atractiv, carte de muncă, camioane performante. Se respectă timpii de conducere si odihnă, plata drepturilor întotdeauna la timp. Se oferă bonusuri. Cerinte: Persoană serioasă ,sinceră si dornică de muncă. Să posede permis de conducere cat. C,E, atestat, card tahograf valabil, pasaport si viza de Turcia. Experientă pe comunitate este un atu. Mai multe detalii la telefon: Doru Alx Transport Logistic, Strada, Darzu, Numarul 4, Pitesti, Arges
Alx Transport Logistic Arg SRL

Angajam Lucrator-gestionar Depozit Sudura


Cerinte: - Prezenta agreabila, abilitati de comunicare si prezentare; - Atitudine pozitiva, persoana organizata si cu bune capacitati de a lucra in echipa; - Bune abilitati de comunicare si relationare cu colegii. Permis de conducere cat B Responsabilitati: Persoana responsabila, meticuloasa, muncitoare si cu o capacitate buna de organizare: Cunostinte de operare PC; Receptioneaza cantitativ si calitativ marfa pe baza documentelor; elibereaza marfa conform documentelor; Raspunde de organizarea marfurilor si pastreaza curatenie in zona de lucru si in spatiile comune; Realizeaza inventare periodice. Program de lucru Luni - Vineri : 8.00 - 16.00 . Zona Auchan Bradu - Pitesti Salariu intre 2500- 3500 in functie de aptitudini . Cunostintele tehnice minime de sudura , gaze tehnice reprezinta un avantaj.
Weld Profesional

Angajez Vanzatoare Magazin Haine Dama


Magazin haine dama tip botique situat in centru angajeaza vanzatoare cu experienta in domeniu.Program de lucru convenabil,salariu motivant in functie de realizari.
SC Deea Bootique SRL

Fan Courier Pitesti Angajează Manipulant


Postul include în principal: - încărcarea și descărcarea expeditțiilor din mașinile curierilor - verificarea integrității si numărului expedițiilor (coletelor) ce urmează a fi incărcate/descărcate - scanarea tuturor expedițiilor pe care le incarcă sau descarcă cu cititorul mobil - respectarea standardelor de calitate și procedurilor de curierat - menținerea unei strânse legături cu clienții si colegii Programul de lucru este de luni până vineri și 2 sâmbete. Cerințe: - rezistență la muncă fizică presupusă de manipularea mărfii din depozit, descărcare/incărcare - cunoștințe de încarcare, manevrare si descărcare a mărfii in condiții de siguranță - spirit de observație dezvoltat - corectitudine și seriozitate - dinamică in modul de muncă, inițiativă - abilități bune de comunicare - mentalitate de lucru în echipă Experiența reprezintă un avantaj. Oferim: - pachet salarial atractiv cu bonuri de masă și telemedicină incluse - contract de muncă pe perioadă nedeterminată dupa perioada legală d
Fan Courier

Magazin Alimentar


Vanzatoare cu experienta in domeniul alimentar
Priceputu

Magazin Comercial Din Pitesti Angajeaza Agenti Securitate,​ Dispeceri Si Sefi Tura


Hipermarket din Pitesti angajeaza Agenti securitate, Dispeceri si Sefi tura in cadrul departamentului Securitate.
Adrian

Magazinul " Profi" Pitesti Cartier Craiovei Angajez Casier,​ Lucrator Comeecial


profi din cartierul Craiovei angajează casier program 8h 5 zile 7 alte detalii și interviu in magazin între orele 08-16 de Luni- Vineri
profi
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 53 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.