Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

29 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Alexandria

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

29 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Alexandria

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Alexandria si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Alexandria si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Casier - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CASIER - AJOFM | ANOFMAngajator: INTIM SAExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Liceal-LICEU DE SPECIALITATETimp de lucru: 8Adresa locului de munca: ALEXANDRIA
INTIM SA

VÂnzator - Ajofm | Anofm


Ocupatia: VÂNZATOR - AJOFM | ANOFMAngajator: SO - NY SRLExperienta: Avansat (5-7 ani)Educatie: Liceal-LICEU TEORETICTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: ALEXANDRIA
SO - NY SRL

Market Angajează Lucrător Comercial (personal Feminin)


Market angajează lucrător comercial (personal feminin) cu domiciliul numai din localitatea Alexandria .Relații doar la tel.nr. .
MARKET

Angajare Vanzatoare


Angajez vanzatoare cu experienta pentru magazin alimentar de cartier.Mai multe detalii la telefon.
Aaa

Angajez Vanzatoare


Angajez vanzatoare, de preferat cu experienta,pt magazin alimentar. Salariu atractiv. Ofer si cer seriozitate si colaborare pe termen lung.
Magazin Alimentar

Angajam Vanzatoare Modelator Responsabil La Simigeriei Matei 2500-3500 Lei Net


Angajam vanzatoare si responsabil la Simigeriei Matei Program de lucru in ture de 1zi 1zi (16 ore), 12 ore L-V sau 9 ore L-S. Salariu in functie de programul de lucru si post intre 2400 si 3500. Ne dorim de la tine responsabilitate, organizare, atentie si seriozitate. Oferim un job stabil pentru oricine isi doreste acest lucru. Contacteaza-ne acum
Simigeria MATEI

Market Angajează Vânzătoare


Market angajează vânzătoare (personal feminin). Domiciliul numai din localitatea Alexandria .Nu răspundem la mesaje.Relatii la nr.tel. .
Resurse umane

Angajez Vânzătoare Magazin Mixt.​


Angajez vânzătoare (de preferat cu experiență) pentru magazin mixt. Salariu atractiv.
Meta

Angajam Vanzatoare Responsabil La Simigeriei Matei 2500-2700 Lei Net


Angajam vanzatoare responsabil la Simigeriei Matei 2500-2700 lei net Angajam Vanzatoare sau Responsabil la Simigeria Matei Program de lucru in ture de 1zi 1zi (16 ore) sau zilnic la 12 ore L-V sau 9 ore L-S. Salariu in functie de programul de lucru si de magazin intre 2500 si 2700 lei net, cu posibilitate de castiguri suplimentare. Ne dorim de la tine responsabilitate, organizare, atentie si seriozitate. Oferim un job stabil pentru oricine isi doreste acest lucru. Contacteaza-ne acum.
Simigeria MATEI
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 29 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.