Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

59 Locuri de Munca Macelar in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

59 Locuri de Munca Macelar in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Macelar in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Macelar in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bucatar hotel 4* Poiana Brasov


DescriereSuntem in cautarea unui bucatar talentat si pasionat sa se alature echipei noastre din cadrul restaurantului nostru situat intr-un hotel de prestigiu. Daca aveti o pasiune pentru gatit, creati meniuri rafinate si va bucurati de experienta de a aduce zambetul pe fetele clientilor nostri, atunci sunteti persoana pe care o cautam! Responsabilitati: Pregatirea si prezentarea mancarurilor conform standardelor noastre de calitate Crearea si inovarea de retete noi si meniuri adaptate preferintelor clientilor Gestionarea stocurilor si aprovizionarea eficienta a ingredientelor necesare Asigurarea respectarii normelor de igiena si siguranta alimentara in conformitate cu reglementarile locale Colaborarea stransa cu echipa pentru a asigura un serviciu excelent si o experienta gastronomica de neuitat pentru clienti Cerinte: Experienta anterioara in domeniul culinar, preferabil intr-un mediu similar de restaurant sau hotel Abilitati excelente de comunicare si spirit de echipa Capacitatea de

Lucrator Bucatarie (spalator Vase Mari) - Ajofm | Anofm


Ocupatia: LUCRATOR BUCATARIE (SPALATOR VASE MARI) - AJOFM | ANOFMAngajator: ALTIUS SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: BRASOV
ALTIUS SRL

Bucatar


Bucatar
BRILLIANT RECRUITMENT

Media netă estimată pe baza celor 374 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Bucatar


Cautam Bucatar - pentru un restaurant din Ramnicu Valcea. Cerinte: · experienta in domeniu; · responsabilitate, profesionalism · disponibilitate de incepere imediata.
BRILLIANT RECRUITMENT

Media netă estimată pe baza celor 373 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Personal Horeca ( Bucatar,​ Ajutor bucatar,​ Ospatar)


Cautam personal pentru mai multe hoteluri din Ramnicu Valcea, Baile Olanesti si Caciulata. Bucatar Bucatar Sef Ajutor bucatar Ospatar Salariu motivant.
BRILLIANT RECRUITMENT

Bucatar


Cautam Bucatar pentru mai multe Hoteluri din Caciulata, Olanesti, Valcea
BRILLIANT RECRUITMENT

Media netă estimată pe baza celor 366 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Bucatar /​ Ajutor de bucatar


Căutăm bucătar și ajutor de bucătar pentru a se alătura unei echipe frumoase!
BRILLIANT RECRUITMENT

Bucatar


Cautam Bucatar - pentru un restaurant din Ramnicu Valcea. Cerinte: · experienta in domeniu; · responsabilitate, profesionalism · disponibilitate de incepere imediata.
BRILLIANT RECRUITMENT

Media netă estimată pe baza celor 374 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Vanzator,​cofetar Si Cocator


Societatea comerciala Viverom cu sediul in Brasov str Piata Sfatului angajeaza vanzator pentru aparat de inghetata stradal,,Cofetar si cocator pentru laborator de cofetarie patiserie
viverom

Cofetarie Angajeaza Ajutor Cofetar /​ Ajutor De Patiser - Sectia Coacere


Cofetaria Chocolada angajeaza persoana cu experienta sau fara pentru a se alatura echipei din zona de patiserie/ coacere/ foi blaturi. Salariul se negociaza functie de experienta si vechimea in domeniu. Detali la telefon *****.
SC CHOCOLADA ADRIDEN SRL

Angajez Brutari-patiseri


Prembros angajează brutari (modelator, cocător, patiser) cu experiență. Program 12 36 - se lucrează noaptea. Salariu atractiv.
SC Prembros SRL

Angajam Bucatar-ajutor Bucatar


Angajam bucatar pentru restaurantul nostru din Brasov cu experienta relevanta in industria alimentara. Cautam o persoana responsabila, organizata si creativa. Se ofera salariu fix care se stabileste in urma interviului, bonuri de masa, prime de sarbatori legale. Contact:
Sc Sirena Srl

Angajam Bucatar,​ Ajutor Bucatar,​ Spalator Vase (curatat Legume)


Restaurant traditional romanesc, Brasov (Cramele lui Decebal - Carpatilor 14, Brasov), angajam bucatar, ajutor bucatar, spalator vase. Program 2 zile cu 2 zile ( orele 8-22). Salariu se discuta in functie de experienta.
Tangu

Oportunitate De Angajare: Ajutor Bucătar La Restaurantul Nostru!


Suntem în căutarea unei persoane pasionate de arta culinară și dornice să se alăture echipei noastre dinamică în rolul de Ajutor Bucătar la restaurantul nostru. Responsabilități: Asistarea bucătarului șef în pregătirea și gătirea preparatelor Asigurarea igienei și curățeniei în bucătărie Respectarea standardelor de calitate și siguranță alimentară Cerințe: Experiență anterioară într-o poziție similară constituie un avantaj, dar nu este obligatorie Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid și dinamic Atitudine pozitivă și orientare către echipă Disponibilitate pentru a lucra în ture flexibile, inclusiv în weekenduri și sărbători Oferim: Mediu de lucru plăcut și dinamic Oportunități de dezvoltare profesională Salariu competitiv și beneficii suplimentare Dacă sunteți interesat și credeți că aveți aptitudinile necesare, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de email sau să aplicați în persoană la restaurantul nostru Hotel Cubix, Brasov, Bd. Saturn nr.47
NC TURISM SRL

Cofetaria Chocolada - Angajam Vanzatoare - Lucrator Comercial


Îți dorești să faci parte din echipa Chocolada ? Acum este momentul tău! Căutăm o persoană sociabilă și atentă la detalii pentru postul de vânzătoare lucrător comercial în cofetărie! Te așteptăm cu drag în echipa noastră! #angajam #vanzatoare #lucratorcomercial #incofetarie #jobfulltime #chocolada #brasov #romania
SC CHOCOLADA ADRIDEN SRL

Angajam Grătaragiu Brasov


Angajez grataragiu zona Brintex. Salariu atractiv. Detalii la telefon.
Gratar

Angajam Ajutor Bucatar - Restaurant Casa Tudor


Căutăm - ajutor bucatar - pentru restaurant Casa Tudor PROFILUL TĂU: - Responsabil ă, organizat ă, creativă; - Cu experiență relevantă în domeniul culinar; - Cu abilități bune de comunicare; ATRIBUTII: - Pregătește materiile prime și echipamentele de bucătărie pentru prepararea produselor la timp și conform calității solicitate; - Execută sarcinile preliminare gătitului: sortează, curăță, spală, divizează; - Ajută bucătarii la prepararea produselor culinare, în conformitate cu rețetele existente; - Debarasează și asigură curățenia in bucătărie. PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎȚI OFERIM: - bonuri de masă; - abonament retea medicală privată. - cursuri de formare şi dezvoltare profesională; - prime de Paște și de Crăciun; Vă oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare. Mai multe detalii la nr de telefon: *****2
ALTIUS SRL

Angajam Brutar


Angajam brutar Beneficii: program lejer, transport gratuit, bonuri de masa.
GENICA

Angajam Brutar


Angajam brutar cu experienta si incepatator.
Marius

Restaurant Din Centrul Brasovului Angajeaza Bucatar (sef Bucatar)


Restaurant din centrul Brasovului angajeaza bucatar (sef bucatar) email -
R.​B.​Corec SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 59 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.