Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

97 Locuri de Munca Macelar in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

97 Locuri de Munca Macelar in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Macelar in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Macelar in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Restaurant Pizzerie Sandany Angajaza Ajutor Bucatareasa!


Restaurant Pizzerie Sandany angajaza ajutor bucatareasa ! detali la tel.
Sandany

S.​c.​ Alex & George Import Export Srl Angajeaza : Ajutor Bucatar,​.​bucatar,​ Lucrator In Buca


S.C. ALEX & GEORGE IMPORT EXPORT SRL ANGAJEAZA : - Ajutor bucatar, Bucatar, Lucrator in bucatarie, Ospatar, Barman, Receptioner. Salariu atractiv. Program felxibil. Echipa dinamica. Rugam seriozitate
ALEX GEORGE IMPORT EXPORT SRL

Persoana La Bucatarie


Ne dorim sa gasim o persoana cu experienta sau dornica sa invete cateva preparate din bucataria noastra. Locatia este situata in Manastur , sintem un colectiv tanar si serios, cu spirit de echipa dar si cu simtul umorului . Oferim si cerem seriozitate. Orarul il stabilim de comun acord . In prezent se lucreaza o saptamana dimineata una dupa masa de la 9:00-16:00 si 16:00-22:00 / joi, vineri, sambata pana la 23:30 . Iferim si cerem seriozitate . Pentru detalii salariale si orice intrebare va rog sa ma sunati.
New Age Pizza

Angajam Ajutor Bucatar


SC CRIDENS TOP SRL angajeaza personal pentru postul de Ajutor bucatar. Așteptăm cu interes cv-ul dumneavoastră.
SC CRIDENS TOP SRL

Angajam Bucatar Cu Experiența Pentru O Bucatarie Tip Open Space


Locație cu bucatarie tradiționala, tip open space, angajează Bucatar cu experiența. Cerințe: 1. capacitatea de a respecta fluxul tehnologic existent 2. capacitatea de a respecta normele de igiena și normele sanitare 3. capacitatea de a interacționa cu clienții in mod direct 4. capacitatea de a lucra in echipa Beneficii: - pachet salarial atractiv - program luni-vineri, 8 h/zi Informații nr telefon
Acvarom International

Exclusiv Catering Angajeaza Ajutor De Bucatar


Cerinte: - pasiune pentru bucatarie - experienta constituie un avantaj Beneficii oferite: - masa de pranz asigurata - posbilitate de avansare in cariera Responsabilitati: - spălarea, cântărirea și tăierea ingredientelor - ambalarea si pregatirea pachetelor cu mancare pentru clientii nostri - pastrarea curățeniei în bucătărie și în spațiul de lucru Program: 06:00-15:00 de luni pana vineri Locatia: Bulevardul Muncii 217-219, Cluj-Napoca Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la unul dintre numerle afisate in anunt.
Exclusiv Catering

Angajez Bucătar Pentru Bistro Cluj-napoca


Angajez bucătar pentru bistro în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, BITE. Localul este specializat pe burgeri, sandwich-uri și loaded fries, iar preparatele se fac pe baza unor rețete exacte. Căutăm o persoană harnică și motivată, care mai are experiență în bucătărie și este pasionată de acest domeniu. Programul este pe ture, acesta fiind negociat în funcție și de programul celorlalți colegi. Salariul este negociabil în funcție de experiență. Mai multe detalii la nr. de telefon .
BITE

Angajam Bucatar


Firma de catering angajam bucatar cu experienta in Cluj-Napoca, program de lucru 06:00-15:00.Informatii la telefon de luni-vineri intre orele .Nu angajam personal prin sms.
eleonor impex srl

Angajam Bucatar Pentru Restaurantul Lunch Box Din Iulius Mall!


Programul este in ture, intr-o saptamana se lucreaza luni, miercuri, sambata, duminica iar in cealalta saptamana marti, joi si vineri. Salariul se negociaza in functie de experienta. Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de email sau pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic la unul dintre numarele afisate in anunt.
14442363

Personal Bucatarie


Angajam personal bucatarie (ajutor Bucatar, spalat vase, începând cu 1.04.24, locație Grigorescu, program 10-22, 5 2
Casa Vikingilor

Restaurant Cu Autoservire Angajează Bucatar Cu Experienta.​


Angajez bucatar cu experienta..pt restaurant cu autoservire..meniu internațional...program de lucru L-V 8-16.30...salar net 5500..
Bva

Angajez Personal Bucatarie


Elania Resort - locatie de 5 stele angajeaza personal pentru departamentul Bucatarie. Cautam bucatar, ajutor bucatar, lucrator bucatarie(spalator vase mari). Daca vrei sa descoperi secretele unei bucatarii de 5 stele, acum e momentul sa te alaturi echipei Elania. Pentru detalii, poti sa trimiti un mesaj sau sa ne contactezi telefonic. Abia asteptam sa te cunoastem.
Elania Resort

Lucrator Bucatarie Spalator Vase


Lucrati sau ati lucrat in domeniul Horeca? Suneti o persoana energica? Dornica de munca? Va place sa faceti si sa pastrati curatenia? Noi cautam o persoana care sa ne ajute sa pastram curatenia in bucatarie, sa se asigure ca vasele cu care servim oaspetii si cele in care gatim preparatele sunt 100% curate si igienizate. Si bineinteles sa fie acolo cand este nevoie de o mana de ajutor. Programul este in principiu seara 16:00-01:00 sau 15:00-00:00 cu o ora pauza de masa inclusa, dar la nevoie o sa se faca si ture de dimineata care sunt in interval . Se lucreaza 5 zile saptamana cu doua zile libere care nu sunt neaparat in weekend, DAR incercam sa oferim 2 weekend-uri libere luna. Oferim salar atractiv+bonus+tichete de masa+ tips. Cine suntem noi? Noi suntem Vibre Hotel & C'est la Vie Rooftop ne gasiti in Cluj, pe str. Constantin Brancusi, nr.48-54. Daca consideri ca esti potrivita pentru aceasta pozitie, te rugam sa ne contactezi la nr. de tel.
Hotel Vibre

Bucatar Sau Bucatareasa Pentru Restaurant In Germania


Caut o persoana cu experienta in gastronomie pentru un restaurant in zona turistica in Germania, pentru sezonul de vara. Nu este neaparat necesara cunoasterea limbi Germane. Cazarea este asigurata.
Radau-Wasserfall

Angajez 2 Ajutori De Bucătar


Test Bar SRL angajează doi ajutori de bucătar pentru restaurant situat în Cluj-Napoca, zona centrală, program de lucru full time.
TEST BAR SRL

Oportunitate De Angajare: Barman,​ Ospatari,​ Ajutor De Bucatar


Suntem în căutarea unor persoane care împărtășesc pasiunea noastră pentru ospitalitate și doresc să devină parte din familia noastră gastronomică. Dacă vă place să interacționați cu oaspeții, aveți o abilitate naturală în comunicare și căutați să vă alăturați unei echipe armonioase, intr-o noua locatie, din centrul Clujului, atunci sunteți persoana pe care o căutăm! Responsabilități: Ospătar: o Primirea oaspeților cu un zâmbet călduros și asigurarea unei experiențe de servire plăcută o Prezentarea meniului și oferirea de recomandări, luând în considerare preferințele și restricțiile alimentare ale clienților o Luarea comenzilor și transmiterea acestora către bucătărie într-un mod precis și eficient o Servirea băuturilor și a mâncării într-un mod atent și profesionist o Asigurarea curățeniei și a ordinii în zona de servire și în alte zone din restaurant o Oferirea de asistență suplimentară pentru alte sarcini ale echipei, după nevoie Barman: o Pregătirea și servirea băuturilor conform s
Hubertus New Age

Angajam Bucatar


Motel Cluj- Turda angajează bucătar pe bucătărie tradițională ! inf.
sc multirol
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 97 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.