Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

88 Locuri de Munca Magazin Alimentar in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

88 Locuri de Munca Magazin Alimentar in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magazin Alimentar in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magazin Alimentar in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Vanzatoare Cu Experienta


Angajam vanzatoare cu gestiune pentru magazin produse noi import Franta si Germania . Se solicita experienta intr-un post similar .Salariu 3300 net , numai cu experienta intr-un post similar. Cv-urile se trimit pe adresa : sau informatii la telefon
power global solution

Angajam "lucrator Comercial"


SC HAPPY TRANSILVANIA SRL, cu sediul in Avrig - jud. Sibiu, angajeaza pe urmatoarele posturi: "lucrator comercial" - 2 posturi disponibile C.V.-urile se pot depune la adresa afisata pe site.
SC HAPPY TRANSILVANIA SRL

Angajam "lucrator Comercial" Si "lucrator Bucatarie"


Compania SC GLENSCOT FOOD SRL, cu sediu in Turda, angajeaza pe urmatoarele posturi: "lucrator comercial" - 2 posturi disponibile "lucrator bucatarie (spalator vase mari)" - 2 posturi disponibile CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail afisata pe site.
SC Glenscot Food SRL

Magazinul "mangalița De La Racovița" Angajează Lucrător Comercial


S.C. Mangalița de la Racovița(magazin alimentar situat pe strada Turnului Nr. 19, Sibiu) , angajează lucrător comercial, in domeniul alimentar, mediu de lucru plăcut, salariu motivant, prime și diverse bonusuri, un singur schimb cu program de la 9:00 la 17:00. Mai multe detalii la numărul de telefon : . Mulțumesc!
S.​C.​ Mangalia de la Racovia

Se Angajează Vânzătoare


Societate comercială angajează în condiții avantajoase, vânzătoare pentru magazin alimentar, in cartierul Gura Campului. Se lucrează în două schimburi. O săptămână de dimineață,una de după masă. O sâmbătă se lucrează,una nu. Relații la numărul de telefon
Sc.​Catalin Cos Media.​ Srl

Angajăm Lucrător Comercial


Angajăm Lucrător comercial ( de preferat fată) la magazinul Jolidon Internațional SRL din cadrul Mall-ului Shopping City Sibiu. CV-urile se pot depune și fizic în magazin. Pentru detalii suplimentare ,vă rog sa ne contactați la numărul : . Vă punem la dispoziție doar o parte din multe alte beneficii din cadrul echipei noastre : -Program flexibil,mai ales pentru studenți. -Salariu atractiv. -Tichete de masă în valoare de 30lei zi lucrătoare. -Înțelegere deplină în funcție de situație. -O echipă devotată,unită și prietenoasă vă este la dispoziție. Mulțumesc!
Jolidon Internaional SRL

Benzinarie Angajam Casieri In Miercurea Sibiului


Benzinărie angajam casieri in localitatea Miercurea Sibiului. Pentru detalii va așteptam in stație sau sa sunați la .
g

Angajez Lucrator Comercial


Cautam coleg cu experienta pentru magazin alimentar!
ecomarketoriginal
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 88 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.