Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

136 Locuri de Munca Magazin Alimentar in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

136 Locuri de Munca Magazin Alimentar in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magazin Alimentar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magazin Alimentar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucrator Comercial Pt Magazin Alimentar


ANGAJEZ VANZATOARE PT MAGAZIN ALIMENTAR SITUAT IN ZONA IOSEFIN. PROGRAM 8 H ZI IN TURE , SALARIU ATRACTIV, CONTRACT PE PERIOADA NEDETERMINATA .
beton house

Angajam Lucrator Comercial Magazin Alimentar Zona Lipovei


Angajam lucrător comercial pentru magazin alimentar și vânzătoarea program de 8 ore zi cu contract de muncă.Magazinul este în zona Lipovei Salariul difera în funcție de experienta acumulată Pentru mai multe detalii va aștept telefonic între orele 8 - 12 de luni pana sâmbătă
Company Nistoval srl

Angajăm Lucrător Comercial


Căutăm Personal pentru angajare. Mediu de lucru plăcut, condiții avantajoase și un colectiv prietenos te așteaptă. Pentru detalii, sună la nr. de telefon Te așteptăm în echipa noastră!
Magazin alimentar

Magazinu Alimentar


Magazinu ANGAJEAZĂ: lucrător comercial. Probabil ai tot auzit acele vorbe pompoase cu:"Suntem o echipă tânără, totul e roz" și tot așa. Noi suntem niște oameni simpli, muncitori și în cea mai mare parte a timpului veseli, mai pe scurt niște oameni care îmbină mereu utilul cu plăcutul. Dacă ți-am trezit curiozitatea, sună la pentru a povesti puțin.
Magazinul Alimentar

Angajăm! Casier ă Sau Lucrător Comercial


Cauți un loc de muncă! Și nu găsești? Te așteptăm în echipă noastră cu Zâmbetul pe buze ,într-un colectiv foarte Tânăr, pentru mai multe detalii așteptăm telefoanu Dvs! Mai multe detalii la telefon
Magazin alimentar

Vanzator/​casier 2500-3000 Lei


Te asteptam in echipa Quick Smile Coffee ! Cautam colegi noi, care sa completeze echipa noastra actuala. Daca esti tanar, dornic de afirmare, cu o atitudine pozitiva si dornic sa experimenteze lucruri noi, te asteptam in echipa noastra! Oferim: -salariu atractiv ( 2500-3000 lei net ) -training la angajare -contract pe durata nedeterminata -un climat prietenos, in care sa iti faca placere sa ajungi zilnic la job -program atractiv (3 zile lucrate , 3 zile libere) Detalii la telefon :
SC QUICK SMILE COFFEE SRL

Angajam Casiera


SC ALMIRA TRADE SRL isi mareste echipa! Suntem in cautare de Casieri pentru magazinul nostru din Timisoara! CERINTE: - studii medii finalizate; - amabilitate,seriozitate si responsabilitate; - atentie sporita; - spirit de echipa; - experienta pe un post similar constituie un avantaj; - cunostinte operare calculator; -capacitatea de a realiza obiectivele asumate. SARCINI: - scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; - oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor; - respectarea procedurilor interne privind incasarile; -operarea caselor de marcat si efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar; -aprovizionarea produselor la raft; -atentie sporita; OFERIM: - salariu atractiv: 2600 RON - NET (in mana) + tichete de masa in valoare de 40 lei zi ( pentru 21 zile,840 lei); - prime si bonusuri in functie de performanta; -contract perioada nedeterminata; -tichete cadou de Craciun si Paste; -control medical periodic (MEDICIS). Cv-urile se mai pot depune pe mail si la sedi
SC ALMIRA TRADE SRL

Angajam Casieri


Suntem în căutarea unor casieri entuziasti pentru a se alătura echipei noastre la recepția unui loc de joacă vibrant și nou! Dacă ești o persoană energică, iubești lucrul într-un mediu plin de viață și ești dornic(ă) să înveți, aceasta este șansa ta să faci parte dintr-o echipă fantastică. Ce căutăm: Persoană prietenoasă, cu abilități de comunicare excelente. Atenție la detalii și capacitatea de a gestiona multiple sarcini simultan. Experiența într-un rol similar este un avantaj, dar nu este esențială. Ce oferim: Un mediu de muncă plăcut și suportiv. Training la locul de muncă. Programe de lucru full-time, part-time și weekenduri. Responsabilități principale: Operarea casei de marcat și gestionarea plăților. Întâmpinarea vizitatorilor cu căldură și oferirea tuturor informațiilor necesare. Asigurarea unui mediu curat și ordonat la recepție. Dacă te vezi contribuind la succesul locului nostru de joacă și vrei să fii parte dintr-o echipă care pune valoare pe bucuria și siguranța copiilor,
Drimoland

Vânzător


Angajăm personal pentru bufet în incinta Flex cantina Programul de lucru este 12 24-12 48(include tură de noapte),transport gratuit, salarizare 3300 net Relații la telefon.:
Tim Guaranteed.​ srl

Media netă estimată pe baza celor 1300 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Amazonia Aquapark Angajeaza Lucrator Comercial Casier.​


Amazonia Aquapark caută o persoană responsabilă și atentă la detalii pentru a se alătura echipei noastre în calitate de lucrator comercial casier. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic și plin de energie, acesta este locul potrivit pentru tine! Responsabilități: Sercvirea si incasarea clientilor Manipularea corectă a echipamentelor de lucru; Colaborarea eficientă cu ceilalți membri ai echipei . Cerințe: Experiență anterioară în domeniu reprezintă un avantaj; Abilități excelente de comunicare și atenție la detalii; Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă; Flexibilitate în ceea ce privește programul de lucru. Beneficii: Mediu de lucru dinamic și plin de oportunități de dezvoltare personală și profesională; Pachet salarial atractiv și beneficii suplimentare.
S.​C.​ AMAZONIA AQUAPARK S.​R.​L.​

Angajam Vanzatoare - Lipovei


Magazin de cofetarie & brutarie angajeaza vanzatoare. Cerinte seriozitate, punctualitate si spirit de echipa. Pentru mai multe detalii sunati la .
BOMBOI

Ladoipasi Angajeaza Lucratori Comerciali,​ Casieri Si Sef De Magazin


Cautam lucrător comercial și casier pentru magazinul nostru LaDoiPasi din Timișoara. Oferim salar motivant și program de lucru flexibil.
LaDoiPasi

Angajez Vânzătoare


Angajez vânzătoare magazin alimentar în calea Aradului program numai dimineața 07-15 o duminică se lucrează una nu contract de munca pe perioadă nedeterminata salariul se discuta în privat rel la tel
3MMM STORE UNO

Angajam Vânzătoare


angajam vinzatore magazin de haine
Bumbaclel

Lucrator Comercial Timisoara


Compania Meda Prod 98 isi mareste echipa si cauta colegi ! Daca iti suna cunoscut numele nostru dar nu stii de unde sa ne iei, atunci probabil ne stii direct de la raftul de mezeluri. Sau pentru crenvurstii nostri din piept de pui, cei mai vanduti din piata si galaxie. E bine si asa. Pe scurt: radem, glumim, dar chiar suntem un angajator de incredere. Ce ne-ar placea să găsim la tine? - Comunicare, coerență în exprimare; - Capacitate de planificare și organizare a activităților ; - Spirit de echipă; - Echilibru emoțional, autocontrol; - Respectarea instrucțiunilor verbale și scrise; - Punctualitate; - Asumarea responsabilităților; - Planificarea și organizarea activităților. Descrierea jobului Care ar fi sarcinile tale? - Promovarea activă a produselor (sampling) si informarea potențialilor clienți despre beneficiile produselor promovate; - Adaptarea etichetelor si afiselor în functie de cerintele curente; - Înlocuirea afiselor din promo cu afisele din noua promotie; - Oferirea sprijin
Meda Prod 98

Angajez Lucrător Comercial


Angajez vanzatoare pentru Complex comercial, domeniul confectii, textile. Zona Mall, Galeria, Euro.
PFA

Angajăm Vânzătoare La Parfumuri


Angajăm vânzătoare la insula cu parfumuri arăbești situată în Iulius Mall Timișoara. Salariul 2500 lei. Program 12 h (2 zile libere- 2 lucrate).
Kassem Haifa

Vanzatoare Brutarie,​ Torontalului-aradului


Magazin in zona Torontalului - Calea Aradului Vest, pe strada Liege nr 28, la Patiseria Tuana angajam personal pentru postul de vanzatoare de preferat cu experienta, dar daca nu aveti, invatati la noi. Program de lucru in 2 schimburi de luni pana duminica. Se ofera pe langa salariu si produse. Pentru mai multe informatii si interviu sunati la numarul de telefon din anunt.
Patiseria Tuana

Angajez Lucrator Comercial


Angajez lucrator comercial in incinta Aeroportului International Timisoara, cu sau fara experienta. Responsabilitati: - cautam o persoana activa, organizata si orientata spre rezultate cu focus pe client si vanzare. -deschiderea la timp a locatiei -curatenie in magazin -aprovizionarea si aranjarea produselor la raft in scopul unei bune vizibilitati Cerinte: -amabilitate fata de client si profesionalism la locul de munca -capacitatea de a lucra in echipa , insa si individual -aptitudini interpersonale si de comunicare -vorbitor de limba engleza Beneficii: -mediu de lucru prietenos -dezvoltare personala -sporuri de noapte weekend -bonuri de masa Mai multe detalii la nr de telefon
Aeroport International Timisoara

Angajam Lucrator Comercial Brico Depot Timisoara


Căutăm colegi noi în echipa magazinului Brico Depot Timisoara! Daca esti in cautarea unui loc de munca stabil intr-un mediu prietenos, noi avem nevoie de colegi pentru pozitiile de: lucrator comercial . Poti depune un Cv sau il poti aduce la Serviciul Info Clienti din magazin. Ce oferim? Mediu de lucru este chiar plăcut așa ne spun toți colegii Sunt multe oportunităţi de a creşte şi a te dezvolta, iar tu vei afla cu prioritate despre posturile noi din echipă Avem un pachet de beneficii consistent (tichete de masă, prime, abonament clinică medicală privată, oferte de servicii financiare, acces gratuit la biblioteca Bookster și la programul Brico SOS și altele) O multitudine de cursuri și pentru noii colegi un program de integrare în companie, cu sprijinul unui mentor dedicat; Îți asigurăm cursul pentru obținerea permisului d moto-stivuitorist (dacă este necesar rolului) Acces la cele mai noi produse de pe piață despre care înveți în cadrul cursurilor specializate, cu furnizori de renume
Brico Depot Timisoara
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 136 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.