Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

86 Locuri de Munca Magaziner in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

86 Locuri de Munca Magaziner in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magaziner in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magaziner in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Gestionar Depozit


Candidatul ideal: Absolvent studii medii Experiență pe o poziție similară de minim 1 ani, Cunoșterea produselor electrice reprezintă un avantaj Autorizație ISCIR pt operare motostivuitor reprezintă un avantaj Descrierea jobului: Recepție marfă Pregătire marfă pentru livrare Verificare stocuri Impachetare marfă Incărcare descărcare marfă Depozitarea articolelor Scannarea și gestionarea codurilor de bare ale articolelor Intocmirea avizelor de însoțire marfă, AWB-urilor etc Beneficii: Nivel salarial negociat la interviu Tichete de masă Prime de sărbători Te așteptăm în echipa noastră!
PHI Electro Distribution

Media netă estimată pe baza celor 549 de salarii introduse în Salario: 3150 RON/Luna

Baurom Angajeaza Stivuitorist,​operator Pod Rulant,​manipulant Marfa


Asigura operatiunile de descarcare, depozitare si incarcare pentru produsele metalurgice achizitionate sau vandute, sub coordonarea Sefului de depozit. - Participa activ la pregatirea marfii pentru livrare - Participa si la alte activitati de manipulare depozitare, la solicitarea Sefului de depozit -Asigura receptia bunurilor si incarcarea camioanelor -Respecta normele ISCIR in ceea ce priveste manevrarea bunurilor in depozit, - Descarcarea bunurilor din camioane in zona de receptie sau in zonele mentionate de catre seful depozitului, -Incarcarea bunurilor in mijloacele de transport in ordine pentru a fi livrate clientilor - Respecta procedurile la nivelul depozitului si al Filialei - respecta cerintele interne privind trasabilitatea produselor Cerinte - Experienta in manevrarea produselor metalurgice constituie un avantaj determinant - Meticulos, serios, cu grija fata de echipamente si utilaje - Cazier judiciar curat
Baurom Construct

Angajam Manipulanti Marfa - Salariu 4900 Lei Brut


Angajam Manipulanti Marfa in Bontida Ce Oferim? Salariu de incadrare + prima prezenta; Tichete de masa - 40lei zi; Program in schimburi; Transport asigurat sau decontat. Responsabilitati: Manipularea si colectarea corecta a sacilor cu material; Gestionarea si verificarea benzii de lucru; Sortarea corecta a produselor. Cerinte: Atentie la detalii; Dexteritate. Daca esti interesat a, ne poti contacta la numarul sau scrie-ne un mesaj in privat.
HR

Picker Dedicat Bringo Auchan


Bringo caută picker (operator colectare produse) dedicat pentru magazinul Auchan. Locație centrală. Dacă te consideri o persoana punctuală , serioasă, organizata și atenta de detalii , te așteptam la un interviu. Salariu 3000 de lei net.
Reb Reb srl

Lucrator In Depozit Anvelope/​ Operator Receptie Si Pregatire Marfa Cluj-floresti


Responsabilitati: - asigura activitatea depozitului zonal din Cluj-Floresti (NU este obligatorie experienta, deoarece oferim posibilitatea noilor angajati sa invete totul de la zero); - asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne; - participa la inventarul scriptic sau faptic; - asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita. Programul de lucru este L-V: 08.30-17.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa. Transportul angajatilor din Cluj la locul de munca este asigurat cu masinile societatii. Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata. Detalii la tel
Dinamic 92 Distribution SRL

Cautam Coleg Pentru Depozit Materiale Climatizare


Suntem în căutarea unui coleg care sa ne ajute pe depozit cu manipularea mărfurilor dedicate și responsabil pentru a se alătura echipei noastre. Procesul consta in manipularea și gestionarea mărfurilor, încărcarea și descărcarea acestora, precum și asigurarea că toate operațiunile sunt efectuate în conformitate cu standardele noastre de siguranță și eficiență. Responsabilități: Manipularea și sortarea mărfurilor conform instrucțiunilor primite
Încărcarea și descărcarea mărfurilor din vehiculele de transport
Verificarea și confirmarea cantității și calității mărfurilor primite
Pregătirea comenzilor conform cerințelor specifice
Respectarea standardelor de siguranță în timpul manipulării mărfurilor
Cerințe: Experiență anterioară în manipularea mărfurilor este un avantaj
Abilitatea de a lucra eficient într-un mediu dinamic și în echipă
Atitudine pozitivă și orientare către rezultate
Abilități bune de comunicare și atenție la detalii
Capacitatea de a respecta termenele limită și de a lucra
Aluplast System SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 86 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.