Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

21 Locuri de Munca Manipulant in Popesti-Leordeni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

21 Locuri de Munca Manipulant in Popesti-Leordeni

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manipulant in Popesti-Leordeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manipulant in Popesti-Leordeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Lucrator Depozit Zona Popesti Leordeni - In Ctpark Sud


Lucrator depozit Esti in cautarea unei oportunitati de a lucra intr-un mediu dinamic si de a-ti dezvolta abilitatile in domeniul logisticii? Suntem in cautarea unui Lucrator depozit entuziast si dedicat pentru a se alatura echipei noastre. Depozitul se afla localizat in Popesti-Leordeni, mai exact in cadrul parcului logistic CTPark Sud. Ca Lucrator depozit, vei juca un rol vital pentru companie in asigurarea functionarii eficiente a depozitului si livrarea la timp a tuturor comenzilor catre clientii nostri. Dintre responsabilitati, in functie de pozitia pe care o vei ocupa, vor putea face parte: Culegerea produselor din depozit cu ajutorul scannerului (picking cu ajutatorul scannerelor) Pregatirea comenzilor pentru livrare, asigurandu-te ca produsele sunt ambalate corespunzator si etichetate corect (packing); Stocarea marfurilor in mod eficient si organizat, utilizand echipamentele si sistemele de depozitare adecvate; Asigurarea curateniei si ordinei in depozit, respectand normele de s
Inevo SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 21 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.