Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

294 Locuri de Munca in Maramures - Joburi in Maramures

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

294 Locuri de Munca in Maramures - Joburi in Maramures

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Maramures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Maramures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Executam Lucrări!


executam lucrări de construcții case la rosu fundati din beton garduri canalizări rigole podețe

Ofertă Locuri De Munca In Domeniul Construcții - Belgia


Ofertă locuri de munca Belgia Locuri oferite : - 2 montatori de tâmplărie termopan - Electrician - Sanitarist-ancalzire centrala. Pentru mai multe informații sunt disponibil la numărul următor :
Tonygroupe SPRL

Șofer Bolt/​uber


Angajăm șoferi/colaboratori Uber/Bolt. Programul de lucru este flexibil. Se poate lucra in orice moment al zilei. Mașină disponibila spre închiriere imediat. Dacă doriți sa faceți cu mașină personală aceasta trebuie să nu fie mai veche de 14 ani. Venituri între 5000-8000 lei/lună. Condiții minime: Permis cat. B de minim 2 ani și vârstă de minim 21 de ani. Atestat profesional(Vă ajutăm în demersurile pentru obținerea lui) Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon afișat. Vă stăm la dispoziție cu orice informație.
Axxis SRL

Zugravit,​finisaje,​reparații Int,​ext


Prestez servicii de zugravit int,ext,izolări ext,finisaje,lucrez la particular
Persoane fizica

Ofertă De Muncă


Societate comercială angajează operator Buldo. Detalii la telefon
FARAGO VDL IMPEX SRL

Angajez Tamplar Pal Mdf


Angajez tamplar in domeniul debitare si montaj mobilier din PAL si MDF. Experienta si carnetul de conducere sunt un plus, dar nu sunt o conditie. Informatii la telefon
Dilukmob SRL

S.​c.​ Cosma Glass Srl Angajeaza Femeie De Serviciu


S.C. Cosma Glass angajeaza femeie de serviciu cu 4 ore.
SC COSMA GLASS SRL

Infirmiera


Angajam personal pentru ingrijire persoane varstnice
As.​Ramai Acasa

Media netă estimată pe baza celor 9 de salarii introduse în Salario: 2800 RON/Luna

Angajam Instalator


Firma de instalații angajează instalatori :gaz, apă și sanitare . Tel.
Pro tehnic

Angajez Muncitori Pricepuți Pentru Diferite Lucrări De Productie


3000 RON plus taxe plus transport l a program de 8 ore, concediu 22 zile lucratoare. Administrator firma cu cunoștințe IT și contabilitate primară, salar negociabil, program 8 ore.
Doer Impex SRL

Muncitori Pavaj în Construcții.​


Angajez muncitori pentru montare pavaj.Program 8 ore.Carnet categoria B dacă se poate.
X TRADE

Caut Meseriaș Finisaje Constructii


Caut persoanal în domeniul finisajelor interioare și exterioare.Program de lucru de la, 7 30 la 17. Cei interesați pot suna la numărul de telefon !!
ScEdil Handro.​ Srl

Spartan Baia Mare Angajeaza!


Hai si tu in echipa Spartan din Baia Mare! Daca iti place sa lucrezi intr-o echipa tanara, dispusa sa lucreze intr-un mediu de lucru cu viteza, la noi, sigur iti vei gasi locul! Posturile de lucru disponibile: Casier Preparator Taietor carne Programul o sa-ti placa: muncesti doua zile si doua zile esti liber. Salariul o sa-ti faca si el cu ochiul, iti dam si bonuri de masa dar te si premiem in cazul in care ne demonstrezi ca iti place la noi si te implici in ceea ce faci. Detalii si informatii: Diana Pop Tel :
Spartan

Sofer Cat B (doar International-ptr Extern)


Angajam 2 șoferi pe autoutilitare până in 3.5 tone pentru transport marfă doar extern , PLECARE imediata , 2 posturi disponibile - - se lucreaza pe box van - Permis categoria B de minim 3 ani fără incidente - Experiență în transportul internațional de MARFĂ cu CMR de minim 1 an . - se accepta INCEPATORI , SALARIZARE 1500 EURO NET pe comununitate dar trebuie sa aveti vechime intr un post aproximativ similar in tara--coletarie , distributie ... -Salar garantat 1700 euro( experienta ) daca intruniti toate cerintele. PASAPORT , EXPERIENTA , ADR - Se lucreaza minim 5- 6 saptamani cu 1 săptămână liberă .
DAVID

Coafură Frizerie închiriem Post


Coafură-frizerie, hairstyling oferim post de lucru în salon de înfrumusețare elegant și modern cu facilități, condiții și ambianță deosebite. Detalii la telefon
Salon înfrumuseare

Societate Comerciala Cu Profil Constructii Angajeaza Ingineri Constructori.​


Societate comerciala cu profil constructii angajeaza ingineri constructori pentru lucrarile sale de alimentare cu apa, canalizare, constructii civile si constructii de drumuri din zonele Alba, Caras Severin, Bacau, Maramures. CV-urile se trimit la adresa de mail
SC PROF CON INVEST SRL

Muncitor Necalificat In Metalurgie


SC COZMIRCOM SRL ANGAJEAZA: -MUNCITOR NECALIFICAT IN METALURGIE -pentru sectia turnatorie, experienta necesara 1 an Se ofera salariu motivant, transport si tichete de masa. Asteptam cv-urile la adresa de email , detalii suplimentare se ofera la sediul firmei din strada Forestierului, nr. 213, Baia Sprie sau la telefon .
SC COZMIRCOM SRL

Raden Proiect Instal Angajează Muncitori Calificați și Necalificați în Construcții


Compania RADEN PROIECT INSTAL SRL Suntem o companie recunoscută pentru calitatea serviciilor oferite în domeniul construcțiilor, specializată în soluții de hidroizolații pentru o gamă variată de proiecte. RADEN PROIECT INSTAL SRL caută să își mărească echipa cu muncitori calificați și necalificați pasionați și dedicați. Oferim oportunitatea de a lucra la proiecte variate și provocatoare, de la construcții rezidențiale până la proiecte comerciale de amploare. Locație: BAIA MARE , MARAMURES Tipul de angajare: Full-time Responsabilități: Executarea lucrărilor de construcție conform planurilor și specificațiilor tehnice; Utilizarea în siguranță a sculelor și echipamentelor de muncă; Colaborarea cu echipa pentru finalizarea proiectelor la standarde înalte de calitate; Respectarea normelor de siguranță și sănătate în muncă. Lucrul la înăltime Cerințe: Pentru muncitori calificați: experiență demonstrată în domeniul construcțiilor și calificări specifice rolului (ex: zidar, dulgher, fierar-bet
RADEN PROIECT INSTAL SRL

Contabilitate !!!


căutăm contabila PROGRAM FLEXIBIL(OPT ORE), pentru contabilitate și gestiune, conditii de munca foarte bune pentru informatii sunati la tel ***** - arata telefon -sau mail !!!
daytona

Media netă estimată pe baza celor 5733 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Locuri De Muncă


Angajez operator curățenie cu experienta în domeniu de preferat cu permis de conducere (doar femei),program de luni pana vineri doar pe dimineața. Salar net 3500 RON telefon Rog seriozitate! Tel
Clean House srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 294 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.