Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

62 Locuri de Munca Mecanic Auto in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

62 Locuri de Munca Mecanic Auto in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic Auto in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic Auto in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Mecanici Pentru Camioane


Angajam mecanici pentru camioane cu sau fara experienta. Salariu atractiv, program 09:00-17:00, luni-vineri. Zona Centura de Nord Craiova. Telefon: .
H-PRO TRUCK ASSISTANCE SRL

Angajez Mecanic Multimarca


Angajez mecanic multimarca turisme și autoutilitare. Se oferă salariu motivant și program de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii va rog sunați la numărul din anunț.
VDA Spedition Service Parts

Angajez Mecanic Dezmembrari Logan Si Gama Renault Megan


Angajez mecanic dezmembrari logan si gama renault megan

Junior - Inginer Proiectare Mecanic 3d Solidworks -- Inventor


Descrierea jobului: - proiecteaza piese 3D dupa date impuse sau dupa desene 2D -executa modificari in datele 3D si 2D dupa cerintele clientului Candidatul ideal: - absolvent al unei institutii de profil: liceu, Inginerie Mecanica sau Automatica - cunostinte temeinice de desen tehnic 2D si proiectare 3D:Inventor, SolidWorks, AutoCad - persoana organizata, motivata si orientata catre client; - ambitios, dinamic, deschis, comunicativ; - foarte bune abilitati de negociere, planificare si persuasiune; Constituie avantaj: - permis de conducere categoria B. Oferta (bonusuri, beneficii) - salariu atractiv, corespunzator activitatii prestate, bonusuri de prezenta si performanta; bonuri de masa; - lucru in mediu tanar si dinamic, cu reale posibilitati de dezvoltare a carierei intr-o companie de prestigiu.
HELPAN SRL

Companie Angajeaza Vopsitor


Companie angajeaza Vopsitor cu experienta. Punct de lucru zona Selgros.
DIGITAL GRAFIX GRUP SRL

Recrutam Vopsitori Si Operatori Cnc


DESCRIERE Pentru clientul nostru, un mare producator specializat in constructii metalice, proiectare, fabricare, instalare structuri metalice si componente de montaj, cautam Vopsitor si Operator CNC. Cerinte Vopsitor: Experienta in domeniu; Intelegerea procesului de vopsire (amestec, grosime, aplicare, uniformitate); Executarea lucrarilor de vopsire si finisare; Aplicarea tratamentelor specifice pentru uscarea materialelor de vopsire sau imbunatatirea calitatii stratului final. Cerinte Operator CNC: Studii medii sau calificare specifica; Cunoasterea modului de programare si functionare a utilajelor de taiere termica, echipamentelor si a sculelor utilizate; Analiza și atenție la detalii, capacitatea de a sesiza defectele, lucrul in echipa, indemanare , precizie, rigurozitate. Interpretarea si citirea dimensiunilor cotate intr-un desen de ansamblu sau de executie; Identificarea si participarea la diverse forme de pregatire profesionala (cursuri, seminarii etc.) pentru dobandirea de noi c
Lugera Makler Romania

Spalatorie Auto


Spalatorie auto angajeaza personal cu experienta.Salariu 3000 +bonusuri.6zile pe saptamana.carte de munca. Conditii excelente de munca.Rog seriozitate!!!tel.
Syle

Spalatorie Auto


Spalatorie auto angajeaza personal cu experienta.Salariu 3000+bonusuri+carte de munca.6 zile/saptamana .Rog seriozitate.Tel
Syle car wash

Spalatorie Auto


Spalatorie auto angajeaza personal cu experienta.Salariu 2500+bonusuri+carte de munca.6 zile/saptamana. Tel
Se da o proba de lucru

Angajez Vopsitor Si Pregatitor


Service auto angajează VOPSITOR si PREGATITOR cu experienta. Detalii la telefon:
Service auto

Reparați Auto Craiova


Execut reparați de tinichigerie vopsitorie mecanică după o experiență de 25 de ani an domeniu servis auto,ori ce fel lucrări din accident sau neprevăzute,cu multă seriozitate,vă mulțumesc:
Persoana Fizica

Angajam Sudori Mig-mag Lacatus Mecanic Cu Aptitudini De Sudori Pentru Constructii Din Tabla Si Tevi


Beneficii: - Salariu de baza in functie de nivelul de pregatire + bonus de performanta - Scolarizare platita - Bonuri de masa(35 lei zi) - Prima de Paste si de Craciun - Decontare transport - Prima pentru fiecare nou angajat adus in companie - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Program de lucru: 7:00-15:30 Pentru acest post sunt necesare aptitudini de baza, precum si experienta practica anterioara. Competentele necesare specifice iti vor fi transmise si facilitate in scoala proprie de sudori din cadrul companiei. Alaturi de noi iti vei continua dezvoltarea profesionala si vei avea un loc de munca stabil in cadrul unei companii cu o reputatie excelenta fata de clientii sai din Germania, America si Japonia. Te asteptam in echipa noastra!
GFT CRAIOVA SRL

Angajez Tâmplar,​vopsitor și Muncitori Necalificati


Fabrica de sicrie,în Pielesti Dolj angajează muncitori calificați și necalificați
Casa tâmplarului Diaconu

Spalatorie Auto Craiova


Spalatorie auto angajeaza personal(fete si baieti)cu experienta.Salariu 3000.lei.6 zile pe saptamana.carte de munca+bonusuri. Rog seriozitate!!!
Syle car wash

Simode - Dealer Auto Angajează Electrician Electronist


SIMODE - dealer autorizat Peugeot, Mazda, Volvo, MG Motor, angajează dezechipator, electrician, electronist. Cerințe: Experiență în domeniu Responsabilitate Capacitate de integrare și lucru în echipă Beneficii: Program de lucru de luni până vineri: 09:00 - 17:30 Salariu în functie de calificare și experiență Bonuri de masă și asigurare medicală privată Contract de muncă, perioada nedeterminată
Simode Impex SRL

Angajez Absolvent Studii Mecanice Pentru Operare Cnc /​/​ Operator Cnc


Absolventi de scoala profesionala/liceu/facultate, fara experienta semnificativa, dar cu: Capacitate de lucru in echipa; Seriozitate si capacitate de munca sustinuta; Determinarea de a reusi, Cunostinte minime de desen tehnic Cunostinte despre intrumentele de masurare: subler Responsabilitati: Operarea masinilor unelte - laser si abkant. Intretinerea si mentinerea parametrilor optimi de functionare a masinilor unelte CNC. Identificarea si utilizarea SDV-urilor necesare executarii operatiei Interpretarea desenului de fabricatie; Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice. Utilizarea dispozitivelor de măsură pentru controlarea pieselor finite Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca. Beneficii: Scolarizare la locul de munca! Lucrezi, dar si inveti, primind un salariu motivant! - Reevaluare si renegociere salariala periodica, ceea ce permite debu
HELPAN SRL

Angajez Personal Necalificat Service Auto


Oferim specializare la locul de munca. Personalul angajat se ocupa cu schimbul de anvelope, efectuare pene. Se ofera posibilitatea invatarii operatiunilor de mecanica usoara pentru cei interesati. Adresa noastra: Craiova, Calea Severinului 56A, zona Marlorex. Program de lucru: L-J - 8,00 - 15.30, V: 08-15.30 ( sambata & duminica liber).
Ion Service

Companie De Transport Angajeaza Conducatori Auto C+e Pentru Intern Si Pentru Extern


S.C. angajaza soferi intern categoria C E pentru prelata si ciment-truck, experienta minim 3 ani ,deasemenea, se cauta sofer si pentru extern (comunitate). Pentru detalii sunati la numarul din anunt sau mesaj
SC

Angajez La Spălătorie Auto în Craiova


Angajez fete la spălătorie auto (chiar și fără experienta) în Craiova . Salariu motivant +CM+bonusuri zilnice.. Tel .
All

Angajez Lucrător Spalatorie Auto In Craiova


Angajez fete pt interioare la spălătorie auto (cu sau fără experienta) în Craiova . Tel .
Alle
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 62 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.