Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

64 Locuri de Munca Mecanic Auto in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

64 Locuri de Munca Mecanic Auto in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic Auto in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic Auto in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Mecanic/​ Ajutor Mecanic Sau Persana Priceputa In Dezmembrari Auto


Remat angajaza muncitori pentru dezmembrari auto,sortatori deseuri, manipulanti marfa. Lucrul se desfasoara intr-un singur schimb. Se ofera: Salariu si cazare GRATUITA Mai multe detalii la
METAL

Angajez Electo-mecanic


Angajez electo-mecanic, instalator, mecanic instalații aer condiționat și centrale termice pentru lucrări de întreținere spatii comerciale. Posesor permis cat. B. CV-uri pe mail , relații la tel:
BMF Grup Property and Facilita SRL

Mecanici,​ Electricieni,​ Reglori Utilaje - Sura Mica


Locuri de munca noi disponibile pentru o companie de producție din Șura Mică: - mecanici întreținere cu experienta pe echipamente de productie - electricieni întreținere utilaje cu experienta in productie - reglori/operatori: persoane cu minim 8 clase, cu ceva experienta in productie ( ideal operare si reglaje echipamente) si dornice sa invete pe alte echipamente complexe ( nu se potrivesc cei care au lucrat pe sisteme automatizate PLC sau asemanator) Se lucreaza 3 schimburi si se ofera masă la cantină, tichete de masă, prime. Asiguram TRANSPORT din Slimnic, Șura Mare, Viile Sibiului, Rășinari și Sibiu.
Marius Jeler Intreprindere Individuala

Angajez Spălător Auto


Angajez spălător auto cu sau fără experiență,salar atractiv +BONUS!

Lacatus Mecanic


cautam Operator asamblare in Sibiu cerinte: -minim 8 clase -seriozitate -disponibilitate de a lucra in 2-3 schimburi - disponibilitate de a lucra la inaltime beneficii: -salariu peste medie -bonuri de masa 40 lei zi -ore suplimentare platite 200% -prime de sarbatori -prima de concediu 2000 lei net -prima de performanta lunara 650 lei net -mediu de lucru placut -transport decontat
BMHS

Media netă estimată pe baza celor 144 de salarii introduse în Salario: 3100 RON/Luna

Lacatus Mecanic


Sc Soma Srl angajeaza Lacatus Mecanic calificat pentru statia de sortare si compostare Sura mica. Se ofera salariu motivant si tichete de masa in valoare de 25 de lei zi. Pentru detalii, ne puteti contacta la telefon sau va asteptam la sediul nostru din Sura Mica de luni pana Vineri intre orele 9:00-17:00.
SC SOMA SRL

Media netă estimată pe baza celor 139 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajam Tinichigiu Auto


Service auto din Sibiu cauta vopsitor si tinichigiu auto Se ofera cazare , bonusuri de performanta si un mediu de lucru placut. Salariu motivant , conditii de munca foarte bune. Contact :
Art

Angajam Conducatori Auto


Angajam conducatori auto pentru curse Tur Retur mai multe detali la nr.
SC BANCOM IMPEX SRL

Angajez Spalator Auto


Angajez spalator auto .Experienta constituie un avantaj.Ofer si cazare temporara daca este cazul.Se lucreza 5 cu 2 libere.Plata in dat de 15 a lunii.
Spalatorie auto

Angajam Conducatori Auto Profesionisti Permis C+e


angajam soferi profesionisti posesori de permis de conducare categoria C+E, card tahograf, atestat transport marfa, experienta in transportul international minim 1 an. Cuse tur-retur Sibiu 1600 Eur + salar tara

Curs Calificare Tehnician Electromecanic


Tehnicianul electromecanic se ocupă în principal cu montajul, punerea în funcțiune, întreținerea și repararea instalațiilor electromecanice (instalații care combină atât părți mecanice cât și electrice, cum ar fi motoarele electrice, calculatoare, alarme etc.). De asemenea testează prototipurile, concepe și realizează scheme de montaj ale instalațiilor, contribuie la estimarea cantităților și costurilor materialelor, la estimarea forței de muncă necesare, asigură controlul tehnic al instalațiilor, întreține sistemele electromecanice în vederea funcționării conform specificațiilor și reglementărilor. Tematica cursului Reprezentarea pieselor și a instalațiilor utilizând desenul tehnic Efectuarea operațiilor de prelucrare mecanică Realizarea circuitelor electrice Măsurarea mărimilor neelectrice si electrice Asamblarea componentelor mașinilor și sistemelor mecanice Utilizarea echipamentelor electrice și de automatizare în instalații electromecanice Utilizarea și reglarea sistemelor electri
INFO CENTER GROUP

Angajam Mecanici Montatori - Munca In Strainatate


Responsabil pentru efectuarea diferitelor sarcini mecanice: - Asamblarea structurii (distribuție și instalare) - Instalarea modulelor PV - Susținerea operațiunilor de ramare Cerințe și Abilități Experiență în manipularea uneltelor și echipamentelor speciale. Respect strict al măsurilor de siguranță. Abilitatea de a înțelege instrucțiunile scrise și manualele (în special pentru modulele PV). Suntem constructori de parcuri de mari dimensiuni de panouri terestre fotovoltaice. Activitatea se desfasoara exclusiv in strainatate pe santierele noastre din N-V Germaniei, Spania, Portugalia, Olanda.
Conecon RO SRL

Angajam Conducator Auto


Angajam conducator auto categoria B,C,E pentru curse interne salar atractiv mai multe detali la telefon
SC BANCOM IMPEX SRL

Angajăm Sudori ,​ Lăcătuși Mecanici Confectii Metalice,​ Fier Forjat


Angajam personal pentru productie in Sibiu, pentru urmatoarele pozitii:sudor, lacatus mecanic pentru confectii metalice si pentru executie fier forjat.

Angajăm Sudori ,​ Lăcătuși Mecanici Confectii Metalice,​ Fier Forjat


Angajam personal pentru productie in Sibiu, pentru urmatoarele pozitii:sudor, lacatus mecanic pentru confectii metalice si pentru executie fier forjat.

Angajez Tinichigiu Auto


vopsitorie auto angajeaza tinichigiu auto cu experienta minim 3 ani.se ofera salariu intre 3500 si 5500 in functie de aptitudini profesionale program de 8 ore contract pe perioada nedeterminata.
dr.​auto

Mecanic Intretinere


Candidatul ideal Ai scoala profesionala si/sau o formare in domeniul mecanicii de utilaje. Esti o persoana serioasa si harnica si iti place sa lucrezi in echipa. Esti adeptul lucrului bine facut, stii sa te adaptezi rapid la situatii noi, iar actiunile tale sunt prompte si eficiente. Descriere: Asamblarea, dezasamblarea, reparația și înlocuirea diverselor piese Setarea/ajustarea și instalarea mașinilor și utilajelor Activitate este aceea de realiza operatiunile de reparare, montare, demontare, curatare si conservare a utilajelor Cunoștințe de mecanică, electrică și pneumatică Cerinte: Experiență relevantă în mecanica de mentenanță Persoană organizată Capacitate de lucru independent, cât și în echipă Seriozitate Ce oferim: Salariu motivant incepand cu 4000 de lei, in functie de experienta. Mediu de lucru dinamic.
S.​C.​ FORTZA.​RO S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 46 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Inginer Mecanic Proiectare Cad


Sunt inginer mecanic și folosesc program de proiectare parametrică, acest program imi permite realizarea precisă a modelelor 3d, atât piese individuale, cât și ansambluri, precum și generarea asociativă, pe baza lor, ale desenelor de execuție pentru piese și ansambluri. de asemenea, imi ofera posibilitati de randare foarte bune ale modelelor 3d si cu un program asociat (femdesigner for alibre design) pot realiza si simulari ale comportamentului pieselor la diferite tipuri de solicitari, prin metoda analizei cu element finit (FEA). Fișierele rezultate pot fi exportate în diferite formate (.stl, .igs, .stp sau altele), care pot fi citite de mașini-unelte cu comanda numerica sau imprimante 3D Intrucat posed autorizare in domeniu (sunt Persoana Fizica Autorizata), pot furniza aceste servicii in regim de colaborare, perfect legal.
PFA Alecsoiu

Societate Prelucrari Mecanice Angajeaza


strungari, frezori, rectificatori, coordonator productie, CNC

Lacatus Mecanic - Prelucrari Metalice


- experienta in domeniu - salariu motivant, bonuri de masa, prime, pensie facultativa - 1 schimb : program 7 - 15
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 64 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.