Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

94 Locuri de Munca Mecanic in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

94 Locuri de Munca Mecanic in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Spalator Auto


Angajam spalator auto , cu experienta , salariu de la 2500 lei luna. Pentru detalii :
Herbi Automobile

Angajam Conducător Auto


Sc angajam conducător auto cat CE din Brașov sau imprejurimi camion 40 t prelata curse interne plecări din Brașov și retur in Brasov card tahograf atestat profesional curse în toată țara cu retur la Brașov.
Transport

Angajam Spalator Auto


Spalatorie auto manuala angajm spalator auto cu experienta pentru spalarea exterioara a masinilor. Post full-time, salariu negociabil la interviu. Tel.
Spalatoria Jumbo Brasov

Angajam Operator Vopsitor


Angajăm operator vopsitor Cerinte: Minim 8 clase; Disponibilitate program 3 schimburi; Experientă pe un post similar reprezintă un avantaj; Responsabilitate, seriozitate, implicare. Pachet salarial: - Salariul negociabil; - Tichete de masă; - Asigurare medicală la o clinică privată de sănătate; - Bonus individual; - Bonus performantă; - Transport asigurat din mai multe zone; Zone transport: Brașov, Sita Buzăului, Întorsura Buzăului, Budila, Dobârlău, Lunca Mărcușului, Lunca Calnicului, Ilieni, Dobolii de Jos, Podu Olt, Prejmer, Sanpetru, Bod, Hălchiu, Ariușd.
Wsa Group

Angajare Conducator Auto Profesionist Cu Adr


Necesitam 2 cond auto profesionisti cu ADR pentru punctul de lucru de la Barcelona ,salariul 3000euro lunar .Rugam seriozitate!
Transport Madeira SRL

Angajari Conducatori Auto


Angajajez cond auto cat B ptr transport marfa intern. pe masina de 10 ewp.
donimo trans srl

Angajăm Conducatori Auto Profesioniști 7000ron 8000ron Net 11000 Brut


SC Dari &Davi Trans SRL angajează șoferi profesioniști inter Brașov. Salarizarea atractivă.
SC Dari Davi Trans SRL

Spalatorie Auto


Spalatorie auto Premium - angajeaza personal cu experienta in domeniu . Salariu net (in mana) de la 3500 lei + bonusuri + 1 masa calda zilnic. Exclus sezonierii, persoane neserioase !!!!! Experienta si in domeniul vulcanizare auto reprezinta un avantaj salarial. In anumite situatii facilitam si conditii de cazare.
RS AUTO

Inchiriez Service Auto In Brasov


Inchiriez service auto in Brasov, 800 mp, Stand ITP autorizat, Stand Directie, 3 Elevatoare + Elevator Vulcanizare, 3 birouri. Relatii la telefon
TODFAX COMEX SRL

Service Auto Camioane și Semiremorci Oră Manoperă 160/​oră


service auto camioane Brașov
SC Dari Davi Trans SRL

Ajutor Service-auto


Angajam ajutor service-auto, salarizare atractiva, tichete masa, posibilitatea calificarii la locul de munca in raport cu aptitudini.
SUPERSERV

Sc Gabal Trans Srl Angajeaza Conducatori Auto


Angajam conducatori auto pentru camioane de 20 T pentru transport international din zona SEBES deoarece avem incarcarile din SEBES-STUTTGART,,,,,,,,,,TUR-RETUR.Pentru informatii la nr sau
SC GABAL TRANS SRL

Angajam Sofer Profesionist (conducator Auto) Tir - C+e (camion) - Sambata De Sus,​ Brasov


Angajam sofer cu categoria C+E si atestat profesional, pentru a face curse tur-retur RO-IT-RO, RO-GRECIA-RO. Camioane cu prelata si frigorifice, autotractor cu semiremorca. Salariu minim pe economie, adica 3300 ron brut, si diurna 75 EUR 24ore. SAU Salariu minim pe economie, adica 3300 ron brut, si 14 EUR la 100 km + 50 EUR per weekend. Sambata de Sus, Brasov
SC Flovis Impex SRL

Sc Gabaltrans Srl,​angajeaza Conducatori Auto


SC GABAL TRANS DIN SACELE ,ANGAJEAZA CONDUCATORI AUTO PENTRU CAMION 20T PENTRU TRANSPORT INTERNATIONAL .DORIM CONDUCATORI AUTO DIN SEBES DEOARECE INCARCARILE SUNT DIN SEBES-STUTTGART,,(TUR-RETUR )
SC GABAL TRANS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 94 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.