Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

72 Locuri de Munca Mecanic in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

72 Locuri de Munca Mecanic in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Tehnician Electromecanic


Bune cunostinte de pneumatica, hidraulica, mecanica, termodinamica; Citire si utilizare desene tehnice, scheme electrice si diagrame de proces pentru constructia de masini unelte automate; Cunostinte de utilizare Catia, Autocad, Eplan; Asamblare si dezasamblare componente electrice si mecanice; Inspectare, inlocuire si reparare cabluri electrice si conectori; Stapanire tehnici de depanare si utilizare conforma a documentatiei de depanare; Calibrare echipamente electrice,pneumatice si hidraulice conform specificatii tehnice; Abilitati de sudare si lipire cu scopul de a repara echipamente electrice, mecanice si hidraulice; Concepere documentatie pentru viitoare interventii care tin de mentenanta;
MANPOWER ROMANIA

Media netă estimată pe baza celor 260 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajare Conducator Auto Profesionist Cu Adr


Necesitam 2 cond auto profesionisti cu ADR pentru punctul de lucru de la Barcelona ,salariul 3000euro lunar .Rugam seriozitate!
Transport Madeira SRL

Angajez Vopsitor In Camp Electrostatic


SC NORDTEC SRL Brasov este o firma care proiecteaza produce vitrine si rafturi frigorifice. Cerințe: Experiența de min 1 an în domeniu-obligatoriu; Responsabilitate, seriozitate, implicare; Condiții: Program de lucru 7:30-16:30 cu o oră pauză; Zona Astra Brasov Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Ore spulimentare achitate; Pachet salarial motivant. Responsabilități: -verificarea suprafetelor pentru vopsit; -aplicarea tratamentelor speciale pe suprafetele ce urmeaza sa fie vopsite; -alegerea materialelor si stabilirea metodei de vopsire; -omogenizarea, combinarea si diluarea materialelor; -verificarea suprafetelor vopsite; -efectuarea lucrarilor de retusare a suprafetelor vopsite; -utilizarea pistolului electrostatic; -alte unelte utilizate: maşini de lustruit, pensule, pistoale de vopsit, cutite, foarfeci, spacluri, racletete, perii de sarma etc; Activitate de vopsitor ,conform fișei postului.
Nordtec Romania SRL

Angajam Frigotehnist Sau Electromecanic Din Brasov Sau Imprejurimi.​


Firma de service si mentenanta cu acoperire nationala angajeaza persoana cu experienta sau fara in meseria de frigotehnist sau electrician, dornica sa se initieze intr o noua meserie,Cautam persoana cu minime abilitati tehnice si cu permis cat B pt deplasari in judet. Relatii conditii de colaborare si pachet salarial la tel

Spalatorie Auto


Spalatorie auto Premium - angajeaza personal cu experienta in domeniu . Salariu net (in mana) de la 3500 lei + bonusuri + 1 masa calda zilnic. Exclus sezonierii, persoane neserioase !!!!! Experienta si in domeniul vulcanizare auto reprezinta un avantaj salarial. In anumite situatii facilitam si conditii de cazare.
RS AUTO

Angajari Conducatori Auto


Angajajez cond auto cat B ptr transport marfa intern. pe masina de 10 ewp.
donimo trans srl

Căutăm Gestionar Pentru Magazin Vopsele Auto și Accesorii


Căutăm Gestionar Lucrător comercial pentru magazin vopsele auto și accesorii, echipamente de vopsire industrială Locurile vacante sunt in Brașov, Sibiu, Arad, Cluj Napoca Cerinte: - Studii medii sau superioare; - persoană cu experiență în domeniu; - cunoștințe de operare PC; - inventariere și eliberarea mărfurilor; - urmărirea stocurilor; - întocmirea documentelor necesare. Salarizare avantajoasă, tichete de masă. Program 9-17 Hai să ne cunoaștem! Hai în echipa noastră!
Romservice

Angajam Conducători Auto Profesionisti 11000 Ron Brut


Transport intern, pe ruta BV-B-BV, dube frigo dar și prelată, salariu brut 11000 ron-7000 8000 net în funcție de curse.
Daridavitrans

Ajutor Service-auto


Angajam ajutor service-auto, salarizare atractiva, tichete masa, posibilitatea calificarii la locul de munca in raport cu aptitudini.
SUPERSERV

Sc Gabal Trans Srl Angajeaza Conducatori Auto


Angajam conducatori auto pentru camioane de 20 T pentru transport international din zona SEBES deoarece avem incarcarile din SEBES-STUTTGART,,,,,,,,,,TUR-RETUR.Pentru informatii la nr sau
SC GABAL TRANS SRL

Angajez Conducator Auto


Angajam conducator auto, 3.5t, curse naționale. Salarizare 3000lei net, bonuri de masa, diurna, bonusuri lunare, anuale, abonament de sanatate.
Ramis Tech

Sc Gabaltrans Srl,​angajeaza Conducatori Auto


SC GABAL TRANS DIN SACELE ,ANGAJEAZA CONDUCATORI AUTO PENTRU CAMION 20T PENTRU TRANSPORT INTERNATIONAL .DORIM CONDUCATORI AUTO DIN SEBES DEOARECE INCARCARILE SUNT DIN SEBES-STUTTGART,,(TUR-RETUR )
SC GABAL TRANS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 72 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.