Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

40 Locuri de Munca Mecanic in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

40 Locuri de Munca Mecanic in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lacatus Mecanic Echipamente Silozuri


Cerințe: Experienta in domeniul silozurilor/echipamentelor agricole minim un an Permis de conducere categoria B (prezinta un avantaj) Disponibilitate pentru ore suplimentare, Deplasari zilnice la distante de 100-120 km si delegatii pe perioade de 1-2 saptamani Disponibilitate pentru deplasari Condiții: Transport/ cazare/diurna asigurate de firma in timpul deplasarilor Responsabilități: In scopul respectarii contractelor de mentenanta si constructie silozuri pe care firma le are incheiate cu clientii, candidatul va realiza lucrari de intretinere, reparatii, montaj, in vederea mentinerii echipamentelor, instalatiilor si utilajelor clientilor la parametrii optimi de functionare. Experiență de muncă : Mai mult de 1 an în domeniul lacatuserie, confectii metalice Categoria permisului de conducere : B
SILO TEHNO BEST SRL

Angajez Mecanic Multimarca


Angajez mecanic multimarca turisme și autoutilitare. Se oferă salariu motivant și program de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii va rog sunați la numărul din anunț.
VDA Spedition Service Parts

Angajez Mecanici Pentru Camioane


Angajam mecanici pentru camioane cu sau fara experienta. Salariu atractiv, program 09:00-17:00, luni-vineri. Zona Centura de Nord Craiova. Telefon: .
H-PRO TRUCK ASSISTANCE SRL

Inginer Proiectant Mecanic Cunoscator Fea Caut Job In Craiova


Inginer Creo PTC si FEA caut job in Craiova. Aplicatii FEA: Creo Simulate, Creo Live Simulation, SolidWorks Simulation, Onscale.
EMILIAN POPA

Junior - Inginer Proiectare Mecanic 3d Solidworks -- Inventor


Descrierea jobului: - proiecteaza piese 3D dupa date impuse sau dupa desene 2D -executa modificari in datele 3D si 2D dupa cerintele clientului Candidatul ideal: - absolvent al unei institutii de profil: liceu, Inginerie Mecanica sau Automatica - cunostinte temeinice de desen tehnic 2D si proiectare 3D:Inventor, SolidWorks, AutoCad - persoana organizata, motivata si orientata catre client; - ambitios, dinamic, deschis, comunicativ; - foarte bune abilitati de negociere, planificare si persuasiune; Constituie avantaj: - permis de conducere categoria B. Oferta (bonusuri, beneficii) - salariu atractiv, corespunzator activitatii prestate, bonusuri de prezenta si performanta; bonuri de masa; - lucru in mediu tanar si dinamic, cu reale posibilitati de dezvoltare a carierei intr-o companie de prestigiu.
HELPAN SRL

Angajez Lacatus Mecanic Pentru Confectii Metalice Usoare Si Prelate Pentru Camion


Angajez lacatus mecanic pentru confectii metalice usoare si prelate pentru camion. Tip job - Full time. Salariu - 3150 - 4000 lei Numarul de posturi disponibile: 2 Mobilitatea postului: Prezenta la locul de munca Tip contract: Nedeterminat. Nu se asigura transport, masa de pranz sau bonuri de masa. Locatie: Craiova - Str. Banul Stepan Nr. 1 A, In incinta Subansamble auto Craiova. Tel
Prelate Auto Craiova

Angajam Sudori,​ Lacatusi,​ Necalificati,​ Electro Mecanici,​ Soferi Camion Si Utilaje


Angajam Sudori, Lacatusi, Necalificati, Electro Mecanici, Soferi Camion si Utilaje penru SANTIERE DE CONSTRUCTII si realizari CONFECTII METALICE, AMENAJARI INTERIOARE Oferim standarde inalte pentru locul de munca, salariile sunt foarte avantajoase in functie de vechime si cunostiinte poate creste foarte usor . Mai multe detalii la sediul firmei noastre. Te asteptam sa ne cunoastem!
DubluTric

Angajam Sudori Mig-mag Lacatus Mecanic Cu Aptitudini De Sudori Pentru Constructii Din Tabla Si Tevi


Beneficii: - Salariu de baza in functie de nivelul de pregatire + bonus de performanta - Scolarizare platita - Bonuri de masa(35 lei zi) - Prima de Paste si de Craciun - Decontare transport - Prima pentru fiecare nou angajat adus in companie - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Program de lucru: 7:00-15:30 Pentru acest post sunt necesare aptitudini de baza, precum si experienta practica anterioara. Competentele necesare specifice iti vor fi transmise si facilitate in scoala proprie de sudori din cadrul companiei. Alaturi de noi iti vei continua dezvoltarea profesionala si vei avea un loc de munca stabil in cadrul unei companii cu o reputatie excelenta fata de clientii sai din Germania, America si Japonia. Te asteptam in echipa noastra!
GFT CRAIOVA SRL

Angajez Vulcanizator


Depozit anvelope SH angajează baiat cu sau fără experiența .pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați .
DA.​CHRI

Angajez La Spălătorie Auto


Angajez băieți și fete la spălătorie auto în Craiova .(chiar și fără experienta ) salariu negociabil +CM+bonusuri zilnice . .Tel ***** .
All

Spalatorie Auto


Spalatorie auto angajeaza personal cu experienta.Salariu 3000+bonusuri+carte de munca.6 zile/saptamana .Rog seriozitate.Tel
Syle car wash

Spalatorie Auto


Spalatorie auto angajeaza personal cu experienta.Salariu 3000 +bonusuri.6zile pe saptamana.carte de munca. Conditii excelente de munca.Rog seriozitate!!!tel.
Syle

Spalatorie Auto


Spalatorie auto angajeaza personal cu experienta.Salariu 2500+bonusuri+carte de munca.6 zile/saptamana. Tel
Se da o proba de lucru

Angajez Tâmplar,​vopsitor și Muncitori Necalificati


Fabrica de sicrie,în Pielesti Dolj angajează muncitori calificați și necalificați
Casa tâmplarului Diaconu

Angajez Lucrător Spalatorie Auto In Craiova


Angajez fete pt interioare la spălătorie auto (cu sau fără experienta) în Craiova . Tel .
Alle

Recrutam Vopsitori Si Operatori Cnc


DESCRIERE Pentru clientul nostru, un mare producator specializat in constructii metalice, proiectare, fabricare, instalare structuri metalice si componente de montaj, cautam Vopsitor si Operator CNC. Cerinte Vopsitor: Experienta in domeniu; Intelegerea procesului de vopsire (amestec, grosime, aplicare, uniformitate); Executarea lucrarilor de vopsire si finisare; Aplicarea tratamentelor specifice pentru uscarea materialelor de vopsire sau imbunatatirea calitatii stratului final. Cerinte Operator CNC: Studii medii sau calificare specifica; Cunoasterea modului de programare si functionare a utilajelor de taiere termica, echipamentelor si a sculelor utilizate; Analiza și atenție la detalii, capacitatea de a sesiza defectele, lucrul in echipa, indemanare , precizie, rigurozitate. Interpretarea si citirea dimensiunilor cotate intr-un desen de ansamblu sau de executie; Identificarea si participarea la diverse forme de pregatire profesionala (cursuri, seminarii etc.) pentru dobandirea de noi c
Lugera Makler Romania

Angajez La Spălătorie Auto în Craiova


Angajez fete la spălătorie auto (chiar și fără experienta) în Craiova . Salariu motivant +CM+bonusuri zilnice.. Tel .
All

Spalatorie Auto Craiova


Spalatorie auto angajeaza personal(fete si baieti)cu experienta.Salariu 3000.lei.6 zile pe saptamana.carte de munca+bonusuri. Rog seriozitate!!!
Syle car wash

Angajez Personal Necalificat Service Auto


Oferim specializare la locul de munca. Personalul angajat se ocupa cu schimbul de anvelope, efectuare pene. Se ofera posibilitatea invatarii operatiunilor de mecanica usoara pentru cei interesati. Adresa noastra: Craiova, Calea Severinului 56A, zona Marlorex. Program de lucru: L-J - 8,00 - 15.30, V: 08-15.30 ( sambata & duminica liber).
Ion Service

Companie De Transport Angajeaza Conducatori Auto C+e Pentru Intern Si Pentru Extern


S.C. angajaza soferi intern categoria C E pentru prelata si ciment-truck, experienta minim 3 ani ,deasemenea, se cauta sofer si pentru extern (comunitate). Pentru detalii sunati la numarul din anunt sau mesaj
SC
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 40 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.