Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

45 Locuri de Munca Mecanica in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

45 Locuri de Munca Mecanica in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare Colaborare Tinichigiu Auto


ALĂTURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE!!! Te pasionează mașinile și dorești o carieră în domeniul auto? Ai experiență și cauți o noua provocare? Alătură-te echipei noastre conduși de excelență, dedicați meseriei și clienților. Service Auto Alexa Bacau caută colaborare angajare tinichigiu auto. Cerințe: -Experiența in domeniul tinichigerie auto -Atenție la detalii respectând procedurile tehnice de lucru conform comenzilor de service -Efectuarea controlului final după reparație pentru asigurarea calității lucrării -Seriozitate -Permis cat.B -Deschis colaborării in echipă -Atenție față de client -Efectuarea curățeniei la postul de lucru Oferim: -Venituri financiare motivante cu procent din lucrările efectuate -Plata săptămânal -Condiții bune de lucru cu echipamentele necesare -Cursuri perfecționare -Contract de muncă nedeterminat -Înțelegere și respect -Flexibilitate în luarea deciziilor și deschiși la o colaborare bună pe termen lung -Suportul echipei -Diverse avantaje personale -Avantajul de a lucr
SC Alexa Vasile SRL

Ne Marim Echipa ! Angajam Conducator Auto Categoria B


Ești pasionat d mașini și d condus? Îți dorești un loc d muncă dinamic și provocator? Devino un membru al echipei noastre dacă te regăsești în următoarele: Ai permis d conducere categoria B (minim 2 ani vechime, fără evenimente rutiere grave); Constituie avantaj experiența profesională dobândită în domeniul pieselor auto; Ești o persoană deschisă, prietenoasă; Îți place să lucrezi în echipă; De ce să lucrezi la noi: Îți of rim un m diu d lucru primitor și colegi m r u gat să t ajute; Un p ch t s l rial tractiv și p ste medi , s lariul st oferit m r u la timp; Îți asigurăm mașină de serviciu în vederea transportului la de la locul de muncă; Climatul de lucru este unul pozitiv, bazat pe respect; Îți oferim șanse reale de dezvoltare a carierei și de avansare; Oferim discount special pentru angajații companiei la achiziția de piese auto;
BARDI AUTO

Angajam Conducator Auto Cat C+e Ro-ro /​ Ro-hu-ro


Angajam conducator auto din Onesti sau din apropiere , pentru transport marfa generala cu ansamblu cap tractor + semiremorca . Se fac curse interne si tur retur RO - HU - RO cu plecare la inceput de saptamana din zona de domiciliu si venire la sfarsit de saptamana .
ANDRAPET SRL

Sc Maremod Sa Angajeaza De Urgenta Electrician De Intretinere Si Electromecanic


electician --electromecanic cu experienta in domeniu confectiilor textile (masini de cusut,mese de calcat, prese de calcat ,generatoare termice,compresoare) -Relatii la telefon -angajam muncitori calificati in cofectii textile(sa traga bine la masina de cusut)

Angajez Electrician Auto Camioane


SC LEOSERV din N Bălcescu service camioane,. angajează electrician auto camioane .Șalariu atractiv.
Leoserv
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 45 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.