Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

45 Locuri de Munca Mecanica in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

45 Locuri de Munca Mecanica in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Spălătorie Auto


Spălătorie Auto angajează personal cu şi fără experiență.Nr.tel
VD

Ne Marim Echipa ! Angajam Conducator Auto Categoria B


Ești pasionat d mașini și d condus? Îți dorești un loc d muncă dinamic și provocator? Devino un membru al echipei noastre dacă te regăsești în următoarele: Ai permis d conducere categoria B (minim 2 ani vechime, fără evenimente rutiere grave); Constituie avantaj experiența profesională dobândită în domeniul pieselor auto; Ești o persoană deschisă, prietenoasă; Îți place să lucrezi în echipă; De ce să lucrezi la noi: Îți of rim un m diu d lucru primitor și colegi m r u gat să t ajute; Un p ch t s l rial tractiv și p ste medi , s lariul st oferit m r u la timp; Îți asigurăm mașină de serviciu în vederea transportului la de la locul de muncă; Climatul de lucru este unul pozitiv, bazat pe respect; Îți oferim șanse reale de dezvoltare a carierei și de avansare; Oferim discount special pentru angajații companiei la achiziția de piese auto;
BARDI AUTO

Angajam Conducator Auto Cat C+e Ro-ro /​ Ro-hu-ro


Angajam conducator auto din Onesti sau din apropiere , pentru transport marfa generala cu ansamblu cap tractor + semiremorca . Se fac curse interne si tur retur RO - HU - RO cu plecare la inceput de saptamana din zona de domiciliu si venire la sfarsit de saptamana .
ANDRAPET SRL

Sc Maremod Sa Angajeaza De Urgenta Electrician De Intretinere Si Electromecanic


electician --electromecanic cu experienta in domeniu confectiilor textile (masini de cusut,mese de calcat, prese de calcat ,generatoare termice,compresoare) -Relatii la telefon -angajam muncitori calificati in cofectii textile(sa traga bine la masina de cusut)

Angajez Electrician Auto Camioane


SC LEOSERV din N Bălcescu service camioane,. angajează electrician auto camioane .Șalariu atractiv.
Leoserv
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 45 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.