Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

103 Locuri de Munca Mecanica in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

103 Locuri de Munca Mecanica in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Remat Brasov S.​a.​ - Conducator Auto


Aptitudini Permis categoria B+C+E; constituie avantaj curs de calificare macaragiu; Atestat transport marfuri; Certificat ADR; Card tahograf; Sa nu fie inscris in cazierul judiciar; Sa nu fie inscris in cazierul auto; Vechime minim 3 ani. Beneficii: - tichete de masa de 40 de lei; - decontare transport. - prime de sarbatori.
REMAT BRASOV S.​A.​

Tinichigiu Auto - Brasov


calificarea de tinichigiu - reprezinta avantaj; - permis conducere categoria B; - experienta in activitati de caroserie; - concentrare pe calitatea lucrarilor; - atent la detalii; - responsabil; - spirit colegial, comunicativ si de echipa; Responsabilitati: -executia reparatiilor specifice de tinichigerie pentru lucrarile repartizate; -respectarea timpilor de lucru si tehnologiei specifice de reparatii; -asumarea raspunderii privind lucrarile efectuate; RADACINI MOTORS BRASOV Adresă: Calea București 124-126, Brașov 500299
RADACINI MOTORS BRASOV

Angajam Spalator Auto


Spalatorie auto manuala angajm spalator auto cu experienta pentru spalarea exterioara a masinilor. Post full-time, salariu negociabil la interviu. Tel.
Spalatoria Jumbo Brasov

Angajam Spalator Auto


Angajam spalator auto , cu experienta , salariu de la 2500 lei luna. Pentru detalii :
Herbi Automobile

Angajam Conducător Auto


Sc angajam conducător auto cat CE din Brașov sau imprejurimi camion 40 t prelata curse interne plecări din Brașov și retur in Brasov card tahograf atestat profesional curse în toată țara cu retur la Brașov.
Transport

Angajare Conducator Auto Profesionist Cu Adr


Necesitam 2 cond auto profesionisti cu ADR pentru punctul de lucru de la Barcelona ,salariul 3000euro lunar .Rugam seriozitate!
Transport Madeira SRL

Angajăm Conducatori Auto Profesioniști 7000ron 8000ron Net 11000 Brut


SC Dari &Davi Trans SRL angajează șoferi profesioniști inter Brașov. Salarizarea atractivă.
SC Dari Davi Trans SRL

Angajam Vopsitor


angajam vopsitor, salariu atractiv ,, ,multe alte avantaje Program 8 ore , masă caldă la prânz
Fitness Store srl

Vopsitori Pregatitori


Dacă ești pasionat de masini, în special de partea de pregătire pentru vopsire, da-ne de veste. Cerințele sunt simple. Este nevoie sa fii echipat cu integritate și dragoste pentru meserie, sa fii sociabil și dornic de a învata. Ai parte de înțelegere, autonomie pe postul ocupat și multe provocări constructive. Noi ne angajam sa respectăm dorințele tale. Tot ceea ce cerem este seriozitate
red caroserie

Angajez Vopsitor In Camp Electrostatic


SC NORDTEC SRL Brasov este o firma care proiecteaza produce vitrine si rafturi frigorifice. Cerințe: Experiența de min 1 an în domeniu-obligatoriu; Responsabilitate, seriozitate, implicare; Condiții: Program de lucru 7:30-16:30 cu o oră pauză; Zona Astra Brasov Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Ore spulimentare achitate; Pachet salarial motivant. Responsabilități: -verificarea suprafetelor pentru vopsit; -aplicarea tratamentelor speciale pe suprafetele ce urmeaza sa fie vopsite; -alegerea materialelor si stabilirea metodei de vopsire; -omogenizarea, combinarea si diluarea materialelor; -verificarea suprafetelor vopsite; -efectuarea lucrarilor de retusare a suprafetelor vopsite; -utilizarea pistolului electrostatic; -alte unelte utilizate: maşini de lustruit, pensule, pistoale de vopsit, cutite, foarfeci, spacluri, racletete, perii de sarma etc; Activitate de vopsitor ,conform fișei postului.
Nordtec Romania SRL

Tehnician Auto (tester și Diagnoză Auto)


Căutăm coleg! Tehnician auto cu experiență în tester și diagnoză auto Bună ziua tuturor pasionaților de automobile și tehnologie auto! Astăzi avem o veste specială pentru voi. Echipa noastră de la service-ul AutoChelu este în căutarea unui nou coleg, un tehnician auto cu experiență în tester și diagnoză auto. Dacă ești pasionat de mașini și vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică și profesionistă, atunci această veste este pentru tine! La service-ul nostru auto, punem accent pe calitatea serviciilor oferite clienților noștri. Suntem specializați în diagnosticarea și repararea automobilelor, iar pentru asta avem nevoie de un coleg dedicat și priceput în manevrarea testerelor și în efectuarea diagnozelor auto. Experiența în acest domeniu este esențială, deoarece ne dorim să fim mereu la nivelul așteptărilor clienților noștri. Dacă ești tehnician auto cu experiență în tester și diagnoză auto și vrei să faci parte dintr-o echipă prietenoasă, atunci vino să ne cunoaștem! La noi vei avea
SERVICE AUTOCHELU

Tehnician Electromecanic


Manpower recrutează un Tehnician Electromecanic pentru un client de prestigiu, lider în producția de ambalaje de carton sustenabil. Cerințe: Disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi Cunoștințe în electrică, senzoristică și mecanică pneumatică Beneficii: Salariu competitiv Tichete de masă în valoare de 30 lei zi Bonusuri Prima de sarbatori si vacanta Abonament 7Card Abonament Bookster Abonament medical Transport asigurat pe rutele deschise Dacă ești o persoană dedicată, pasionată de domeniul tehnic și dornică să te dezvolți într-un mediu stimulant, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de email sau să ne contactezi la numărul de telefon *****5. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să te avem în echipa noastră!
Manpower Brasov

Media netă estimată pe baza celor 215 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajari Conducatori Auto


Angajajez cond auto cat B ptr transport marfa intern. pe masina de 10 ewp.
donimo trans srl

Angajăm Cond Auto Ptr Categ C,​ Ce


Angajăm ptr transport marfa local Braşov cond auto cu experiență min 3 ani pe mașini de mare tonaj ( cap tractor +semiremorca ) . Mai multe detalii la tel (
NEMET ITC

Angajam Operator Vopsitor


Angajăm operator vopsitor Cerinte: Minim 8 clase; Disponibilitate program 3 schimburi; Experientă pe un post similar reprezintă un avantaj; Responsabilitate, seriozitate, implicare. Pachet salarial: - Salariul negociabil; - Tichete de masă; - Asigurare medicală la o clinică privată de sănătate; - Bonus individual; - Bonus performantă; - Transport asigurat din mai multe zone; Zone transport: Brașov, Sita Buzăului, Întorsura Buzăului, Budila, Dobârlău, Lunca Mărcușului, Lunca Calnicului, Ilieni, Dobolii de Jos, Podu Olt, Prejmer, Sanpetru, Bod, Hălchiu, Ariușd.
Wsa Group

Spalatorie Auto


Spalatorie auto Premium - angajeaza personal cu experienta in domeniu . Salariu net (in mana) de la 3500 lei + bonusuri + 1 masa calda zilnic. Exclus sezonierii, persoane neserioase !!!!! Experienta si in domeniul vulcanizare auto reprezinta un avantaj salarial. In anumite situatii facilitam si conditii de cazare.
RS AUTO

Inchiriez Service Auto In Brasov


Inchiriez service auto in Brasov, 800 mp, Stand ITP autorizat, Stand Directie, 3 Elevatoare + Elevator Vulcanizare, 3 birouri. Relatii la telefon
TODFAX COMEX SRL

Service Auto Camioane și Semiremorci Oră Manoperă 160/​oră


service auto camioane Brașov
SC Dari Davi Trans SRL

Conducător Auto Categoriile B,​ C,​ C+e


PePlatforma.ro angajează: Conducător auto categoriile B, C, C+E cu experiență în transport de vehicule (noi, sh, defecte avariate), utilaje agricole și industriale dar si a altor mărfuri ce se pretează transportului cu platforme descoperite Peplatforma.ro activează în domeniul transporturilor de vehicule (noi, sh, defecte avariate), utilaje agricole și industriale dar si a altor mărfuri ce se pretează transportului pe platforme descoperite. In paralel oferă și servicii non-stop de asistență rutieră și tractări auto Căutam un angajat serios, cu spirit practic, orientat către client, cu domiciliul în Brașov Descrierea jobului RESPONSABILITĂȚI: Preluare, inspectarea vizuala, manipularea vehiculelor transportate Participare(supravegheaza și asigurara marfa) la încărcare descărcare mărfurilor transportate Completarea documentației aferente transportului (CMR, Proces-verbal de predare primire, etc). CERINȚE: Permis de conducere categoria B,C, E. Experienta in transportul de vehicule constiti
peplatforma.​ro

Ajutor Service-auto


Angajam ajutor service-auto, salarizare atractiva, tichete masa, posibilitatea calificarii la locul de munca in raport cu aptitudini.
SUPERSERV
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 103 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.