Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Mecanica in Galati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Mecanica in Galati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Spalator Auto


Anagajez spalatori auto in Galati. Salariu motivant+bonusuri pentru serviciilr de cosmetica auto Detalii la sediul din Bld George Cosbuc nr 290
Vandamah Srl

Media netă estimată pe baza celor 5 de salarii introduse în Salario: 3611 RON/Luna

Consultant Financiar - Leasing Auto


Cerințe: Candidatul ideal are experiență în vânzări de servicii sau call center (dar nu este strict necesar); este organizat; are ambiție; are atitudine pozitivă și prietenoasă. Condiții: Oferim un job full-time, cu activitate în sediul nostru dintr-o clădire de birouri din municipiul Galați. Echipa are permanent acces la echipamente IT performante, cafea, apă, ceai, fructe. Beneficii: Oferim salariu fix 3300 Lei brut + 700 Lei bonus la indeplinirea obiectivului de apeluri + comision 1% din fiecare contract intermediat. Responsabilități: Consilierii noștri financiari efectuează zilnic minim 30 de apeluri de prospectare la firmele din zonă, propunând serviciile financiare pentru care suntem autorizați (leasing auto, credit de investiții). Datele de contact ale firmelor vor fi furnizate din baza de date proprie. Pașii următori în procesul de vânzăre a serviciilor financiare: veți face calcule în generatorul de rate de credit pentru viitorul client și îi veți comunica ofertele, veți solic
ADN BROKERAJ SI INTERMEDIERE FINANCIARA SRL

Angajam Soferi Auto Profesionisti


Societate cu sediul in Galati ce isi desfasoara activitatea in spațiul comunitar angajează pe perioada nedeterminata soferi profesionisti-CE . Perioada lucru :stabilita de comun acord Decontarea fisei medicale Salariu: 3000ron/carte de munca+75 diurna zilnica! Masini dotare:Daf E5/6,curate si in perfecta stare de funcționare. Se lucrează la containere maritime Respectarea timpilor de conducere Cerinte Se cere maxima seriozitate și profesionalism ! Experienta constitue un avantaj insa avem si colegi binevoitori in a oferi ajutor. Detalii doar la tel .
Arman
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.