Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Mechanical engineer in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Mechanical engineer in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mechanical engineer in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mechanical engineer in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Tehnician Service Reparatii Stivuitoare - Zona Craiova


Util SPC Companie romaneasca, distribuitor de stivuitoare Crown si Hyundai in Romania cauta colegi. Cautam persoane serioase, ordonate, punctuale si cu spirit de echipa Activitatea se va desfasura in zona Craiova -Constatarea defectelor aparute si repararea echipamentelor cu propulsie electrica sau termica; -Efectuarea verificarilor si a operatiilor de intretinere a echipamentelor; -Identificarea pieselor de schimb necesare reparatiilor. Oferim: -Oportunitatea de a lucra intr-o companie dinamica si serioasa -Salariu atractiv -Bonuri de masa -Bonus lunar in functie de performanta -Al 13-lea salariu in decembrie incepand cu anul urmator celui de angajare
UTIL S.​P.​C.​

Angajăm Tehnician Gene Si Unghii,​ Coafeza


Angajam hairstylist coafeza, frizeri, makeup artist, tehnicieni gene micropigmentare, cosmeticieni si manichiuriste cu experienta si portofoliu de clienti. Oferim 50% din incasari. Salonul este situat intr-o zona cu trafic stradal intens, are o vechime de 5 ani, fiind cel mai mare salon din zona. Va asteptam sa va cunoastem!
Esteticmaxident srl

Angajam Tehnician Handyman


Cautăm tehnician handyman, care să se alăture echipei existente. Punem accent pe munca în echipă și căutăm persoane profesioniste, responsabile, deschise, doritoare să învețe și să evolueze. Responsabilități: Verificare și reparații finisaje; Înlocuirea gresiei și faianței deteriorate; Reparații pereți; Vopsire profile metalice; Zugrăvit pereți murdari. Cerințe: Studii minime: medii Experiența pe post similar constituie avantaj; Capacitatea de a comunica eficient cu alți membri ai echipei și cu clienții; Capacitatea de a lucra sub presiune și de a respecta termenele limită stricte. Beneficii: Salariul în funcție de gradul calificării și al experienței; Pachet de beneficii non-financiare (reduceri și gratuități pentru servicii medicale, pentru angajat și familie, tichete de masă, bonusuri de performanță, diurne, teambuilding, etc); Oportunitatea de a lucra cu colegi specialiști calificați, dornici să îți ofere suport și care să te integreze în echipă; Echipamente de lucru de calitate su
CBS Eastern Europe
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.