Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

118 Locuri de Munca in Medias - Joburi in Medias

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

118 Locuri de Munca in Medias - Joburi in Medias

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Medias si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Medias si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer Mecanic Proiectare Cad


Sunt inginer mecanic și folosesc program de proiectare parametrică, acest program imi permite realizarea precisă a modelelor 3d, atât piese individuale, cât și ansambluri, precum și generarea asociativă, pe baza lor, ale desenelor de execuție pentru piese și ansambluri. de asemenea, imi ofera posibilitati de randare foarte bune ale modelelor 3d si cu un program asociat (femdesigner for alibre design) pot realiza si simulari ale comportamentului pieselor la diferite tipuri de solicitari, prin metoda analizei cu element finit (FEA). Fișierele rezultate pot fi exportate în diferite formate (.stl, .igs, .stp sau altele), care pot fi citite de mașini-unelte cu comanda numerica sau imprimante 3D Intrucat posed autorizare in domeniu (sunt Persoana Fizica Autorizata), pot furniza aceste servicii in regim de colaborare, perfect legal.
PFA Alecsoiu

Ingrijitoare Batrani Austria


firma din Medias recruteaza personal pentru ingrijit batrani in Austria ,se cere limba germana la nivel conversational,nu se percepe comision

Angajare Asistent Secretariat Birou Notarial


Birou notarial situat în Mediaș angajează personal cu atribuții de secretar notarial. Activitatea presupune muncă pe calculator, motiv pentru care sunt necesare cunoștințe de nivel mediu de operare în programele Office Word si Excel și în aplicațiile de gestionare mesaje email. Se oferă salariu competitiv, bonuri de masă. Program luni -vineri, 8:30-16:30 Ne bucurăm să te avem alături de noi!
B.​I.​N.​ HELJU DANIELA

Angajam Conducatori Auto Cu Experienta De Minim Doi Trei Ani La Fan Courier Medias !!!


Informatii la tel. , sau la sediul firmei in Medias, strada Iulia Maniu nr. 2 A , intre orele 9-17 .
FAN JOKER SRL

Status Quo Glovo


DESCRIERE Echipa STATUS QUO caută livratori cu program flexibil și venit dinamic în mai multe orașe din România! Ești în căutarea unei oportunități de lucru flexibilă și plină de dinamism? Dacă îți place să fii pe drumuri și să câștigi în funcție de eforturile tale, atunci te așteptăm în echipa noastră de livratori entuziaști. Suntem prezenți în orașe precum Timișoara, Cluj, București, Iași, Constanța, Bacău, Suceava, Galați, Craiova, Sibiu, Focșani, Buzău, Brașov, Rm. Vâlcea, Baia Mare, Botoșani, Drobeta TS, Arad, Zalău, Mediaș, Piatra Neamț, Pașcani, Tecuci, Roman și Oradea. Cerințe: Posedarea unui Vehicul: Indiferent dacă ai mașină, bicicletă sau scuter, te poți alătura echipei noastre. Dorința de Lucru: Ești dedicat și motivat să oferi servicii excelente clienților noștri. Atitudine Pozitivă: Comunici bine, ești orientat către clienți și poți gestiona situațiile cu calm și profesionalism. Descrierea jobului Responsabilități: Efectuarea livrărilor în timp util și în siguranță către
Status quo

Operator Productie


SC FORTZA.RO, cu sediul in Medias, angajeaza OPERATOR UTILAJ Responsabilități principale: - Operează utilaje de producție automate conform planului de producție al companiei; - Execută toate activitățile necesare pentru a opera utilajul alocat, inclusiv solicitări de materiale necesare în timpul producţiei; - Execută toate verificările de calitate aşa cum sunt definite în instrucţiunile de lucru; - Alimentează utilajul cu materiale și menţine locul de muncă ordonat şi curat; - Respectare norma SSM . Cerinte: - Sa fii om serios si harnic; - Sa fii punctual; - Sa fii indemanatic.
SC FORTZA.​RO

Media netă estimată pe baza celor 345 de salarii introduse în Salario: 2670 RON/Luna

Servicii Contabilitate Firme și Persoane Fizice


Înființare firme . Contabilitate de la a l z (primara , declaratii si bilant ), resurse umane. Declarații unice și Spațiu Privat Virtual . Orice domenii de activitate.
Vlad Adriana Contabil autorizat

Angajam Agent Vanzari


Producator bauturi racoritoare angajam agent vanzari cu permis cat B din loc Medias sau localitati invecinate
Sc Beverage Drink Srl

Economist


Sc Runola Fiber Industry , firma producatoare de barci poliester, angajeaza per direct economist, full time. Experienta cu programul Saga si cunoscator Microstost Office este o necesitate. Pentru informatii suplimentare, telefon
SC Runola Fiber Industry

Media netă estimată pe baza celor 28140 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Sofer Tur-retur


Firma de transport international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti categoria C+E, pentru curse tur- retur prelata. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Se ofera conditii excelente de munca . Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon : *****5.

Serviciul De Curierat Rapid Dpd Mediaș,​ Angajează Curieri.​


Vino în echipa noastră! Serviciul de curierat rapid Dpd Mediaș, angajează curieri. Descrierea postului: - asigurarea unui serviciu profesional clienților prin livrarea coletelor și ridicarea comenzilor în mod eficient pe zona alocată. -respecta standardele de calitate și procedurile de curierat. Cerințe: - Permis de conducere, categoria B - Studii medii - Orientare către client - Bune abilități de comunicare - Persoană dinamică și motivată - Experiența în domeniu, constituie un avantaj Detaliile salariale, se discuta la sediu. Cv-urile se pot depune la sediul nostru din Mediaș, Str. Gării, nr. 10 (pe variantă). Numărul de telefon pentru contact este
Dpd Medias

Caut Doamna Ptr Menaj Si Gatit La Un Apartament In Media,​ Str Cluj


Caut o doamna serioasă, ingrijita ptr menaj si gătit, două zile pe saptamana la un apartament in Medias, str Cluj, jud Sibiu. Ofer intre 600 si 650 lei. Tel:
persoana fizica

Mecanic Intretinere


Candidatul ideal Ai scoala profesionala si/sau o formare in domeniul mecanicii de utilaje. Esti o persoana serioasa si harnica si iti place sa lucrezi in echipa. Esti adeptul lucrului bine facut, stii sa te adaptezi rapid la situatii noi, iar actiunile tale sunt prompte si eficiente. Descriere: Asamblarea, dezasamblarea, reparația și înlocuirea diverselor piese Setarea/ajustarea și instalarea mașinilor și utilajelor Activitate este aceea de realiza operatiunile de reparare, montare, demontare, curatare si conservare a utilajelor Cunoștințe de mecanică, electrică și pneumatică Cerinte: Experiență relevantă în mecanica de mentenanță Persoană organizată Capacitate de lucru independent, cât și în echipă Seriozitate Ce oferim: Salariu motivant incepand cu 4000 de lei, in functie de experienta. Mediu de lucru dinamic.
S.​C.​ FORTZA.​RO S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 46 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Angajare Personal Secretariat Birou Notarial Mediaș


Birou notarial situat în Mediaș angajează personal cu atribuții de secretar notarial. Activitatea presupune muncă pe calculator, motiv pentru care sunt necesare cunoștințe de nivel mediu de operare în programele Office Word si Excel și în aplicațiile de gestionare mesaje email. Se oferă salariu competitiv, bonuri de masă. Program luni -vineri, 8:30-16:30 Ne bucurăm să te avem alături de noi!
B.​I.​N.​ HELJU DANIELA

Inginer Service Echipamente Industria De Petrol Si Gaze


Societate comerciala din localitatea Medias, angajeaza inginer service echipamente industria de petrol si gaze. Departamentul service /Mentenanta INGINER / TEHNICIAN SERVICE ECHIPAMENTE INDUSTRIA DE PETROL SI GAZE Care sunt solicitarile noastre: Absolvent studii medii/superioare tehnice; Cunostințe bune mecanică și hidraulică; Autorizație ANRE, ISCIR, INSEMEX un avantaj Minimum 2 ani experiență în domeniul gazelor naturale; Determinare și responsabilitate; Abilități de comunicare verbală și scrisă; Gândire tehnică; Capacitatea de a lucra în echipă Punctualitate Seriozitate Responsabilitate si implicare Dispus la program prelungit in perioade aglomerate Cunostin e IT: deprinderi utilizare MS Ofice (Word, Excel, PowerPoint, Outlook); Limba straina: engleza (mediu / avansat) Experiență în domeniul electric, automatizări și hidraulică; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate deplasări. Activitatile zilnice: Instalare echipamente industriale; Revizii periodice asupra echipamentelor
flowrond med

Sc Runola Logistics Srl,​ Angajeaza Per Direct Soferi Profesionisti Si Incepatori Categoria B+e


SC RunOla Logistics SRL, firma de transport intern si international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti si incepatori categoria B+E pentru transport international de marfuri generale in regim comunitate. Programul de lucru pe comunitate este de 3 saptamani cu o saptamana libera. Se ofera conditii excelente de munca cu autoutilitare de 3.5tone . Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon :
RunOla Logistics srl

Angajam La Fan Medias,​ Operatori Calculator Fete Sau Baieti ,​operator Date Sau Dispecer Curierat !!!


OPERATOR DATE calculator la FAN Courier Medias. Asteptam tinere sau tineri care au cunostinte in domeniu sau stapanesc foarte bine , Calculatorul si alte deviceuri .Vreti sa lucrati la cea mai mare companie de curierat din Romania ? Va asteptam la sediul firmei sau pentru alte detalii la tel . .
FAN JOKER

Angajare Muncitori In Domeniul Confectii Metalice.​


Firma din domeniul confectii metalice , ce detine un atelier in Copsa Mica , jud Sibiu , angajeaza muncitori in domeniu , sudori , lacatusi mecanic. Relatii la tel.
AURALIT 23 STONE SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 118 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.