Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

67 Locuri de Munca Medic Stomatolog in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

67 Locuri de Munca Medic Stomatolog in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Medic Stomatolog in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Medic Stomatolog in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Consilier In Vanzarea De Produse Tehnico-medicale Receptie


Responsabilitati: Identifica necesitatile clientului pentru a putea oferi produsul potrivit; Introducerea, urmarirea deciziilor in programul CAS realizarea rapoartelor si folosirea instrumentelor specifice ale companiei pentru gestionarea bazei de clienti; Planificarea si monitorizarea activitatilor zilnice, saptamanale si lunare, in conformitate cu obiectivele PL Indeplineste target-ul si obiectivele stabilite de coordonatorul PL ; Monitorizeaza permanent activitatea de vanzari-incasari; Intocmeste analize si rapoarte diverse; Cerinte: Studii medii superioare, asistent medical, kinetoterapeut,, Abilitati d comunicare si ascultare, negociere si persuasiune, prezentare si munca in echipa; Dinamism si abilitati d lucru cu termene limita; Proactivitate, seriozitate, constiinciozitate si promptitudine in indeplinirea activitatii profesionale; Cunostinte avansate d operare PC (MS Office: EXCEL, WORD); Ofertă (bonusuri, beneficii): Oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist și stabi
TRIAMED

Angajam Asistenta Medicala!


Angajam ASISTENTA MEDICALA! Candidata Ideala Absolventă a unei școli sanitare acreditate și recunoscute național Integritate, seriozitate, amabilitate și flexibilitate Integrare în echipă bune abilități de comunicare și relaționare, capacitate de organizare și planificare a timpului și a sarcinilor încredințate, lucru în echipă Buna organizare a programului de lucru si abilități de recepție. Beneficii Loc de muncă stabil. Acumulare de experiență și oportunități de promovare în interiorul companiei. Daca esti o persoana pasionata, serioasa, punctuala, cu grija fata de pacient si cu disponibilitatea de a creste impreuna cu noi, te asteptam sa ne contactezi. Trimite-ne CV-ul tău la adresa:
RAMO DENT PRAXIS

Angajez Receptioner Medical


Suntem în proces de căutare a unui nou membru în echipa noastră!! Angajăm recepționer medical Ce îți oferim? - un mediu de lucru plăcut format din profesioniști - O echipă care te va ajuta și te va susține - O comunitate frumoasa de oameni cu care poți interacționa Ce te califică pentru interviu? - Organizare - sa iti faca placere ca totul in jurul tau sa fie in ordine, organizat si bine structurat - Comunicare - noi interacționăm foarte mult cu oamenii, iar tu vei fi puntea de legătura intre echipa ta si ei - Responsabilitate - tratăm actul medical cu seriozitate și profesionalism și avem nevoie ca tu să fii un om pe care ne putem baza Suntem nerăbdători să te cunoaștem!! Trimite-ne cv-ul tau pe și te vom contacta pentru interviu.
ERA DENTAL PRACTICE SRL

Angajare Colaborare Medici


NE INTREGIM ECHIPA! Clinica CordAorta MED Consult cu sediul in Arad , strada Steagului nr 91 A, angajeaza doreste colaborare cu medici specialisti primari in SPECIALITATI MEDICALE CONEXE CU CARDIOLOGIA , acestea fiind : Neurologie, Diabet - nutritie si boli metabolice , Psihiatrie (cu sau fara contract cu CJAS) și Psihologie. Cerinta primordiala este disponibilitatea de a lucra in echipa in favoarea pacientului ! Te asteptam pentru o colaborare frumoasa , centrata atat pe grija pentru pacient cat si pe dezvoltarea ta profesionala si personala. PROGRAMARE PENTRU INTERVIURI - telefon : SAU - e-mail:
CORDAORTA MED CONSULT SRL

Angajam Manager Cabinet Medical


Cautam un profesionist cu experienta in gestionarea echipelor, intr-un business care isi deruleaza activitatea in multiple locatii din Timisoara Mai precis cautam un manager care sa consolideze business-ul Kynesys. Cum stii daca esti potrivit? 1. Apreciezi cultura Kynesys, caractarizata prin dinamism, profesionalism si implicare 2. Ai experienta anterioara in dezvoltarea business-urilor cu mai multe locatii 3. Comunici bine si stii cum sa dezvolti relatii pe termen lung 4. Coordonezi si motivezi echipe de dimensiuni medii 5. Intelegi cum functioneaza un model de business construit pe o franciza 6. Sistematizezi procesele de lucru interne si interactiunea cu pacientii 7. Ai focus pe directiile strategice si masori continuu progresul 8. Iti este usor sa creezi partenerate cu companile medii si mari Daca ai citit pana aici, inseamna ca mare parte din lista de mai sus este despre tine si probabil ca doresti sa afli mai multe lucruri despre noi. Te invit sa le gasesti pe website-ul Kynesys,
kynesys

Angajez Asistenta Medicala


Cabinet stomatologic in zona Lipovei, angajam asistenta medicala full time sau part time, dedicata locului de munca, implicata, serioasa. Asteptam CV uri pe email() sau la telefon( )
EndoBaloi

Medici Psihiatri (b/​f) - Occitania,​ Franța


Euromotion Medical recrutează medici specialiști în psihiatrie (b/f) pentru un spital de stat situat în sudul Franței, în regiunea Occitania. Descriere: - psihiatrie pentru adulți Salariu: între 5000 și 7000 net pe lună, în funcție de profilul candidatului. Cerințe: - diplomă de medic obținută în Uniunea Europeană - diplomă de specialist în psihiatrie obținută în Uniunea Europeană - nivel de franceză intermediar B1-B2. pentru candidații care nu vorbesc limba franceză, se pot organiza cursuri intensive pentru a atinge nivelul B1-B2. Avantaje: - oraș situat în sudul Franței, în frumoasa regiune Occitania, la o oră de orașul Toulouse și de aeroport - excelente condiții de muncă - între 5 și 8 săptămâni de concediu plătit pe an Pentru mai multe informații și pentru alte posturi disponibile:
Euromotion Medical

Angajez Asistentă Medicală Pentru Clinică Stomatologică


Căutam o persoană tânără și dornică de evoluție, care să se alăture echipei noastre. Experiența nu este necesară, dar este necesar să aveți studiile de asistent medical (facultate sau postliceală) finalizate. Așteptăm să ne trimiteți Cv-ul dumneavoastră pe adresa:
ERA DENTAL PRACTICE SRL

Registrator Medical


Angajam registrator medical, o persoana cu abilitati de comunicare si relationare cu pacientii, cunostinte operare calculator, capacitate de organizare si rezistenta la stres, pentru preluarea apelurilor telefonice, programarea pacientilor, inregistrarea lor in programe specifice. Beneficii: contract de munca full time, bonuri de masa, prima de sarbatori, bonus de performanta anual sau trimestrial.
SC Neurorad SRL

Media netă estimată pe baza celor 141 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Medici Generaliști (b/​f) - Sudul Franței


Euromotion Medical recrutează medici specialiști în medicină generală (b/f) pentru un serviciu de spitalizare la domiciliu situat în sudul Franței, în regiunea Nouvelle-Aquitaine. Descriere: - activitate de medicină generală - spitalizare la domiciliu - 100 paturi - echipă de 4 medici Salariu: între 5000 și 8000 net pe lună, în funcție de profilul candidatului. Cerințe: - diplomă de medic obținută în Uniunea Europeană - diplomă de specialist în medicină generală obținută în Uniunea Europeană - nivel de franceză intermediar B1-B2. pentru candidații care nu vorbesc limba franceză, se pot organiza cursuri intensive pentru a atinge nivelul B1-B2. Avantaje: - oraș situat în sudul Franței, în frumoasa regiune Nouvelle-Aquitaine, la o oră de orașele Bordeaux și Toulouse - la o oră de aeroportul din Toulouse și o oră și jumătate de aeroportul din Bordeaux - excelente condiții de muncă (orar de muncă, remunerație, avantaje profesionale) Pentru mai multe informații și pentru alte posturi disponi
Euromotion Medical

Angajez Personal Medical


Societate Medicala angajează asistenta medicala full time dispusa uneori la program prelungit, sa posede un hand writng lizibil și minima.experienta profesionala.
Cabinet Dr Jurj

Medic Veterinar Timisoara


Se cauta medic veterinar in Timisoara cu atestat de libera practica. Cerinte : experienta in domeniu, Dorim sa fie o persoana responsabila , dinamica pasionata de aceasta meserie si cu capacitatea de a lucra intr o echipa Oferim un mediu de lucru placut intr o echipa tanara si profesionista la o clinica dotata cu aparatura moderna Salariu atractiv ,bonus de performanta si posibilitatea de avansare Cv -urile pot fi trimise la adresa de email
Clinica veterinara

Angajam Medic Veterinar


Clinica Veterinara, angajeaza medic veterinar cu drept de libera practica. Doresti sa lucrezi intr-un mediu placut, inconjurat de animalute? Esti o persoana dinamica, sociabila si cu spirit tanar? Ce ne dorim sa faci? Consultatii generale, vaccinari, deparazitari, imagistica, mica chirurgie, dermatologie, interpretare analize, intocmirea fiselor pacientilor si urmarirea evolutiei acestora, tratamente curente. Este ceva cu care nu te descurci dar vrei sa evoluezi, vei avea tot sprijinul nostru. In cadrul clinicii empatia este pe primul loc, trebuie sa ai rabdare si sa fi o persoana atenta cu pacientii nostrii. Experienta reprezinta un avantaj. Te asteptam in echipa noatra.
Clinica veterinara

Medici Oftalmologi (b/​f) - Franța (guadeloupe)


Euromotion Medical recrutează medici oftalmologi (b/f) pentru un centru privat din Franța (Guadeloupe). Descriere: - centru medical privat construit în 2022 - activitate de consultații cu posibilitatea de a face și chirurgie - echipă completă cu ortoptist și secretară medicală Salariu: până la 15000 net/lună, în funcție de profilul candidatului și de activitate. Cerințe: - diplomă de medic obținută în Uniunea Europeană - diplomă de specialist în oftalmologie obținută în Uniunea Europeană - nivel de franceză intermediar B1-B2. pentru candidații care nu vorbesc limba franceză, se pot organiza cursuri intensive pentru a atinge nivelul B1-B2. Avantaje: - insulă paradisiacă, turistică - ajutor la instalare (cazare, mașină, școală pentru copii etc.) - echipamente de ultimă generație
Euromotion Medical

Office Manager Clinica Medicala


CLINICA HOPE este o clinică specializata in tratamentul tulburarilor emotionale. Oferim toate tipurile de servicii necesare recuperării complete a minții și sufletului atât pentru adulți, cât și pentru copii. Suntem cea mai mare clinică ambulatorie de sănătate mintală din România, avand un numar de 7 clinici. Persoana pe care o cautam va trebuisa indeplineasca doua roluri principale: - va trebui periodic sa ia legatura cu medicii de familie si cei cu specializare asociata cu a noastra pentru a asigura colaborari si un flux continuu de pacienti. - Asigura partea administrativa cat si de management al echipei si a clinicii in sine. alificări: Abilități dezvoltate de comunicare: - Experienta in asistenta administrativa - Abilități de serviciu clienți - Excelente abilități organizatorice și atenție la detalii - Abilitati de vanzare - Abilitati de leadership Abilitățile și calificările relevante care ar fi benefice includ cunoașterea terminologiei medicale, competența în utilizarea Microsof
CLINICA HOPE SRL

Angajam Asistent Medical Generalist/​laborator


Clinica Sante angajeaza asistent medical generalist, cu sau fara experienta. CV se trimit pe mail sau la sediul nostru din Timisoara, Calea Bogdanestilor nr 6
Clinica Sante

Angajare Medic Rezident Medicina Muncii


Bună ziua, Sunt medic rezident medicina muncii, an 2, în Timișoara și optez pentru angajare part time, la o clinică privată, în Timișoara. E-mail de contact:
SCMUT

Medici Psihiatri (b/​f) - Clinică Privată (franța)


Descriere: - clinica face parte dintr-o asociație non-profit - activitate de psihiatrie generală - echipă multidisciplinară: medici și personal paramedical Salariu: între 5000 și 8000 net pe lună, în funcție de profilul candidatului. Cerințe: - diplomă de medic obținută în Uniunea Europeană - diplomă de specialist în psihiatrie obținută în Uniunea Europeană - nivel de franceză intermediar B1-B2. pentru candidații care nu vorbesc limba franceză, se pot organiza cursuri intensive pentru a atinge nivelul B1-B2. Avantaje: - regiune turistică - la 20 de minute de orașul Valence și o oră de aeroportul din Lyon - condiții excelente de muncă
Clinică privată - Auvergne-Rhône-Alpes

Laborator Analize Medicale Angajeaza Biolog,​ Biochimist,​ Chimist


Clinica Sante angajeaza biolog/biochimist/chimist pentru sediul din Calea Bogdanestilor nr 6. CV se depun la sediu personal sau pe email
CLINICA SANTE

Operatori Productie Domeniul Medical - Zona Lipovei


Recrutam Operatori Productie pentru clientul nostru, o fabrica din zona Lipovei Timisoara program 12/24,12/48 Cerinte: Minim 8 clase terminate; Disponibilitate de lucru in picioare Capacitate de invatare rapida si de lucru in echipa. Salariu atractiv 3000-3200 NET Tichete de masa de 30 ron (600-690 lei/luna) Spor de noapte: 50% Spor de weekend: 50% Pachet medical Regina Maria Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt, sau sa ne lasati un mesaj si o sa va contactam noi.
APT PROHUMAN
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 67 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.