Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

112 Locuri de Munca Menajer in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

112 Locuri de Munca Menajer in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Menajer in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Menajer in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Personal Curatenie


Angajam personal curatenie. Pentru detalii va rog sa apelati
Kaspa Clean

Angajez Camerista


Angajez camerista cu contract de munca pentru perioada sezonului estival in costinesti.Oferim cazare si mancare daca se doreste.
----

Angajam Cameriste!


Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza cameriste! Se ofera: -salariu atractiv -contract pe 6 luni pentru a beneficia si de somaj -prima la final de sezon -decontarea transportului -cazare si masa in cadrul complexului daca este cazul Domiciliul in Mangalia sau localitatile limitrofe reprezinta un avantaj!

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa

Angajezam Camerista - Posturi Permanente Si Sezoniere


Suntem in cautarea unei persoane motivate pentru a ni se la Villa Caprice, o pensiune turistica situata in centrul orasului Constanta. Daca esti o persoana organizata, entuziasta si iti doresti sa faci parte dintr-un mediu de lucru dinamic, te invitam sa aplici pentru posturile disponibile. Posturi permanente si sezoniere Responsabilitati principale: Asigurarea curateniei si igienei in camere, holuri si spatii comune Gestionarea lenjeriei de pat si a prosoapelor Raspunderea la solicitarile oaspetilor si oferirea de asistenta in caz de nevoie Oferim: Mediu de lucru placut intr-o locatie centrala Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa profesionista Salariu competitiv Training si dezvoltare profesionala continua Avem posibilitatea de a oferi cazare.
Villa Caprice

Firma Curatenie


Salutare! Ofer servicii de curatenie la domiciliu .. Ne mandrim cu serviciile noastre profesionale de curatenie generala, curatenie de intretinere si curatenie dupa constructor, oferite pentru garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, case si vile din orasul Constanța si imprejurimi . Echipa noastra de profesionisti se asigura ca locuintele dumneavoastra sunt curate si ordonate, utilizand echipamente si produse de curatenie de calitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari sau pentru a programa o vizita pentru a evalua nevoile locuintei dumneavoastra si a va oferi o oferta personalizata.Ne puteti scrie în privat sau la nr. sau . Va mulțumim cu drag dacă ne veti alege să colaboram sau ne-ati ales deja.
Curatenie top

Personal Pentru Curatenie


Firma cu sediul in Belgia angajam personal, de preferinta cu permis de conducere tip B, oferim salariu atractiv si putem oferi si cazare.
Societate de curatenie

Angajam Personal Pentru Curatenie


Angajam o persoana pentru servicii curatenie birouri in Constanta. Rugam seriozitate.Contract de munca pe perioada nedeterminata.
Cleaning Company

Angajăm Personal Pentru Curățenie


Responsabilități: Asigură curățenia imobilului (toalete, camere, holuri) Se asigură în permanență că se menține curățenia și verifică constant disponibilitatatea consumabilelor din camerele de hotel.
Curtea Brancoveneasca

Angajam Cameriste Si Femei De Serviciu Costinesti


Angajez in Statiunea Costinesti Femei de Serviciu si Cameriste din toata tara. Cazare Asigurata din partea firmei Masa Asigurata din partea firmei
SCORPION EST

Moft Angajeaza Persoana La Vase Si Curatenie


Moft anagajeaza o persoana la vase si curatenie in laboratorul nostru. Daca esti o persoana muncitoare si vrei sa faci parte dintr-un colectiv placut ne poti trimite un mesaj pentru a programa un interviu la sediul nostru.
Moft

Agent De Curățenie Bancă Constanța


Angajez agent de curățenie în bănci (personal feminin), în localitatea Constanța. Programul de lucru este part time de L-V; S, D și sărbătorile legale sunt libere. Angajarea se face cu contract de muncă perioadă nedeterminată. Rog seriozitate. Pentru detalii, telefonic.
x

Angajez Femeie Curatenie


Pensiune în Costinești, angajez sezonier femeie la curatenie (iunie,iulie,august, septembrie2024). Program de lucru 8 ore(7-15),decontam drumul dacă nu sunteți din stațiune și oferim cazare dacă nu sunteți din județul Constanța. Salariul este de 3000 ron. Oferim seriozitate și dorim o persoana dedicata muncii și curățeniei. Pensiunea are 30 de camere, dar mai este o femeie deja angajata, veche de 10 ani care va poate îndruma și o sa va fie alături tot timpul când este nevoie.
Pensiunea Alexander

Caut Doamna Pt Curatenie


Persoane fizica caut doamna serioasa , curata , nefumatoare pt menaj casa in Eforie , 1 data sau de 2 iri pe saptamana .Platesc 170 lei zi
Munteanu

Angajam Cameriste,​ Electrician Si Instalator Pentru Hotel Union Si H Mondial Din Eforie Nord


Pentru Hotel Union si Hotel Mondial din Eforie Nord angajam cameriste, ingrijitor spatii hoteliere, personal tehnic: electrician, instalator. Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari). De preferat, cautam personal din localitatile mentionate mai sus. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
Histria Tour Mondial SRL

Angajăm Cameristă Pentru Aparthotel De Top în Constanța - Salariu Net 4000 Ron,​ Contract Permanent!


Alăturați-vă echipei noastre de elită! Suntem în căutarea unor profesioniști dedicați să se alăture echipei noastre dinamică la un ApartHotel de prestigiu în Constanța. Oferim un mediu de lucru excepțional și oportunități de dezvoltare profesională într-o locație de vis. Poziții Disponibile: Cameriste: Responsabilități includ menținerea curățeniei și ordinii în camerele oaspeților, respectând standardele înalte ale hotelului. Călcătorese: Căutăm persoane meticuloase pentru îngrijirea rufelor, asigurând că toate articolele textile sunt curate și impecabil prezentate. Cerințe: Experiența anterioară în HORECA este un plus, dar nu obligatorie. Atenție la detalii și o abordare meticuloasă. Capacitatea de a lucra în echipă și de a susține standardele noastre de excelență. Rezidență în Constanța Oferim: Salariu competitiv și beneficii atractive. Mediu de lucru plăcut și suportiv. Oportunități de avansare și dezvoltare profesională. Contracte pe durată nedeterminată pentru tot anul.
Maritimo Luxury ApartHotel

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru curatenie apartamente,in sezon incepand cu 25 aprilie-15 setembrie,program in fiecare zi,dar flexibil.salaiul pe luna 2500 lei.apartamentele sunt situate in Navodari si sunt inchiriate in regim hotelier. Pentru detalii sunati la . .
Lucian Matei

Angajam Camerista


Atributii principale: Asigura curățenia și igienizarea spațiilor de cazare si a spatiilor publice; Este resposabila cu gestionarea produselor necesare pentru asigurarea standardelor de curatenie in hotel; Intocmeste si finalizeaza necesarul de material de aprovizionat; Asigura completarea kit-urilor de material si consumabile din camera si baie; Asigura completarea minibarului din camere ori de cate ori este nevoie; Raspunde prompt la solicitarile clientilor si conducerii hotelului; Se angajeaza sa respecte toate procedurile de lucru corespunzatoare functiei sale, proceduri definite de directorul hotelului; Cerinte Pregatire profesionala: Este un avantaj diploma de calificare pentru ocupația de cameristă, norme de igiena personala, igiena spatiilor hoteliere, norme tehnologice de curatenie a spatiilor de cazare, norme comportamentale specifice Calități personale: sănătate bună, spirit gospodăresc, bun simț, spirit de observație.
SC HOLLINGWORTH RESORT SRL

Angajam Camerista In Eforie Nord


Angajam camerista,în perioada 15.05-15.09.2024.Detalii la .Asiguram cazare.
SC.​ANIDAN TOUR SRL

Angajam Personal La Curatenie In Constanta!


Angajam personal la curatenie in Constanta! Avem un post disponibil la 4 ore (PART TIME) in Constanta in zona strazii Eliberarii. Avem un post disponibil la 4 ore (PART TIME) in Constanta in zona strazii Barbu Stefanescu Delavrancea. Doriti un post de 8 ore? Putem combina cele 2 posturi in asa fel incat sa fie cat mai avantajos pentru dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati pe numarul de telefon . Daca nu sunt in timpul programului de munca, va rog sa imi lasati un mesaj si o sa va contactam noi!
Medline
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 112 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.