Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

61 Locuri de Munca Menajera in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

61 Locuri de Munca Menajera in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Menajera in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Menajera in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Femeie De Serviciu Clinica Privata


Clinica privata angajeaza femeie de serviciu.Se lucreaza in doua schimburi in intervalul 7-22.00 (cate 8 h) plus doua samabete pe luna de la 8-13.00. Va rugam sa aplicati prin intemediul anuntului.
PDR

Bucatar,​ Ajutor De Bucatar,​ Ospatar Si Personal Pentru Curatenie


Oferim locuri de munca atractive intr-un mediu placut si dinamic: bucatar, ajutor bucatar si personal pentru curatenie. Investim constant in modernizare si utilare cu mijloace de lucru moderne, dar investim mai ales in oameni. Program flexibil, pachet salarial motivant, instruire si formare profesionala, team-buidinguri. Relatii la tel. , e-mail Sau la restaurant pe str. Vasile Alecsandri nr 24.
Super Gastro SRL

Hotel Din Centrul Brasovului Angajează Camerista


Hotel din centrul Brasovului angajează camerista sunați-ne la numarul sau
R.​B.​Corec SRL

Ramada Brasov Angajeaza Camerista


Buna ziua. Hotel Ramada Brasov angajeaza camerista. Sarcini: Sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie; Sa curete si sa dezinfecteze baile; Sa schimbe asternuturile in camere; Sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare. Ce oferim: Salariul motivant; Bonuri; Contract pe perioada nedeterminata; Program luni-duminica de 8 ore ( 2 zile libere ) Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati la numarul de telefon : Multumim!
Ramada Brasov

Camerista Regim Hotelier


Angajez camerista cu experiența in regim hotelier full time sau part time -in programul 9-16.
ING JUNIOR

Post Camerista Curtea Brasoveana


Hotelul CURTEA BRASOVEANA din Brasov, 4 stele cauta sa angajeze pe postul de camerista. Salariul oferit este de 2200 lei net + bonuri de masa+ transport Pentru detalii: Adresa este Brasov, Str. BAILOR nr.16 Telefon :
CURTEA BRASOVEANA SRL

Ofer Serbicii De Curatenie


Ofer servicii de curatenie in regim hotelier si nu numai.Caut colaborari pe termen lung,daca este posibil.Astept oferte pe wdsp
Pfa

Angajam Operatori Curatenie Hypermarket


Companie nationala de curatenie profesionala angajeaza operatori curatenie pt hypermarket, se lucreaza in doua schimburi, pentru mai multe detalii sunati la nr din anunt.
Smart Bio Cleaning

Caut Agent Curățenie Brașov


SC Romnicom SRL cauta agenți pentru curățenie incinta METRO 2 BRASOV, preferabil persoane care locuiesc în cartierul NOUA SI BRASOV . Pt mai multe detalii sunați la
Metro 2

Operator Curatenie Echipa Mobila Carnet Categ B


Companie nationala specializata in servicii profesionale de curatenie cauta operator pentru echipa mobila Brasov. Viitorul coleg trebuie sa aiba carnet categ. B , sa fie flexibil la program, disponibil pt deplasari in jud. Brasov, Sibiu, Covasna si Harghita(30-40% din timp), experienta in domeniul curateniei poate constitui un avantaj dar nu este un criteriu eliminatoriu, postul necesita activitati specifice curateniei precum si folosirea diferitelor utilaje, abilitati in coordonarea si supervizarea unor mici lucrari specifice domeniului, buna comunicare in relatiile cu clientii societatii. Se ofera echipament lucru si masina serviciu. Pachetul salarial contine o parte fixa de 3500 lei net plus tichete masa. pt persoana potrivita exista posibilitatea maririi salariului dupa 3 luni.
Fabi

Sevicii Curatenie


Firma de curatenie autorizata cauta sa efectueze curatenia scarilor de bloc si a apartamentelor. Efectuam curatarea canapelelor si a tot ce inseamna material dar si a autoturismelor auto . Detali in privat sau la nr de telefon va asteptam cu drag sa apelati la serviciile noastre complete . Va multumim
Grigoras Iulian

Angajam Femeie La Curatenie


Firmă de curatenie angajeaza femeie la curatenie part time marti si joi de dupa masa pentru detaili sunati la
Rapidclwa

Angajam Femeie Serviciu Pentru Curatenie Blocuri In Constructie Si Sau Finalizate


Căutăm doamne pentru curatenie in santier constructii (apartamente si in bloc) Brasov care să se alăture echipei noastre. Responsabilitati: Spala geamurile din apartamentele nereceptionate de catre clienti; Spala ceramica, aspira si spala pardoseala din apartamentele nereceptionate de catre clienti; Curata obiectele sanitare si oglinzile din apartamentele nereceptionate de catre clienti; Executa lucrari de curatenie in balcoanele apartamentelor nereceptionate de catre clienti; Executa lucrari de curatenie in imobil (inclusiv subsol) si zona aferenta (spatii verzi); Executa lucrari de curatenie in imobil : holuri comune, boxe, usi.
Cosmopolit Construct

Personal Curatenie Camerista


Avantaje și beneficii: - Mediu de lucru plăcut - Contract de munca - Bonuri de masă - Program de lucru fix Cerințe: - Studii sau experiență minim 3 ani - Simțul responsabilității, conștiinciozitate - Comportament politicos, cunoscător al bunelor maniere
Wolkendorf Hotel

Angajam Personal Curatenie


Angajam personal curatenie cu sau fara experienta la Camin pentru Persoane Varstnice. Salariu motivant! Oferim cazare si masa. Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne la numarul de telefon:
Asociatia Centrul de Batrani Casa Daniel

Angajam Personal Curatenie - Locatie Turistica - Bran


Suntem în căutarea unei persoane motivate și responsabile pentru a se alătura echipei noastre în calitate de ajutor în curățenie pentru o locația turistică din zona Bran - Valea Portii. Responsabilități: - Curățarea și menținerea curată a tuturor spațiilor locației noastre. - Asigurarea unui mediu curat și igienic în bucătărie și în zonele de servire a mesei. - Asistarea în pregătirea alimentelor și a băuturilor în conformitate cu standardele noastre de calitate și igienă. - Colaborarea cu echipa pentru a asigura satisfacția oaspeților și pentru a îndeplini nevoile acestora. Cerințe: - Experiență anterioară în domeniul curățeniei și sau bucătăriei este un avantaj, dar nu este obligatorie. - Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu dinamic și de a face față cerințelor solicitante. - Atitudine pozitivă și abilitatea de a colabora cu membrii echipei și cu oaspeții. - Dorința de a învăța și de a se adapta la procedurile și standardele locației noastre. - Disponibilitatea de a lucra în
Art Montana Development

Angajam Mecanic Auto Ajutor Mecanic Auto Personal Curățenie


Angajăm : -mecanic auto -ajutor mecanic auto -personal curățenie "bărbat" În Zărnești-Bran Program de lucru: Luni-Vineri între orele 8-17 . O oră pauză de masă. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon:
service

Angajam Camerista


Angajam camerista pentru pensiune. Se ofera salariu motivant, program de lucru flexibil, conditii de munca civilizate, alte beneficii.

Grădinița Piticii De Pe Lempeș Angajează Femeie De Serviciu


Grădinița Piticii de pe Lempeș angajează femeie de serviciu
Grădinia Piticii de pe Lempe

Pensiunea Speranta Predeal Angajeaza : Camerista


Pensiunea Restaurant Speranta din Predeal Angajeaza : camerista Se ofera: Contract de munca,Cazare sau transfer de la/la gara,etc
sc dan alin comprod srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 61 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.