Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Motostivuitor in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Motostivuitor in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Motostivuitor in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Motostivuitor in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Stivuitorist


angajam stivuitorist Brașov parc industrial VGP tipuri de stivuitoare frontale și laterale program în 3 schimburi autorizatie iscir decont transport salariu 3500 lei net bonuri de 30 lei pe zi alte beneficii .
Target Hr

Angajez Mecanizator Agricol,​ Tractorist Cu Experiența Pe Combina


Angajam mecanizator agricol , cu experiența pe combine claas lexion. Facem prestări servicii in mai multe județe. Asigurăm cazare , mâncare, cartea de munca și un salar atractiv. Se cere permis de conducere si seriozitate. Detalii la telefon
Sc Mirpan srl

Stivuitorist


CANDIDATUL IDEAL: - scoala profesionala, studii medii, - experienta de minim un 1 an pe o pozitie similara; - responsabilitate, constiinciozitate; - atestat ISCIR pentru Stivuitorist; RESPONSABILITATI: - descarca marfurile din tiruri sau din masinile de aprovizionare sau distributie; - incarca marfurile pentru distributie; - depoziteaza marfurile prin stivuirea pe rafturi respectand procedurile; - pregateste marfa care urmeaza sa iasa din depozit; - intretine si asigura functionarea in conditii corespunzatoare a echipamentelor si utilajelor WMS BENEFICII: - bonuri de masa in valoare de 40 lei; - abonament medical la clinica privata; - prime cu diverse ocazii.
DELACO

Media netă estimată pe baza celor 1365 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Caut Stivuitorist


Caut stivuitorist din data de 02.01.24 cu incepere imediata pentru Germania. se oferă cazare contra cost , transport, haine de munca. pentru mai multe detalii contactați pe Nr OO*****225
cs
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.