Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

26 Locuri de Munca Muncitor Constructii in Bistrita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

26 Locuri de Munca Muncitor Constructii in Bistrita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Constructii in Bistrita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Constructii in Bistrita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Reprezentant Vânzări Materiale De Construcții


Societatea Amalfi Start Construct SRL își mărește echipa! Ești o persoană responsabilă, cu spirit de inițiativă și flexibilă? Îți dorești dezvoltarea carierei în domeniul vânzărilor de materiale de construcții? Noi avem soluția! Candidatul ideal: absolvent de studii medii/superioare, studiile din domeniul construcțiilor reprezintă un avantaj; experiența în domeniul vânzărilor constituie avantaj; cunoștinte și abilități de operare PC (MS Office); abilități excelente de comunicare și negociere; abilități de lucru în echipă; orientare către cerințele pieței și nevoile clienților; orientare către rezultate și performanță; seriozitate și corectitudine; etică profesională; flexibilitate, adaptabilitate și inițiativă; disponibilitate pentru deplasări; permis de conducere categoria B. Principalele responsabilități: asigură promovarea și vânzarea produselor oferite de societate în zona deservită; negociază contractele cu clienții și urmărește derularea lor până la stingerea creanțelor; administ
Amalfi Start Construct SRL

Inginer Constructii


Cautam inginer constructii pentru munca de santier si birou.
DEIANA BEST IMOBIL

Media netă estimată pe baza celor 1687 de salarii introduse în Salario: 6000 RON/Luna

Electro Total Bistrita Srl Din Mun.​ Bistrita Angajeaza Electricieni In Constructii


ELECTRO TOTAL BISTRITA SRL din Mun. Bistrita Angajeaza Electricieni in constructii
ELECTRO TOTAL BISTRITA SRL

Angajez Inginer Proiectant Constructii Ccia Si Inginer Instalatii


Societate cu profil proiectare in constructii ANGAJAM inginer constructii civile si industriale - 1post Inginer instalatii pentru constructii - 1 post Program de luni -vineri orele 8-16 Salar negociabil in funtie de experienta.
Design Construct Imobil

Locuri De Munca In Constructii


-lucrari de structura,infrastrucrura angajam muncitori calificati in constructii,pe perioada nedeterminata, pe raza judetului Bistrita-Nasaud, Mures si Cluj. Oferim salarii atractive,in functie de gradul de cunoastere si a capacitatii profesionale, de la 5.000 ron luna.NET. Se ofera transport,diurna,bonusuri la terminarea lucrarilor,si alte facilitati
sc gabriel tourism srl

Echipa Constructii .​ Fierari,​ Zidari ,​dulgheri.​


Echipa de constructii disponibila formata din: Fierari Dulgheri Zidari. Construim case ,blocuri etc. Ne deplasam oriunde. Dețin firma de construcții. Mai multe detalii la telefon.
SilviuGabriel
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 26 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.