Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Muncitor Necalificat in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Muncitor Necalificat in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Necalificat in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Necalificat in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Echipă De Muncitori în Construcții


Anunț de angajare: Firma noastră caută să angajeze o echipă de muncitori specializați în lucrul cu lemnul pentru renovarea unei cabane din lemn în localitatea Panaci, județul Suceava. Suntem în căutarea unor profesioniști rapizi și pricepuți, capabili să ducă la bun sfârșit proiectul într-un timp eficient. Cerințe: - Experiență în lucrul cu lemnul și renovarea construcțiilor din lemn - Abilități excelente de comunicare și colaborare în echipă - Capacitatea de a lucra eficient și de a respecta termenele limită Responsabilități: - Renovarea și întreținerea cabanei din lemn conform specificațiilor și cerințelor proiectului - Lucrul în echipă pentru a asigura finalizarea proiectului în timp util și conform standardelor de calitate - Respectarea normelor de siguranță pe șantier Beneficii: - Salariu competitiv și negociabil, în funcție de experiență și performanțe - Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și stimulant - Posibilitatea de a lucra într-o echipă profesionistă și bine coor
Edildox SRL

Se Caută Muncitori In Constructii Germania Dulgeri,​fierari De La 2200e


Se caută muncitori in constructii Germania Dulgeri,Fierari de la 2200E Este nevoie de dulgeri ,fierari ,zidari la munca in Germania pentru mai multe detalii sunati pe Whatsup :
ACOBAU

Angajam Muncitor Executie Marcaje Rutiere


Angajam muncitor executie marcaje rutiere si alte operatiuni conexe, de preferat din localitatile apropiate Rediu, Breazu, Horlesti, Tautesti, Ursoaia, Iepureni, Larga Jijia, Movileni, Potangeni,, Malaesti, Forasti, Gropnita, Bulbucani, ... Oferim contract de munca full time sau part time, salariu brut incepand cu 5000 lei pentru o norma intreaga si poate sa creasca in functie de implicare (firma achita toate taxele si impozitele la stat, pensie, sanatate, etc ...) Postul necesita disponibilitate la deplasari si lucru in weekend sau zile de sarbatoare. Se deconteaza cheltuieli de deplasare in afara localitatii, diurna, cazare daca este cazul. Se platesc orele suplimentare. Nu necesita experienta, oferim instruire. Permisul de conducere categoria B, constituie un avantaj. Bonus la sfarsitul fiecarei lucrari in functie de performanta si implicare.
RUTIROM

Se Cauta Muncitori In Constructii.​


Caut colegi pentru angajare in constructii. (Amenajari interioare si exterioare).
Gina Construct
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.