Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

60 Locuri de Munca Muncitori in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

60 Locuri de Munca Muncitori in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitori in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitori in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori Finisaje


SC angajează: 2 regipsari 3 gletuitori 2faiantari 2 tencuitorii Locul de munca este la Brașov Salari 3000-7000 în funcție de abilitățile fiecărui muncitor.
SC job

Muncitori Constructi


Angajez muncitor in constructi obligatoriu cu permis conducere B+E sau C+E nu sunati daca nu detineti permis.
Massetti

Muncitori Constructii


Caut muncitori în construcții sau echipe.Pentru mai multe informații, doar la telefon
Yannisseb construct srl

Muncitor Pensiune


Angajam muncitor-om de curte la o pensiune turistică din zona Brașovului. Oferim salariu motivant, cazare și mâncare gratuită. Rugam seriozitate. Detalii suplimentare la telefon.
Colt de rai

Muncitor Necalificat


DESCRIEREA LOCULUI DE MUNCA: Alimentare utilajului cu materie prima; Tocarea diverselor bavuri pe mori; Paletarea produsului finit; Cantarire si inregistrare a productiei realizate; Lucrul se desfasoara in 3 schimburi; Asigurarea în permanentă a ordinii si curăteniei la locul de muncă CERINTE: Studii medii sau scoala profesionala absolvite; Seriozitate si responsabilitate; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi de luni- vineri. SE OFERA: Tichete de masa in valoare de 30 Ron oferite din prima zi de lucru; Ore suplimentare platite dublu; Prime de Paste si de Craciun; Asigurare medicala privata la Allianz Tiriac; Spor de 25% pentru orele de noapte CV-urile se pot depune la sediul societatii din Str. Hurezului, nr. 3 si ne puteți contacta la nr de telefon: .
SC IT-PAC ROMANIA SA

Media netă estimată pe baza celor 704 de salarii introduse în Salario: 2105 RON/Luna

Angajam Muncitori In Constructii: Dulgheri,​ Fierari,​ Muncitori Necalificati.​


Domeniu: Constructii Cerinte: Experienta in domeniu, minim 2 ani - pentru muncitorii cu calificare Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii. P
CONSTRUCTII INDUSTRIALE CIVILE SRL

Angajam Muncitori Constructii


Angajam Muncitori meseriasi constructii
SC Sebana SRL

Angajam Muncitor Necalificat


Salariul atractiv , program lejer.
Eugenia

Angajam Muncitori Calificati Si Necalificati


Productie si montaj Tamplarie din Aluminiu si Fatade Ventilate Permis categoria B constituie un avantaj Program de lucru full-time într-un schimb Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Salariul atractiv.
RM Fatade

Muncitori Calificati In Constructii


Firmă de construcții din Brașov angajează muncitori calificati in constructii: zugravi, finisori in constructii Cerinte: - calificare in meseria de zugravi,finisori in constructii; - disponibilitate pentru deplasări; - responsabilitate, seriozitate; - persoană pozitivă, dinamică, responsabilă. Beneficii: -pachet salarial atractiv; -mediu de lucru plăcut.
RCTI

Angajam Muncitori Calificati Constructii


Angajam muncitori calificati constructii.(finisaje interioare,termosistem,tencuieli mecanizate) Alte detalii si informatii la tel.:
sc KYOTO IMPEX srl

Angajez Muncitori In Constructii (brasov)


Finisaje interioare si exterioare si lucrari rezistenta. -Mai multe detalii la telefon:
SC

Muncitor Necalificat - 2 Schimburi


Harsha Engineers Europe, cel mai mare producator de componente pentru rulmenti, angajeaza Recuperator metale vechi Cerinte: - minim studii generale - rezistenta fizica - fara cu experienta in munca Descriere: Sortare zgura prin moara Selectare manuala a mixului rezultat din instalatie Inregistrarea cantitatii de reziduuri obtinute Alimentarea si operarea instalatiei de cernut zgura Depozitarea materialelor in conditii optime Beneficii: - salariul se discută la interviu, în funcție de experiența fiecăruia - tichete de masă 30 lei zi - transport asigurat din Brasov, Zarnesti, Rasnov, Cristian, Codlea, Ghimbav - prime de sărbători - primă de bun venit - 50% din salariu - primă de performanță prezență fidelitate - asigurare de viață - asigurare de sanatate - spor de noapte 25% - ore suplimentare plătite dublu
Harsha Engineers Europe

Angajam Sudor Muncitori In Constructii


Angajam sudori muncitori in constructii Tip job Full time Salariu atractiv Experienta constituie un avantaj. salariul 4000-5000 RON Candidatul ideal 1. Capacitate de lucru atat individual, cat si in echipa 2. Persoana organizata, proactiva, responsabila 3. Seriozitate, corectitudine, punctualitate, atentie la detalii si interes pentru calitate Ne puteti contacta la nr de telefon 0_3_6_8_0_0_2_1_8_8
6MGD

Muncitori In Sectia De Productie


Societate comerciala cu profil productie proiectare vitrine si rafturi frigorifice angajeaza muncitori in sectia de productie: ajutor vopsitor, manipulanti, ajutor frigotehnist, ajutor asamblare; Program de lucru full-time într-un schimb 7:30-16:30 cu o oră pauză; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Ore suplimentare achitate; Tichete de masă; Salariul atractiv.
Nordtec Romania

Muncitori Constructii (lacatuserie Si Finisaje)


Angajam Muncitori constructii (lacatuserie si finisaje) in Brasov. CERINTE: - experienta ca dulgher, fierar, zidar, finisor, lacatus mecanic, slefuitor metale - domiciliu in Brasov sau in zonele invecinate BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - abonament medical - decontarea transportului - bonuri de masa in valoare de 30 lei - perioada contractuala nedeterminata
AME HR SOLUTION

Angajam Muncitori în Construcții


Societate comerciala cu o vechime in piata de 17 ani angajam personal cu experienta si dedicate pentru lucrari de constructii civile, industriale, hidrotehnice: -zidar -fierar-betonist -dulgher -finisori -personal cu pricepere Oferim pachete salariale generoase la care se adauga bonuri de masa, prime pentru Paste, Craciun, prime pt vechime. Contract de munca pe perioada nedeterminata, se asigra transport cu auto propii, echipament de lucru adecvat. Cazare pentru persoanele din afara Brasovului, conditii de lucru atractive. CV-urile le puteti trimite la adresa de e-mail:
Center Akces

Muncitori Constructii Germania


Angajam pentru santierele din Germania - zidari-tencuitori Cerinte - certificat calificare, persoane dinamice, organizate si cu initiativa, disponibili pentru deplasare Respectarea normelor de siguranță și a procedurilor de lucru - organizează şi curăţă propriul loc de muncă în vederea desfăşurării activităţii - folosesc in mod corespunzator sculele si aparatele aflate in dotare. permis conducere categoria B constituie avantaj
steboda

Angajam Tricoteza,​ Muncitor Textile


Fabrica de tricotaje angajeaza tricoteza cu experienta sau muncitor textilist cu aptitudini pentru tricotat pe masini de tricotat.trimiteti CV la sau sunati la .Relatii suplimentare se dau individual.

Angajăm Muncitori în Constructii


Societate angajează ajutor sau meserias pentru montajul de seminee și a cosurilor de fum. Cerinte: Cunostiinte medii in domeniul finisajelor Ajuta la executia lucrarilor de montaj cosuri de fum si seminee. Organizeaza in mod constant buna desfasurare a echipamentelor de lucru, atat in masina de lucru cat si pe santier Permisul de conducere este un avantaj. Seriozitate si mult bun simt . Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata Bonus de Craciun si Paste Echipament de lucru profesional + decont transport (dupa caz). Mediu de lucru tanar si placut. Program de lucru de la 08 - 17:00 Conditiile salariale se stabilesc in funcție de abilitățile și cunoștințele fiecăruia.
Firma
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 60 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.