Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

28 Locuri de Munca Muncitori in Galati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

28 Locuri de Munca Muncitori in Galati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitori in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitori in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare Muncitori ,​,​incarcator-descarcator"


SC GP Intermodal SA Bucuresti - Punct Lucru Galati, angajeaza muncitori pentru functia Incarcator-Descarcator. Punctul de Lucru este situat pe Calea Prutului, vis-a-vis de Santierul Naval Damen si are ca obiect de activitate transbordare vagoane marfa. precum si incarcare/descarcare/depozitare marfa.
SC GP Intermodal SA Bucuresti

Se Cauta Muncitori Pentru Finisaje Interioare


Agentia de recrutare WORK PROVIDER cauta muncitori in finisaje interioare pentru clientii sai din Franta si Belgia. Cunoasterea limbii franceze si detinerea permisului de conducere sunt obligatorii. Se ofera: Pachet salarial avantajos Cazarea este gratuita si se asigura transportul la inceputul si sfarsitul misiunii; Asigurare privata de sanatate si calatorie Cerinte: Persoana cu experienta; Pesoana serioasa, responsabila și profesionistă; Capacitate de a lucra armonios inb echipa; Abiliati bune de comunicare;
WORK PROVIDER

Angajam Muncitor Manipulant


Cautam sa angajam muncitor manipulant intr-un depozit de materiale . Cu sau fara experienta , dar seriozitate . Permisul ctg B prezinta un avantaj! Full time sau part time . Cei interesati pot lasa aici un mesaj scurt sau atasa un CV dupa care veti fi contactat!
Dan

Angajam Muncitori Pentru Ferma Zootehnica


Societate comercială angajeaza pentru punctul de lucru Ferma Bucesti, com. Ivesti, jud. Galati : - ingrijitori animale, - crescatori pasari, - manipulanti marfuri, - sortatori produse, - mecanici utilaje. Se ofera salariu negociabil, masa calda la pranz, contract de munca perioada nedeterminata.
SC Vanbet SRL

Sc Angajeaza Muncitori Calificati In Constructii


SC angajeaza muncitori calificati in constructii pentru amenajari interioare. Pentru mai multe detalii
SC BUZDAN CONSTRUCT SRL

S.​c Din Galati Angajeaza Muncitori Necalificati Calificati In Constructii


Societate Comercială din Galati angajează muncitori calificați sau necalificați cu abilități practice în construcții. Pentru mai multe detalii vă rog să sunați la numărul afișat. (
S.​C CONSTRUCTII

Angajez Muncitori: Cu Mai Multe Optiuni Lucrari Reabilitare Spital


Angajăm muncitori în construcții în Galati! Suntem în căutarea atât a muncitorilor calificați, cât și a celor necalificați pentru a se alătura echipei noastre în proiectul de Amenajari Interioare din cadrul spitalului judetean Galati. (Tencuiala, Glet, Lavabil, Zidarie, Rigips) -Cerințe: Experiență anterioară în construcții (pentru muncitorii calificați). Disponibilitate la muncă în echipă. Seriozitate și responsabilitate ! Capacitatea de a urma instrucțiuni și de a lucra eficient. -Oferim: Plata la 2 saptamani. Decontare deplasare la locul de munca. Oportunitatea de a lucra în proiecte viitoare ! BONUS de încadrare în termene limita ! Pentru detalii suplimentare și pentru a aplica, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon:
Almax

Angajez Muncitori Necalificați Salarizare Intre 4000 Lei și 6000 Lei


Angajez muncitori necalificați cu permis categoria B, disponibili la deplasări în țară, cazare și diurna asigurate, pentru mai multe detalii puteți suna la
WBG
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 28 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.