Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

56 Locuri de Munca Muncitori in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

56 Locuri de Munca Muncitori in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitori in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitori in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitor Calificat – Instalator,​ în Cadrul Serviciului Administrativ.​ - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Biblioteca Centrala Universitara ,,Mihai Eminescu" Iasi Expira in 2024-06-06 LocatieIasi NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorInstitutii locale CategorieFunctie contractualaAnunt 1 post muncitor calificat - Instalator, in cadrul Serviciului Administrativ. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei contractuale sunt: Absolvent de scoala profesionala sau liceu; Vechime in munca - minim 5 ani ; Poseda Certificat de Competente profesionale pentru calificarea de instalator; Poseda permis de conducere auto categoria B; Abilitati de relationare - comunicare cu intreg personalul unitatii de invatamant; Abilitati pentru munca in echipa; Disponibilitate la un program flexibil; Disponibilitate pentru munca in schimburi; Disponibilitate pentru desfasurarea activitatii in weekend; Raspunde de inventarul incredintat; Efectueaza si alte sarcini trasate de catre conducere, in conformitate cu nevoile institutiei; Adeverinta care sa ateste vechimea
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Caut Muncitori


muncitori acoperisuri
constr com

Muncitori Construcții


Angajăm muncitori finisaje interioare, gresie, faianță.
Area Best Construct

Muncitor Necalificat


Cerinte seriozitate si implicare fara vicii (alccol) Descrierea jobului lucrator in productia de tigla metalica operatiuni de debavurare operatiuni de sablare Ce iti oferim: Pachet salarial motivant: Tichete de masă; Transport decontat; Prime de sarbatori Program de lucru de L-V de la 8:00-17:00 Traininguri cursuri si calificare organizate la nivel de companie. Despre companie Compania Caretta a fost înființată în anul 2006. Suntem printre cei mai importanti producatori de sisteme complete de acoperisuri, garduri metalice si elemente de inchidere pentru hale metalice din Romania. Misiunea noastra este sa construim o companie automatizata, durabila si digitalizata, oferind un mediu de dezvoltare unde oamenii isi valorifica potentialul, contribuind la satisfactia clientilor si la propria lor realizare profesionala. Sediul societatii si sectiile de productie sunt situate in localitatea Tomesti, soseaua Iasi-Tomesti, DN28
SC CARETTA SRL

Media netă estimată pe baza celor 155 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Muncitor Construcții


S.C. Area Best Construct angajează muncitori calificați in construcții, interioare , finisaje, gresie , faianță persoane serioase care își doresc un loc de muncă stabil. Salariul in funcție de ceea ce știe să facă fiecare.
ABC construct

Media netă estimată pe baza celor 8 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajez Muncitori


Angajam meseriași și muncitori necalificați în construcții. Șantierele sunt în Iași. Salariul în funcție de abilitățile fiecăruia. Oferim și dorim seriozitate. Tel:
Pm.​ Dev.​

Muncitor în Constructii


Echipa noastră se mărește și este în căutare de muncitori în construcții șeminee, sobe modulare, ansamblu grătare etc. Firma are sediul în Iași, însă asigurăm lucrări la nivel național. Mobilitatea postului: necesită deplasări. Oferim: Contract de muncă pe periodă nedeterminată Program part-time flexibil Transport asigurat la lucrări Cerem și oferim seriozitate, iar experiența în domeniu reprezintă un avantaj. De asemenea, suntem deschiși la colaborări inclusiv cu persoane de vârstă mijlocie. Pentru detalii:
PFA DECUSEARA M MIHAI

Angajam Muncitori


Angajam muncitori calificați și necalificați pentru lucrări în construcții (amenajări interioare și exterioare). Lucrările sunt în Iași. Oferim cazare.
Pm.​ D.​

Muncitori Constructii


SC STIZO NPC SRL angajeaza muncitori calificati in constructii (zidari, finisori).
SC STIZO NPC SRL

Muncitori Constructii


Societate cu profil de constructii la interioare/finisaje/parchet/gresie si faianta angajam : Muncitori Calificați si Necalificati Oferim salarizare in functie de experienta si randamentul pe care il dati, cu posibilitatea de creștere in viitor apreciind seriozitatea si randamentul. Angajarea se face cu norma intreaga, contract de munca cu protectia muncii si medicina muncii. Oferim echipamente de lucru si îmbrăcăminte. Lucrarile sunt in Iasi !!! Totodata, suntem in cautare de a colabora cu firme de constructii pentru subcontractare.
Doz

Angajam Muncitori


Societate de construcții angajeaza muncitori calificați și necalificați pentru lucrări de finisaje, gresie, faianță și termosisteme. Șantierele sunt în Iasi Se oferă contract de munca, cazare pentru cei care nu sunt din Iasi. Plata în funcție de cunostinte și abilități.
Pm dev

Angajez Muncitori Constructii


LCS Asistenta Constructii angajeaza muncitori calificati: - zidari - finisori interior( glet , slefuit, var) - finisori exterior ( termosistem) - schelari Se ofera un loc de munca stabil si de lunga durata pe raza orasului Iasi + salariu motivant in functie de experienta! Cerem si oferim seriozitate! Mai multe detalii la telefon! Nr de contact dl Ing Axinia Vlad
LCS ASISTENTA CONSTRUCTII

Muncitori Producție Dispozitive Medicale


Firmă de producție dispozitive medicale angajeaza muncitori, a căror instruire se va realiza la locul de muncă. Program de lucru: de luni până vineri, 8 ore zi, într-un schimb (cu disponibilitate de lucru în 2 schimburi, dacă va fi cazul). Cerințe: absolvent minim 10 clase, seriozitate, manualitate, dexteritate, atenție la detalii și vedere bună. Se oferă: contract de muncă legal pe normă întreagă, tichete de masă, ajutor pentru transport, mediu de lucru curat, stabilitatea locului de muncă și seriozitate, locuri de muncă disponibile imediat. Locație: B-dul Poitiers. Așteptăm CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail: personal @ hennig . ro (fără spații) Pentru alte detalii, ne puteți contacta prin mesaj în cadrul publi24. Rugam seriozitate. Doar cei selectați vor fi contactați.
HEE

Angajăm Muncitori în Construcții


Societate de construcții angajează dulgheri, fierari și zidari. Plata se face la două săptămâni.
S.​C.​ OVI RENT-A-CAR S.​R.​L.​

Firma Constructii Amgajeaza Muncitori


SC Azet Global SRL angajează muncitori cu experiență în construcții structuri și finsaje. Se oferă cazare ,transport și contract de munca perioada nedeterminata.Locatie stabila Iași. Detalii la tel :
Azet Global

Angajam Muncitori în Constructii


Desevas Srl angajam muncitori în construcții calificați și necalificați. Salariu atractiv Experiența reprezintă un avantaj.

Angajam Muncitori In Constructii


Suntem în căutarea unor muncitori în construcții care detin permis de conducere categoria B pentru a se alătura echipei noastre din regiunea Moldovei. Candidații ideali vor avea experiență în diverse aspecte ale construcțiilor, inclusiv lucrări de zidărie, tâmplărie, finisaje, structuri metalice, dulgherie, panouri sandwich. Permisul de conducere cat. B este un avantaj. Beneficii: Salariu competitiv între 4000 și 6000 lei, în funcție de experiență și abilități Diurnă, cazare și transport asigurate de către companie Oportunități de dezvoltare profesională și avansare în cadrul companiei Mediu de lucru dinamic și plăcut în cadrul unei echipe profesioniste P
PRO BUILDERS SRL

Angajam Muncitori In Constructii


SC angajeaza muncitori in constructii. Se cauta finisori , rigipsari, zidari, dulgher. plata se face saptamanal
SC ncf Construct

Angajam Muncitori Calificati In Constructii


Societatea IASICON SA IASI, cu sediul in Iasi, B-dul. Tudor Vladimirescu nr. 45A , angajeaza: ZIDARI, DULGHERI, FIERARI, TINICHIGII, SCHELARI,INSTALATORI Cerinte: calificare in meseria solicitata, experienta in domeniu min. 2-5 ani, seriozitate, fara pasiuni bahice. Se ofera salariu motivant, decontare transport la persoanele care fac naveta si bonuri de masa ( 23 lei zi); Relatii la sediul societatii sau la tel
IASICON SA IASI

Angajez Muncitori Calificați și Necalificați


Angajez muncitori calificați (zidari, dulgheri) și muncitori necalificați
Stanciu I.​ V.​ Vasile Întreprindere Individuala
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 56 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.