Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Naval in Tulcea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Naval in Tulcea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Naval in Tulcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Naval in Tulcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lăcătuș Construcții Navale


Căutăm lăcătuș construcții navale pentru firma IDAL GROUP EAST EUROPE SRL ce-și desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor navale pe platforma VARD Tulcea. Cerințe: - Experiența anterioară - Îndemânare - Sarcini și responsabilități: - Să execute sarcinile trasate - Execuție conform schita desen tehnic - Polizare structuri metalice - Asigură buna funcționare și conservare a echipamentelor utilizate - Anunță superiorul ierarhic în legătură cu orice aspect care îi depășește aria de activitate - Sa lucreze la înălțime Beneficii: - Salariu negociabil la interviu - Tichete de masă - Cazare Relatii la telefon:
Idal Group East Europe SRL

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Maistru Constructii Navale


Candidatul Ideal - Să aibă cunoștințe avansate de desen tehnic; - Să cunoască normele și standardele de calitate prevăzute de clasa navală; - Informații privind etapizarea strategiei de fabricație cunoștințe necesare pentru a realiza o inspectare în prealabil a lucrării; - Informații necesare pentru a crea o imagine de ansamblu (identificarea pașilor de urmat pentru a efectua lucrarea la standarde de calitate; cunoaște ordinea etapelor unei lucrări); - Să aibă cunoștințe avansate de geometrie: Specializare pe o etapă de construcție a navei: prefabricare asamblat montaj; - Persoană proactivă orientată spre soluții; - Abilităţi de planificare şi organizare, gândire analitică şi critică; - Spirit de lider, bun coordonator (trasează sarcini clar, eficient). Descrierea jobului Puncte de lucru: Şantierul VARD Tulcea, Şantierul VARD Brăila şi Străinătate - Răspunde de organizarea și desfasurarea activității de producție la punctul de lucru repartizat de societate, în deplină securitate și pen
MINERVA NAVIS

Angajam Polizatori Domeniul Naval


Firma subcontractoare ce își desfășoară activitatea pe platforma Șantierului Naval Vard Tulcea angajează polizatori navali.Se oferă cazare,2 mese pe zi și decontul transportului la 2 săptămâni.salariu atractiv.Pentru mai multe detalii și informații puteti suna la nr. de telefon de luni pana vineri între orele 08 -17 .
METAL WORK TRADE

Polizatori Domeniul Naval


Firma subcontractoare ce își desfășoară activitatea in domeniul naval pe platforma șantierului naval Tulcea angajează polizatori nave.Se ofera cazare si 2 mese pe zi.Salariu atractiv.Pentru mai multe detalii și informații sunați la numărul de telefon: pana vineri între orele 08.00 -16.00.
METAL WORK TRADE

Firma Italiana Angajeaza Personal Pentru Santier Naval


FIRMA ITALIANA ANGAJEAZA: - LACATUSI NAVALI CU EXPERIENTA - CUNOSTINTA DESEN TEHNIC - SUDORI NAVALI - PENTRU CUPLARI RX - POLIZATORI NAVALI - PENTRU PREDARE - TUBULATORI NAVALI - CUNOSTINTE DE DESIGN IZOMETRIC - SEFI ECHIPA SANTIER NAVAL CU EXPERIENTA DESCRIEREA COMPANIEI: Firma de constructii navale Lucrarile se desfasoara in Santiere navale Italia Persoanele interesate care indeplinesc cerintele posturilor sunt rugate sa trimita CV-ul aici pe site. DESCRIERE JOB: Societatea ofera posturile descrise mai sus pentru activitate in strainatate (Italia). Se ofera contract de proba de 1 luna, cazare si masa.
COTET ELENA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.