Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Necalificat in Braila

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Necalificat in Braila

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Braila si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Braila si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Fabrica De Mobilier La Comanda Angajeaza Tamplari Cu Experienta


Fabrica de mobilier la comanda angajeaza tamplari cu experienta Se cere : cunostinte temeinice in domeniu : - abilitati tehnice ( operatiuni de debitare , frezare , gaurire , aplicare cant , asamblare si montaj mobilier conform proiect ) - capacitate de intelegere a desenelor tehnice - realizare structuri , - masuratori in vederea realizarii mobilierului , - intocmirea consumurilor de materiale - responsabilitatea executarii calitative si ducerea la bun sfarsit a lucrarii responsabilitatea realizarii sarcinilor de munca pastrarea in bune conditii a utilajelor si a curateniei la locul de munca dexteritate , spirit de observatie , atent la detalii posesor permis de conducere cat. B disponibilitate la deplasari in localitate si in afara localitatii Se ofera : deplasarile pentru montaj sunt platite suplimentar contract de munca pe perioada nedeterminata conditii de munca conform legislatiei in vigoare oportunitatea de promovare si dezvoltare profesionala program de lucru : 7 - 15,30 orele
AB INSPIRATION DESIGN

Angajam Macelar Cu Experienta !


Macelarie cu sediul in Piata Mare (Halelor) angajeaza macelar cu experienta in domeniu. Se ofera : - Salariu motivant - Contract de munca permanent - Bonusuri de performanta - Bonusuri saptamanale - Bonusuri aniversare si zile de sarbatoare Se cere : - Experienta in domeniu este obligatorie - Seriozitate, dorinta de munca si motivatie
Macelarie

Angajez Mecanic Cu Experiența


Service auto autorizat,angajez mecanic auto cu experiență. Șalariu satisfăcător!
Sanrazmih

Angajez Spalatori Auto Cu Experienta In Braila


Spalatorie auto angajeaza spalatori auto cu experienta in Braila Conditii foarte bune de munca , utilaje noi. Salariu fix+carte munca+comisioane si bonusuri DOAR CU EXPERIENTA (masina interior+exterior singur pe rampa) Pentru mai multe informatii sunați. Nu ofer cazare. Te astept in echipa mea.
Spacar
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.