Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Necalificat in Galati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Necalificat in Galati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Ajutor Bucatar Cu Experienta- Galati


Restaurant Cozy House angajeaza ajutor bucatar cu experienta. Responsabilitati: ajuta bucatarul n pregatirea si prepararea alimentelor, prepara singur o serie de specialoati cu un grad mai scazut de complexitate, mentine curatenia la locul de munca, etc. Aptitudini: experienta in bucatarie, sit de raspundere, colegialitate si spirit de echipa. Se ofera seriozitate, cu respectarea tuturor drepturilor, program de lucru o zi cu o zi, salariu negociat in functie de pregatire. Telefon de contact: .
VALEXY FOOD AS

Consultant Accesare Fonduri Europene Cu Experienta,​ Asistent Manager,​ Contabil Economist


Suntem o societate cu vechime si experienta pe piata muncii si dorim sa extindem echipa. Angajam o persoana cu experienta de minim 2 ani in scrierea si depunerea proiectelor pentru atragerea de fonduri europene pe pozitie de Consultant, pentru angajare full-time. Daca ai experienta pe PNDR 6.1, 6.2, 6.3, 6.4, fonduri guvernamentale si fonduri destinate Start-up -urilor si nu numai, te asteptam in echipa noastra. De asemeni angajam Asistent Manager cu experienta in secretariat birou min. 1 an Contabil Economist cu experienta in domeniu 3- 5 ani. Oferim salariu fix+ comision(4000-8000 lei luna) Mediu de lucru profesionist Formare profesionala continua
FRUMAR TRAININGCONSULTING SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.